8 gü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Erkekler de bu düşünceye sahip olduğundan senin de hakkın oluyor tabi 👍🏻
Tabi ki olabilir. Günümüzde de çok farklı düşüncede olan erkekler var. Hatta pasif karakterli, eşini üst düzey gören, ona tüm izinleri veren ama kendi tek eşli olan erkekler de var
Teknik açıdan sahip değilsin ama olmayacak şey de değil milyon tane vardır evlenen dediğin açıdan
Hak hukuk olayi değil bu. Iki tarafta da değişmeyen bir durum olarak herkes birbirine dürüstse ve sorun etmiyorsa bu durumu olay bitmiştir.
Ben bakirim hatta hiç öpüşmedim ama kadında bakirelik kriterim yok. Dünya ve hayat görüşü daha önemli. Yani bakır erkek isteyebilirsin ama şart koşman saçma olur.
Bakir erkekte "ille de bakire olsun" saplantısı yoksa olur.
Bu ülkede herkes herşeyi isteme hakkına sahip.
Kişisel tercihtir, bir şey dememek lazım. Ama bakir erkek ilk ilişkisinde direkt erken boşalır tatmin çok zor olur.
Olay o değil şu an başka bir şey konuşuyor hem bakir erkeğin boşalma süresini nereden biliyorsun belki 1 saat dayanacak yani
Nerede rüyasında mı? :D Her bakir erkek erken boşalır ilk ilişkilerinde, o dediğin kız efsanesi, biz erkekler sürekli böyle muhabbetler duyuyoruz, görüyoruz. Sen merak etme.
Erjeklerinde geneli bakir değil ama hepsi bakire istiyor
Yani o yüzden bence hakkın
Şu aşağıda yorum yapmış bakir erkek erken boşalır diye sallamış
Sende olmayan bir şeyi karşıdan bekleyemezsin isteyemezsin
Karşındaki abaza değilse seni istemez zaten
Niye algı yaratmak için gerçek duşı şeyler söylüyorsun ki? Tecrübeli kadın tecrübesiz erkeği isteniyor ki erkekte tam tersi
Erkekler boyle hakka sahipse daha doğrusu hak değil bu bu yönde istekleri varsa seninde en doğal istediğin fakat tecrübesiz birisi cok zor olur bakir bakirelige onem vermeyen sadakata onem veren guvenilir birisiyle olmalisin bence
Hakkın değil ama karşındakine söylersen problem etmezse devam
Karşımdaki problem etmiyorsa neden hakkım değil
Dinimizde yeri yok cünki
Bilmediğimden soruyorum bakire olmayan bakir olmayanla evlenemez diye bir şey mi var
Bakir olanla yazacaktım pardon
Nerede yazıyor
Ben kabul etmem ama evlenmeyeceksem senle deneyim kazanmak isterim
Benimle bir şey yaşadıktan sonra bakire kız istemeyi biliyorsun ama
Çakalsınız
Sen de çakalsın :)
Erkekler kadar olamam
Sizin yaptığınızı yapıyorum fena mi
Demek ki ikimizde aynıyız
Aynı değiliz ben bakir olmayan erkekte kabul ederim zaten anlamayacağım bakire olup olmadığını sen bakire kadın tercih etmiyorsun fark var aramızda
Erkekler çakal olduğu için böyle şeylerde hep kendi yararlarına çalışıyorlar
Bende bakir erkekle evleneceğim dengeyi eşitleriz kötü mü olur 😁
Bakir erkeğin bakir olduğunu Anlarsın yeme beni
Anlayamazsın
Öyle bir korumaya alır ki kendini 40 yıldır sevgilisi var gibi davranan erkekler biliyorum
Hayatım belli eder emin ol :)
Şu zamanda erkekler bakireliğe çok bakmıyor aksine evlenmeden önce açık olan bi şeyler yaşamış biri daha iyi oluyor tecrübe zevk şehvet olarak
Sahipsin go girl devam
Bakir erkek diye bir kavram yok unutun bunu
Bu yaştada nasıl oluyorsan böyle o da garip
çok tecrüben var mı peki
Bakir olmayınca noluyo
Benden uzak dur napiyozan yap
Aman bende senin aşkından kül oluyordum zaten
Beni üzme 🥺
eşim bakirdi ben değildim neden olmasın benim oldu
Peki kıyasladığında diğerlerine göre nasıldı
Bencede karşılıklı okeyse sıkıntı yok
Karşındaki istiyorsa tabiki
Yanı bakırmı ıstıyorsunn
Ben bakirim ve kabul ederim
Değilsin
Neden
bence degilsin
Sebep
yasayıp yasamayanı istemek dogrum u
O istiyorsa doğru?
oyleyse evet ama surekli bajkire isteme hakkın yok bence
Neden olmasın öyle bir kural mı yazıyor bir de benim mi haberim yok karşımdaki kişi bakir olsun ama yine de benle evlenmek istesin niye yanlış olsun bu mesela
Dul olanlarla aynı mantık bu
bak işte aynı degil dul olan evlenmiş ve ayrılmış evlenmek ayrı zina ayrı
Nerede yazıyor bu bakire olmayan kadın bakir olan erkekle evlenemez diye bir kural mi var
farkında isen bu bir soru ve herkes fikrini soyluyor dimi algın mı kapalı sordugun soruyumu unuttun
Doğru herkes fikrini söylüyor söylediğim şey bu kuralları kim koyuyor
bak hala aynı şeyi diyorsun kural degil kişilerin tercihi ve dusuncelerimiz
Neden hayır diyorsun gerekçe sunamıyorsun ki
bak sana diyorum ki dusunceler ve tercihler bir kız evlilik dışı ilişki yaşamış ise bu bana uygun gelmiyor ve bakir bir erkek isteme luxune sahip degil diye dusunuorum
Sen yaşayıp istiyorsan doğru oluyor ama değil mi bütün erkekler işine gelince aynı 😃
cok yazık sana bence kendini geliştir senin için fikrim ne ise soruyu erkek sorsa yine aynı cevabı verirdim
Emin misin?
Kendin bakir olmayıp bakire kız istemezsin yani
kessinlikle oyle afedersin erkek her boku yiyip kadın taze olsun diyemesz aynı şey kadın içinde gecerli
Evet aşk zevk senin hayatın
değilsin. ama nasipse olur
Karşındaki kabul ediyorsa sorun değil
İroni mi bu?
Değilsin
Sebebiyle açıklar mısn
Buradan olmaz
Açıkla sen olur
Açıklayamacağın için sorun yok
Gayet açıklarım ama bunu açıktan yapmam
Ben bakirim ama sen istemezsin bakır erkek
Sahipsin kanki