Erkeğe loto oyna denir, ama KS de görüyorum, kız paraya ihtiyacım var çok acil sizce ne yapmam gerek diyor. Erkek kız fark etmez hemen "kendine ait özel fotolar sat" diyorlar.
Kadın namusuyla para bulamaz mı? Bunu diyenlerin bacısı yok mudur?
Kadının paraya ihtiyacı olunca neden "kendini pazarla" denir?
Gerçekten bu tür söylemler, alçakça bir ithamda bulunmaktır. Bir kadına böyle bir şey demek ne kadar doğru ve kabul edilebilir? İnsanlar bu tür ifadelerle bir kadını ya da kadını hedef alarak suçlamak, oldukça yanlış ve haksız bir tutumdur. Hadi diyelim ki bu tür sözler sarf edilen kişilerin annesi veya bacısı yok mu? Bir kadına bu şekilde yaklaşmak, aslında toplumumuzun değerlerine, aile yapısına ve insan onuruna da büyük bir saldırıdır.
Bu toplumun geldiği noktayı görmek insanı gerçekten üzüyor. Dedelerimiz, büyüklerimiz, vatan için, bu topraklar için, onurlu bir gelecek için canlarını feda etti. Peki, bu değerler uğruna savaştılar da, bugün bu toplumda kadına yönelik söylemler ve davranışlar mı gelişsin? Bu durum gerçekten çok üzücü. Kadın söz konusu olduğunda her zaman "namussuzluk" ve "ahlaksızlık" gibi kelimelerle etiketlenmesi, çok büyük bir yanılgıdır.
Toplum olarak, bu tür dar kalıp yargılardan kurtulmalıyız. Ahlak derslerinin eğitim sisteminde daha fazla yer alması, özellikle üniversitelerde de verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu, yalnızca kadına yönelik saygıyı değil, aynı zamanda genel anlamda tüm insanlara karşı saygıyı ve empatiyi artırır. Eğitim, sadece akademik bilgiyle sınırlı kalmamalı, aynı zamanda insan hakları, ahlak ve değerler üzerine de önemli bir yer tutmalıdır.
Bu şekilde, toplumsal değerlerimize ve insan onuruna saygıyı arttırmak için adımlar atılmalıdır.
Bunu diyenin , bacısı olsa ne olur. Kendisi adi olduktan sonra...
Geçenlerdede bahsetmiştim, inanılmaz bir açlık var. bahsettiğim karın açlığı ya da midenin aç olması değil (tamam o da varda) bu başka bir açlık hatta buradada mide bulantıma sebeb olacak bir kaç yorum ve soruya denk gelmiştim...
Herkes (neredeyse) kolay para kazanmanın derdinde) kripto, hisse senetleri , faiz, altın sermayen yoksa bunları katlayamazsın zor yani.
yazı , şiir toplumun okuyan kesimi az olduğundan burasıda zorlar.
Alternatif olarak geriye fotoğrafçılık ve meslek edinme kursları kalıyor ki. Fotoğrafçılığında 8 den fazla dalı var.
Manzara, soyut,360⁰ , Reklam gibi fotoğrafçılık çeşitleri var.
Yani bir insana "kalkıp kendi vucudunun üzerinden para kazanmasını söylemek" kimsenin haddi değildir.
Çünkü şu anda en çok para eden o. Erkeklere denilmiyor, onun da sebebi bizim ülkemizde "görünürde" o kadar rağbet görmemesi. Yani erkeğin cinselliği para etmiyor bazıları hariç 😂
Şans oyunlari oyama önerisi de ne kadar para kazanmayı bilmediğimizi ve vizyonsuzluğumuzu gösteriyor.
Şu anda çoğunluk normal sartlarda para bulamadığından kadınların da normal yollardan bulabileceği düşünülmüyor maalesef...
cocukluktan beri kıymetlendirme vardır içerde 300.000 devirle dönen kuku var zanneder. Uyduya baglı gps mubarek. çok kıymetli çook. Kutahyada çok kıymetli oldugunu düşünen kız ögrenciler vardı o zamanlar 50.000 e giden varmış diye duymuşlar bu dediğim 5 sene önce oluyor 500 e 2 kişi gittiler de bir şey anlamadılar hayalle gerçeği yapmaya gelince anlar. sanatcı olunca pahalı pazarlanıyor. Sanatı olucak doğuştan dişi olunca herkes dunyanın en pahalısı sanıyor. kıymetli ama o kadar da değil dunyayı satın alması maharete baglı. 80 yaşında sat bakalım para ediyor mu bakan olmaz. eee bu işler 18 yaşındayken böyle
Harika soru ve yorum bayıldım bunu genelde kendini bilmez kişiler der yapar grupta paylaşmaya açık bu tür şeyler sorun olmaz ama kendini bilen kendini satar seni satmaz tahliye koyup son kuruşa kadar verir cebinden
Kadinlar kolay yolu seçtiği için oyle derler. okul zamani cok kiz vardi uyardigim halde kolay para tatli geldi o yolu seçti çoğununda hayatı karardi kimide elime erkek eli değmedi diye çağdaş erkekle evlendii :)
Çünkü Ahlaksız Pislik oldukları için ne yani kadın zor durumda kalınca kendisini pazarlaması mi gerekiyor bu ne kadar iğrenç kadınlar Cinsel Obje Değildir vazgeçin şu pis düşünce den