11 gü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Kadin bosalmaz orgazm olur. Fiskirma dediginiz sey zevkten cisinizi tutamamaniz. Orgazm ise doruk noktaniza çıktığınızda kasilmalarla belki titremeyle vajinaninizin ekstra hassaslastigi dokunmak bile istemeyeceginiz hale geldiginiz an
bu isin ehlinden dinlemek gerek en iyi yorum secicem cok dogru
:))))) sagol
Bende tam tersi cabuk konsantre oluyorum vücudumu biliyorum hızlı orgazm oluyorum erkek seni finale taşımak için zorlanabilir evet ama senin icin daha zor biraz odaklanman lazım
Sor baco
Hmmm
Daha once az iliskisi olmussa yani bir kadını boşaltabildiğini tanımlayamamış bir erkekse ozguvensizlik yasayabilir.
Ama onceki iliskilerinde bol bol inletip orgazm yasatmis tecrubeli bir erkekse vajinal orgazm sorunu yasayan kadını klitorale yonlendirir.
Yine haklısınız hocam
Beni sal artık.. azad et beni 🙂
Tarot falıma bak gitcem
Değilim ben, değilim.
Ya sabır kim bu adam
Kadınlarda boşalmak nasıl olur yani fiizksel olarak belirtsii nedir hala çözemedim fışkırma ile boşalmayı çok karıştırıyorum
3 türü var :)
kız iste hep bize dayatılan bu cinsellik ayıp cinselik kadınlarda olmaz gibi seyler yüzünden daha kendimizi bile tanıyamıyoruz askm beyaz bir sıvı geliyor
Sen sonunda haz almiyor musun
Ama o beyaz sıvı nasıl mesela ben mastürbasyon yaptıktan sonra beyaz şeyler akıyo falat sıvımı nasıl su gibimi akmalı
Kadından sıvı gelmez. Boşalmak dediğimiz eylem spermle alakalıdır. Kadınlarda oegazm olur ve sulanma olur.
Squirting denilen şeyin üre dışında bir sıvı olduğu çok desteklemez. Net bir yazı yok.
O yüzden ilişki sırasında zirveye çıkıp rahatlıyorsan bosaldin demektir.
Ya o beyaz şey nedir bilmiyorum erkek benim boşaldığımı nerden anlıcak gözle görülür
O sivi kadının kayganlasmasi için gelen zevk suyu. Her kadında koyulugu aynı değil, kimisi daha şeffaf kimisinde daha yoğun. Boşaltmaktan değil, yukseldigin icjn akaar
Bir kadının boşalmasini yan orgazmini kadından anlarsın. Nefes alışveriş hızlanır, kasilmaya başlar, inliyorsa siddeti artar ve oegazm olurken klitoris bölgesi aşırı hassaslasie dokundurmaz bile. Baktın o an kadın kendinden geçmiş, anla ki görev başarılı 😅
Bunun bi görseli yokmu kadın boşalması nasıl olur ben gerçekten merak ediyorum hayatımda hiç boşaldımmı ondan bile haberim yok
Dostum, kadın erkek gibi sıvı akıtarak boşalmaz. p*rno abartısı o. Bunu kadından beklemek saçmalık. Nasıl bir erkekten 45 60 dk durmadan gidip gelmesi beklenemezse
Gayette boşalabilir 😂
Ya anlamadım doğruyu anlatın artık!
Buraya onu atmamı bekleme sende 😅
Haayır. O suılar kremamsı hale geliyor sen okşarken
Biri o… aldığın Hazza göre 2 durum daha var
Dostum sen cidden neyin kafasındasın 😂😂😂
Şeffaf nasıl kremamsı olur okşamayla git bi işine 😂
@byjokerrrrr Sen asıl neyin akafasındasın? Büyük ihtimal daha bir kadınla sevişmedin, ghelmişsin sexting yapcam diye sacmalıyorsun. Az p*rno izleyin gerçek kadınlarla biraz takılın.
Hiç sexting yapma çabasında bi sözüm var mı.. onun mücadelesinde olan kendin olmayasın. Yeterince tecrübem de var bilgim de sen canını sıkma.
@byjokerrrrr Tamam Rocco'sun. Sins'in. En kralısın. Sen yazdın Kamasutra'yı
Boşladıysan çıkabilirsin 😂
Kendi derdini ne güzel belli ettin. Sana iyi boşalmalar. Benim öyle ucuz şeylewre ihtiyacım yok
Kadin bosalmaz orgazm olur. Fiskirma dediginiz sey zevkten cisinizi tutamamaniz. Orgazm ise doruk noktaniza çıktığınızda kasilmalarla belki titremeyle vajinaninizin ekstra hassaslastigi dokunmak bile istemeyeceginiz hale geldiginiz an
@Maskiba41 ya kadinlarda iki turlu sivi gelir bir i istekli olduğunda kayganlaştirici etki yapar malum bir de hazza ulaştiginda bu kimi kadinda azdir kimi kadinda fazla ha fişkirma şeklinde de olmaz bu kadar ne ugraşiyosunuz
Boşalmada çok az sıvı gelir kadından, belli belirsiz birkaç damla
umrumda olmaz. erkekler genel olarak 2 kategoriye ayrilabilir.
