Aşırı istekliyim cilve de bilirim ama dışardan soğuk sert dururum kendımı eşime saklıyorum sizde doğru yapıyor muyum? evlenince bunu ona söylesem ne hisseder istediğim şeyleri onunla yapmak istediğimi desem ne yapar ciddi yorum yapın lütfen?
Güncellemeler
2 gü
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir kişinin kendini koruması kadar ahlaki bir tutum olamaz. Kendini ve değerlerini savunmak, insanın en doğal hakkıdır. Eşine bu durumu anlattığında, tabii ki onu mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Ancak, önemli olan şey, her bireyin kendine ve ilişkisine saygı göstermesidir. Bir kişinin kendi sınırlarını koruması, sadece kendisi için değil, aynı zamanda ilişkisi için de sağlıklı ve doğru bir yaklaşımdır.
Güzel yorum teşekkürler
rica ederim
Harika hisseder. En doğru olanı yapıyorsun. İnşallah gönlüne göre birisini bulursun
Amin sağol
İyi yapıyosun hayatın güzelliklerle geçsin en doğrusu bu. Ben herkese ciddi yorum yapmam dalga geçerim genelde. Gönülden tebrikler
Çok doğrusun ve kesinlikle konuş cünkü evlilik sanıldıgı gibi değil. Yani sen yıllarca beklersin sonra isteksiz biri olur hayallerin basına yıkılır bu yüzden evlenmeden bahsetmelisin
Evlenmeden nasıl konuşulur ki ne diyebilirim her yöne çekilir
Mutlaka konusu geçer seks yapmadanda konuş çekinme şansa bırakma bu hayal kırıklığını yaşayan çok oldu ve telafisi yok
Allah korusun
O zaman dediğimi unutma konuşmaktan çekinme o zaten konusunu açar sende dersin ben hep içimde yasattım kafamın uyduğu insanla evlenip herşeyi yaşamak istiyorum
Bu dediğin söylenir zaten insan konuşurken bakışırken o enerjiyi hissediyor
Evlenmeden aç Kürt gibi olup evlenınce soğuk olan erkek çok konuşmaktan zarar gelmez ama sen bilirsin
Öyle biliyorum çok konuşan boş konuşur ciddi biri olursa konuşurum bakalım
Umarım değerini bilen biri çıkar. Çünkü zamanında odun gibi biriyle evlenmiştir kadınlık yoktu içinde bende ziyan oldum.
Herkes dengine düşmeli tabi şans
Elinden geleni yap gerisi tabi kader kısmet
İyi yapiyon cilveli kızı severim biraz tiyo ver
İstediklerinin fazlasını yapar
Umarım
Gözünün önüne gelen sahneleri düşün. Her birinde daha fazla mutlu sonu görecek hissedecek ve bu katlanarak artacak. Yeterki güzel sev. 🙃
O da sevsın
Dediğin kadar cilven varsa sever. O enerjiyi her kız yansıtamıyor
Eee sadece o bu var karakter meslek denklik oraya gelene kadar önce benı sevsın sonrası ödül
Cilve sadece cinsellik ile bağlantılı değil ki. Bir kızın temel enerjisidir bu. Oraya getirebilmen için sende kalmasını sağlamalısın. Dışarıdan sert durduğun sürece bu zor. Biraz yumuşa ve daha çok sohbet et.
Odun değilm insan gibi ediyorum sosyalım ama çabuk ısınmam kolay da yanaşmam böyle iyi
He bu şekilde isen okey ama duvar gibi olup bir şey gelişmesini ister gibi olmada. Fırsatın olsa hemen evlenirmiydin
Yoo fırsat çıkıyor ama ben ısınamıyorum kısmet bazı şeyler
Öyle. Kader nasip kısmet... İçindeki güzelliği kaybetme 😇
Teşekkür ederim
Kendince doğru olanı yapıyorsun
Peki sence
İyi yapıyorsun 👏👏👏
?
En doğrusu kendini eşine saklamak ve herseyi onunla yaşamak
En doğrusunu yapıyorsun umarim gönlünce olur
Harika hisseder böyle devam et
Doğru olanı yapıyorsun
Doğru yapıyorsun
Manyak misin felaket iyi bi sey bu
Umarım kıymet bilinir
Ay umarim
bayılırım senin gibi birine
İyi yapıyorsun
Kocan şanslı ama farkında olacak mı bakalım
Eşine söylersin isteklerini evlenince
En güzelini yapıyorsun
Bence çok doğru ama insan şimdi de çok istiyor
Tutuyorsun işte
Öyle ama bazen sanaldan birileri ile konuşuyorum çok ilerlemeden bir şeyler yapıyoruz
Tapılacak kadınsın
Analiz etmek isterim
Kotu bence
Elbette kendi arzulaeını kendin yaşa
Evet
Sende benim gibi şeyler yapabilirsin
Ne gibi
Olur
Çıktım
Böylesi lazım işte
Cogu kadin boyle
Çoğu erkekte öyle düşünmüyor