3 gü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
istekli olmak güzel ama istenmek mi mesele yoksa doğru kişiye denk mi gelmek? Duygu olmalı iki tarafda birbirini istemeli, istemeli ki doyum olsun ve sürekli olsun bitmesin. Sırf karnını doyurmak için gelenlere giderseniz onlar doyar siz aç kalırsınız
Kendine güvenemeyen erkek çareyi önce çok konuşup sonra topuklamakta bulur.
Olay bundan ibaret.
Çok konuşan, kendini çok öven tiplerden uzak durmak lazım
Bir anda duman oluyorlar
Profesör Sinan Canan’ın bir sözü var. Din ve cinsellikte işler yolunda gitmiyorsa çeneye vurur diyor. 🤣🤣🤣
Offff çok iyi
Duygusal+ azgınlık= mükemmel kombinasyon
Seksten kaçan kişilerin sorunları var veya arkada korktukları birisi oldugu ıcındır
Bana kalırsa ben de hem duygusal hem de cinsel açıdan tatmin eden ama sonra bana saygı duyup karışmayacak biriyle olmak isterim
Özgüvensiz erkekler ve ataerkil yetişmiş, libidoyu sadece "kötü" kadınlara yakıştırabilen muhafazakar erkekler kaçar.
Kontrolsüz istekliyseniz ben de istemiyorum. Yönetebilen itaat eden domine ettiğim bir hatun olmalı
Nasıl yani
Fazla istekli ama kontrolsüz olduğunda yönetemediğinde bu Arzu çok dağınık oluyor. Ama tam anlamıyla bana kanalize olup itaat ettiğinde zevkin şiddeti ve yoğunluğu harika oluyor
Kontrolsüze örnek versene
Ben yönetmeyi seviyorum tam anlamıyla itaat ettirmeyi o yüzden ben bunu yaparken tam anlamıyla odaklanmış isterim. Ama gün boyu kendini kontrol edemeden dikkati dağılmış yorgun olursa istediğimi almak için yeterince güçlü kalamaz. Bunun kontrolsüz hali hayat kalitesini bozan hali. Düşünsenize sosyal bir hayat akışı sırasında herhangi bir yerde herhangi bir şekilde istekli olması değil Benim itaatimde istediğim zaman olması bunun kaliteli olanı
Bu bakış açısı sence mantıklı mı. Karşındaki bir insan kendi hormonları var. Seninle aynı saatte istekli olması mümkün mü. Sen ona o sana uyacak. Çok enteresan
Ben hiçbir zaman benim dışımda yükselsin istemiyorum enerjisini toplayıp odaklandığı yüksek olduğu zamanları daha kaliteli yükselsin diyorum. Zaten bu yüzden itaatkar birini istiyorum. Sizin söylediğinize göre günün tüm akışında sürekli istekli biri yorulmuş olacaktır. O yüzden kontrolsüz olmasın diyorum
7/24 istekli olmak mümkün değil zaten ama örneğin ben canım istediğimde cevapsız kalmak istemiyorum.
Eğer söylediğiniz şeyi ben sık sık yükseliyorum ve cevap istiyorumsa tabii ki sorun yok bu sıklığa cevap verebilirim ama hayatım genel akışı sırasında birbirimize zaman ayıramadığımız süredeki kendine hakim olamadığınız süreçler enerjinizi çok fazla çalacaktır ben de bunu istemem. Ama gün içinde yanımdaysanız zaten uygunsak sorun yok. Gerçi uygun değilsek de sorun yok 😂
Şahsen düzenli ilişkimse beni tatmin ediyorsa duygusal ve fiziksel olarak o kişiye göre kendimi düzenlerim hatta bence bu doğal olarak rayına oturur. Ben sadece kadınların da istekli olabileceğinin görmezden gelinmesini sevmiyorum.
Bu konu size saygı duyan biriyle sorun olmayacaktır. Açık konuşmak gerekirse ben partnerime odaklı biriyim onu memnuniyeti benim için önemli çünkü bir kadın memnun kaldıkça çok daha tutkulu çok daha borçlu ve sahibine memnuniyeti anlamında hizmet etmeye yönelir. Siz de bu uyumlu birisiniz anladığım kadarıyla. Kendinizi o kişiye göre düzenliyorsanız dediğiniz gibi rayına oturur asla görmezden gelinmezsiniz. Özetle bu karşımızdakine bağlı uygun karakterde biri sizi asla geri çevirmeyecektir.
