Cinsel Yaşam 100 kilo bir erkeğin yatakta kızın altında olması daha mı iyidir? ruhhastası50 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 100 kilo bir erkeğin yatakta kızın altında olması daha mı iyidir? Güncellemeler1 yıl benide ezermisiniz ;) 100 kilo bir erkeğin yatakta kızın altında olması daha mı iyidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HelenBusezex Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Şahsen 100 kilonun altında olmak istemem. Arkamda olabilir, üstte olabilirim 2 2 Yorumla Kaanj34 1 yıl Kaç kilosun Yorumla HelenBusezex 1 yıl @Kaanj34 sanane Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yani kızın ustunde olup kızın pestilini cikaracigina kizin altında olmasi daha iyi 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sen zevkine odaklan. Kimin altta kimin üstte olduğuna değil. 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. en azından üstüne cıkarma pestilin cıkmasın 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Üstünde olsa daha iyi 0 3 Yorumla ruhhastası50 1 yıl neden ezilmezmiyim? Yorumla doganburak65 1 yıl Hayır erkeklerin vücudunun ağırlığının tamamı kadının üstünde olmuyor. Hem kadınların birçoğu altta olup erkeğin ağırlığını hissetmeyi sever Yorumla doganburak65 1 yıl Ezilmek mi istiyorsun Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani bencede yokda facoa yasnaa bilir 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben altımda kadınımı ezmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Elbette iyidir üstte çok aktif olamaz çünkü 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşi bildikten sonra alt üst farketmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl duruma göre sanki 0 7 Yorumla ruhhastası50 1 yıl ezilmez mi kız altında? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyu kaç adamın Yorumla ruhhastası50 1 yıl 1.82 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amaç zaten kızı çatır çutur ezmek 🤭🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok aşırı kilolu değil sanki adam bu sorun olmaz Yorumla ruhhastası50 1 yıl ağır siklet amatör boksör bişey olur mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağır sikletir boks maçında gibi zevkine bak Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Kız kaç kilo 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl 55 kilo Yorumla Maykılevdeoturuyor 1 yıl Sorun olmaz Yorumla
Kaanj34 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Kalkmaz be o 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl nasıl yani? Yorumla Kaanj34 1 yıl Zor kalkar Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pozisyon değişmeli sabit pozisyonda kalinmamali 0 0 Yorumla
Sexman_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Sugar daddy 0 1 Yorumla Sexman_ist 1 yıl Ezilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben üstte olup ezmeyi seviyorum 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl benide ezermisin ;) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ezerim ama pestilin çıkar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şahsen 100 kilonun altında olmak istemem. Arkamda olabilir, üstte olabilirim
Kaç kilosun
@Kaanj34 sanane
Yani kızın ustunde olup kızın pestilini cikaracigina kizin altında olmasi daha iyi
Sen zevkine odaklan. Kimin altta kimin üstte olduğuna değil.
Zaten o kadar kilolu birisi cinsellikte aktif değildir
en azından üstüne cıkarma pestilin cıkmasın
Üstünde olsa daha iyi
neden ezilmezmiyim?
Hayır erkeklerin vücudunun ağırlığının tamamı kadının üstünde olmuyor. Hem kadınların birçoğu altta olup erkeğin ağırlığını hissetmeyi sever
Ezilmek mi istiyorsun
Yani bencede yokda facoa yasnaa bilir
Ben altımda kadınımı ezmeyi seviyorum
Elbette iyidir üstte çok aktif olamaz çünkü
İşi bildikten sonra alt üst farketmez
Kemiklerin kırılır
:D
duruma göre sanki
ezilmez mi kız altında?
Boyu kaç adamın
1.82
Amaç zaten kızı çatır çutur ezmek 🤭🤭
Çok aşırı kilolu değil sanki adam bu sorun olmaz
ağır siklet amatör boksör bişey olur mu?
Ağır sikletir boks maçında gibi zevkine bak
Kız kaç kilo
55 kilo
Sorun olmaz
Kalkmaz be o
nasıl yani?
Zor kalkar
Pozisyon değişmeli sabit pozisyonda kalinmamali
Sugar daddy
Ezilirsin
Ben üstte olup ezmeyi seviyorum
benide ezermisin ;)