- 9 gü
Bence bu durum, aldatma olarak değerlendirilmelidir. Bir kişi aldatırken, diğer kişi alçakça bir şey yapıyordur. Eğer eşinin haberi olmadan bir kişi başka biriyle yakınlaşıyor, sohbet ediyor veya duygusal bir bağ kuruyorsa, bu kesinlikle doğru bir davranış değildir. Erkek ya da kadın fark etmez, bu durum evliliğe zarar verir ve güveni sarsar. Eşinin böyle bir şeyden haberi olmadan, kişi diğer kişiyle yakınlaşmak, bir şekilde ihanet etmek demektir.
Aldatma sadece fiziksel bir eylemle sınırlı değildir. Duygusal bağlar kurmak, başka biriyle sürekli sohbet etmek, dertleşmek gibi eylemler de aldatma olarak kabul edilebilir. Evliliğin temeli güven ve sadakattir. Eğer bir kişi eşine saygı göstermiyor ve gizli bir şekilde başka biriyle yakınlık kuruyorsa, bu durum, ilişkiye büyük bir zarar verir.
Bir kişi şöyle düşünmelidir: "Eğer ben bekar olsaydım, eşim bana böyle bir şey yapsa nasıl hissederdim?" Bu şekilde empati yapmak, doğruyu anlamaya yardımcı olabilir. Evlilikte dürüstlük ve sadakat her şeyin önündedir. Bir kişi, evliliğine ve eşine saygı göstermeli ve her adımında bu değerleri göz önünde bulundurmalıdır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evli biri bekar biriyle neden konuşmasın? Tabi bu konunun ne olduğuna da bağlı. Genel bir konuda bilgi almak için ya da yardım amaçlı konuşulabilir. Bunda bir sakınca yok. Zaten bunun o iki kişinin evliliğiyle ya da cinsiyetiyle de alakası olmaz.
00 YorumlaKonuşamaz. Evli birinin iş harici karşı cinsle bir diyalog vs içine girmesi kesinlikle çok yanlış
20 Yorumla- 9 gü
Ne konustugunu göre değişir normal bir sohbet tabiki olur ama diğerlerinde durmak , aynısı yapan kişiye yapılsa ne tepki verir
00 Yorumla Evli biri eşiyle konuşup dertleşemiyorsa sıkıntı
Işte bu yüzden eşinle hem eş hemde en iyi arkadaş olabilmelisin00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 gü
Ya dayı boş yapma ya yürü git karınla konuş sohbet et dertleş ne ararsan var ya bahanelere bak
00 Yorumla - 9 gü
Konuşabilir, tabi suyunu çıkarmadan.
00 Yorumla - 9 gü
Konuşamaz
30 Yorumla - 8 gü
konuşuyorlar zaten. ama evlilik kurumu yıpranır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Çok konuştum
00 Yorumla- 9 gü
konusur
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)8 gü
Konuşamaz
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 gü