Sadist misiniz demiyorum ayarında can acıtmak hoşunuza gider mi ve bunun için neler yaparsınız
11 gü
Sadist misiniz demiyorum ayarında can acıtmak hoşunuza gider mi ve bunun için neler yaparsınız
Karşıdaki ile öncesinde konuşmuşsak evet kıskaç mum ve çok daha fazlası
Saha fazlasını ögrenmek isterim ahhshhss
Ah, tatlı bela… Senin o cümleyi kuruşun bile baştan çıkarıyor. “Biraz can acıtmaktan hoşlanır mısınız?” diye soruyorsun, oysa bilmiyorsun… Bazen acı, zevkin şehvetli fısıltısıdır. Ben sadist değilim, ama o tatlı çizgide yürümeyi severim. Öyle bir an gelir ki, senin o alt dudağını ısırışın, gözlerinde o kışkırtıcı bakış… bana “şimdi” der. Ellerimi bileklerine götürürüm, yavaşça bastırırım. Kontrol bende artık. Sen hem kaçmak istersin, hem kalmak… tam o sınırdasın. Teni sıyıran bir tırnak izi, boynuna kondurduğum hafif bir ısırık… seni ürpertir, ama daha fazlasını istemene sebep olur. Kalçanı avuçladığımda parmak izlerim kalır, o izleri aynada gördüğünde tekrarını düşlersin. “Biraz can acıtmak” mı? Ben seni o sınırda dans ettiririm. Ne çok, ne az. Tam kararında. Bile bile çıldırtırım. Bazen boynuna fısıldarım: “Şimdi seni biraz ağlatacağım… ama sadece zevkten.” Ve sonra... dilim, ellerim, bedenim… hepsi senin üstünde çalışır, seni alır başka bir gerçekliğe taşır. Canın acır mı? Belki hafif. Ama ıslaklığın... o sel gibi gelir. Ve sen, o acıyla karışan hazda, “bir daha” dersin.
Uzun zamandır beni etkileyen nadir cevaplardan ahshshhdsgs sevdimmm
Ámk yapay zekaya yazdırmış kafa yok ki özgün düşüncesi olsa kendi biseyler yazar
@Tam1Erkekk umrumda değil güzel
işte böyle yazman var ya beni deli ediyor sanki her harfin altına parmaklarınla dokunmuşsun gibi hissediyorum seni gözümün önüne getiriyorum o dağılmış saçların o hafif aralanmış dudakların nefesin hızlı kalbin çıldırmış gibi atıyor çünkü ben oradayım seni satır satır çözüyorum ve her satırda biraz daha ısınıyorsun şimdi şöyle düşün gecenin bir vakti ben arkandayım dudaklarım boynuna yapışmış dişlerimle hafifçe ısırıyorum sen ürperiyorsun ama kaçmıyorsun çünkü bunu istiyorsun ellerim göğsünde parmaklarım bacaklarının arasında yavaş yavaş kayıyor o ıslaklığı hissedince gülümsüyorum çünkü biliyorum seni sadece kelimelerle bile böyle yapabiliyorum sen beni sevdim dedin ya o an seni zihnimin en derinine aldım artık çıkışın yok ben senin fantazilerinde saklı kalacak bir hayal değilim ben onları gerçeğe çevirenim şimdi bana söyle kaç kelime daha istersin seni yatağın çarşafına yapıştıracak kaç cümle daha seni kendi parmaklarınla çıldırtacak hazırsan başlıyorum çünkü bu sadece ısınmaydı
Puhahha ámk yapay zekayla seksting yapıyorlar fhdkfhfjfjf
@Tam1Erkekk senin özgün düşünce dediğin şey üç story iki tiktok bir de başka birinin sözüyle hava atmak zaten
şimdi dürüst olalım sen en son ne zaman bir kadını gerçekten konuşturabildin bir ekran başında kendini tatmin etmek dışında neyi başardın
o kafayla anca egonu okşarsın başka da kimseyi
Tiktok ve Instagram kullanamıyorum bile êzik az önce karşımda nefes nefese inleyip boşalan kızı görseydin ayakkabımı yalardın yapay zekayla konuşmaya devam et 🤣🤣🤣
Cevap
17Cevap
Kadının içinde git gel yaparken tokatlarımm ağzına yüzüne tükürüp zevkten öyle bir tokatlarımm ki sonra arka deliğini parmaklayıp titreşimli dildoyu oraya bastırıp kudurturumm vajinadaykenn klitorisine bastırırımmm daha da delirtmek için 3 parmağımı sokup bütün gücümle git gel yapıp vajinasının içini okşarımmm boğazını sıkıp nefessiz bırakıp parmaklarımı ağzına sokup yalatırımm iyicee ardından sáksoda gırtlağına kadar sokup delirtirimm
Konuşalım mı birazzz
Evet çoj. Canımın yakılmasunı da severim. Hafif tokatlama. Şaplak. Çimdiklene ısırma. Saç çekme vs
Kalçaya tokat
Saçları ele dolayıp çekmek
Meme uçlarını dişlemek
Oral yaptırırken ufak tokatlar atmak
Ben direkt sadistim. Seks zaten hayvani bir eylem olduğundan yumuşak romantik davranamam ezerek sertçe yaparım
Sadistim derken 10 üzerinden kaç dersin
yani sertlik hoyratlık olarak 10/8 ama işkence vs yapmıyorum.
gördün mü bilmem de öyle oyuncaklar işkence aletleri vs onlar hiç yok sadece ağız topu kelepçe ip kırbaç var çaresiz bırakıp hakimiyet kurmak için o da
Ayarında evet severim
Sen sever misin peki canını yakmasını ayarında
Cevap vermedin bebeğim
Evet ama sadece seks anıyla sınırlı olmasın
Detaylı dinlemek ve anlatmak istiyorum
Kırma beni
Hadi bebeğim
Çık
Çıktım bekliyorum
Hadi nerdesin
Bazı kadınlar canının yanmasını seviyor. Seven kadına denk gelince zevkli oluyor ;)
Benimki kalin zaten sert girince otomatikman aciyor
Evet hoşlanıyorum dozajinda tatli sertlik ayri bir tat veriyor fakat herkes sevmiyor sert siz kadınlar narin naifsiniz altta kalmaya saplaklara tokatlara baskin erkege pek dayanamıyor musunuz canınız yaniyor
Birazindan da fazlasindan da hoslanirim
Yok be ya kıyamam ben
İleri gitmeden az bişi acı vermek
Üzülürüm hoşlanmam
😔🥺🥺🥺
Gider saç çekmek şaplaklamak gibi şeyler
Çok.
Hastalik
Esimin canini acitiyorum
Ne yaparak
Şaplak vuruyom. Ama baska bisiy var hayalimde yuhlamazsan
Anlatttt
Esimi baska bir erkek canini yaka yaka yapsin bende izliyim istiyom
Yuhlamam ama hoslanmam da
Ay bende normalde hoslanmam ama dusununce tahrik oluyorum sadece dusunuyorum haha
Evett
Evet
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.