Evet durum yukarıdakinin aynısı. Devamlı farklı farklı partnerlere enerji harcamak istemiyorum çünkü karşılığında sadece fiziksel tatmin yaşayacağım (şanslıysam), ki birkaç saat sonra unutacağım. Ama duygusal olarakta tatmin olmam gerek ve senkronize olduğumuzda en iyi zevki alacağımıza inanıyorum. Bu konuya ben çok önem veriyorum.
Ben ruhsuz bir birleşmeyi desteklemiyorum. Hem ruhum hem bedenim doymalı Bu yüzden size katılıyorum. Zaten değerli olduğunuz ruhunuza dokunan bir birleşme sizi çok daha fazla tatmin edecektir. Ayrıca varsayalım beraberiz aramızdaki duygusal bağ size asla hayır diyemem anlamına gelir her fırsatta evet ve tükenene kadar şehvet tutku esiri olmak...
Keşke karım da istekli olsa elimle olmaktan yoruldum
İstekli olmasını engelleyen sorunlar olabilir iletişim kurun
Kuruyorum ama hep bi bahane oluyor. Ben de elimle hallediyorum maalesef
Ben isterim, erkekler saf kız istiyorlar, aldatılmaktan korkuyorlar.
Sacmalama nerde kim istemiyor oyle ise yok Bulsam aksam sabaha odada basinca kciyolar
Şu tükürdüğümün yaşamında bir tek bana denk gelmiyor herkese denk geliyor en aptalından en tipsizine bir tek bana gelmiyor anasını satayım
Neden böyle sence
Sanırım her şeyden uzak olmam olsun istediğim zamanda ters gidiyor olması bak size şöyle bir şey söyliyim ilginçtir bir yere gidiyorum işe başlayacağım çalıştığım ortamda çok güzel kızlar var vay be diyorum sonunda bir ortam yapacağın bir yer diyorum mesela 1 saat geçmiyor o kızlar oradan gidiyorlar ya işi bırakmış oluyorlar ya başka bir şey olmuş oluyor o kadar saçma ki ama bu gerçek çok komik saçma ama gerçek yani bir şeyler bir şey var kadınları kızlar benden uzak tutuyor bana yaklaşmaya çalışanlar olduğu zaman nedensiz ve istemsizce ben soğuk yapıyorum sonra da köpek gibi pişman oluyorum ve bunu yapmaktan kendime engel olamıyorum sebebini de bulamıyorum çözemiyorum
Ama kendime söz verdim bundan sonra ne olursa olsun birisi karşıma çıktığı zaman bırakmayacağım kaçmayacağım istiyorum artık yahu bir kadınla bir araya gelmek istiyorum çünkü benim canıma tak etti
Soruyu beğensene
👍
Vaz mı geçtin
Hic soru sormamissin o yuzden aramada cikmiyosun
Oldu mu
Neden bu engelledin ne gördün bilmiyorum vazgeçtim diyebilirdin
Sağ ol yinede işte benim de şansım bu epey heyecanlanırım bir şey olacak diye de olmaz engellenirim böyle yine de sağ ol kendine iyi bak
kaçanın cinsel sorunları vardır emin ol :D yoksa niye istemesin biri istekli bi kızı
Neden istemeyelim istekli kadın gibi zevk veren kadın olmazki ya ü
Kontrol edemem diye kesin
Öyle zaten yetememe korkusu var bence
Aslında istekli kadının çok iyi bişey olduğunun farkında değiller
Fazla istekli olunca zevki kalmiuor birde herkesi gezmistir bu düşüncesi var
Çünkü baş edemiyorlar ve korkuyorlar. Aslında kendine güvenleri yok
kim istemiyo acaba.. sen doğru erkeği bulamıyorsun bnce
Keske oyle bir partnere sahip olsaydim
Çok iyi bence
İstemiyorlar
Uzun süre masaj uzun süre oral yapılması zevk alması önemli kadının
İstekli kizi ıstemeyen vurduruyor olabilir