1. kizlarin ne dusundugunu umursayanlar.
2. umursamayanlar.
ben 2. kategorideyim. net.
şöyle ki; boşalmayan kadın erkeği doyurma konusunda eksik kalabilir. birde kadının boşaydığını görmek erkeğede gurur yaşatır
Ben erkek olsaydım yarın saat git gel yaparaktan bir sonuç beklerim açıkçası o kadar efor sarf ediyosun. Ama tabi bizim toplum da zevk alan kadım yollu gözüyle bakıldığı için maalesef. Bu devran böyle gider
Sıkıntı olur bence. Erkek şunu düşünebilir "Acaba yeterli gelmiyor muyum?" Ya da şunu diyebilir "Acaba tatmin edemiyor muyum?" Gibi
Eşimde vardı (boşandık) o hazzı hiç yaşayamadım artık bir süre sonra kendimi eksik hissetmeye başladım
Bazı kadınlar kolay kolay orgazm olmazlar. Bu tip kadınlara iyi bi' oral s*KS yapılmalıdır. Gerçek orgazma ancak o zaman ulaşabilirler.
Harika olur bende de aynı sorun var gül gibi geçinir gideriz
erkegin bosalamamasi sıkıntı ya bence
Öyle
Boşalamayan biri olduğunu nereden biliyorsun?
sorunu kendisinde aramalı erkek, zira kadını orgazma hazırlayacak olan erkektir, işçilik çok önemli
ben tavana kadar fışkırtan hatunlar görmüştüm. yetenek
Evet olur kadın boşalmazsa eğer kendimi sorgularım ideal bir ilişkide kadın 3 4 kez orgazm olmalı
Sıkıntı olur ama elime düşerse kedin bosalir
Evet olur. Sonucta zevk veremiyir gibi olur ki buda alinan zevki dusurur
Kadın boşalmalı kesinlikle
Bu bi sorun diil ama bu erkeğin sucu
Zaten kadını boşaltamama kadının değil, erkeğin sorunu. Ne sıkıntısı
Evet oluyor kendini sorguluyor ister istemez. Boşaltmaya calısıp zevk almayı unutuyo. Hiç mi bosalamıyosun cinsellik yasadın mı?
yaşadım ama bosalma olayı cok az yani geç sürüyor
mastürbasyon yaparken sorun olmayıp ilişkide oldu dimi?
boşalmama sorunu yoktur ya erkek ya kadın işi bilmiyordur
Boşalırlarsa mutlu olurlar, diğer taraftan robot gibi biri ile olduğunu düşünürler.
Kendileri zevk alır o başka.
eskiden bir partnerim vardı hayatı boyunca hiç orgazm olamamış
Ben hiç durmadan boşanmadan 5 saatten fazla seks yapabiliyorum Bu sayede o kadın Ben de üst üste orgazmlar yaşadı
Sana ilk önce bilinç aldı temizliği yapılması gerekiyor Diğer türlü orgazm olamazsın yani boşalamazsın
Eğer istersen bu konuda yardımcı olmak isterim tabii eğer sorun da ciddiysen
Kadınlar bir erkekler gibi boşalınca sperm gibi bir sıvı fışkırtmaz, ıslanma olur ve kasılırlar bu kadar
olur tabi bi saat git gel yapcan hatun boşalamıcaksa insan seksten soğur
Kadinlar bosalmaz orgazm olur. Doğru erkek ise zaten o sorunu ortadan kaldırır.
Bana sıkıntı olmaz, zira ben de çok uzun süreler boşalamıyorum.
Öyle bir sorunun yok emin ol buradan bile titretirim
boşalamayan kadın yoktur, iyi basmayan erkek vardır
Erkek tarafından sıkıntı olacağını sanmam da aksine bosaltamayan erkek te sorun vardır belki olaya oradan bakmak lazım
Benim için sorun yok aman eşimin de boşalması beni mutlu eder karşımdskini de düşünmem gerekir
Erkek eğer işini biliyorsa emin ol bir problem yaşamaz kadın sadece doğru yer ve doğru zamanı yakalaması lazım
Sanırım büyük bir kısmı erkek partnerin noksanlığından kaynaklanıyor
Kadınların boşalmama sorunu bana göre tamamen erkeğin tecrübesizliğinden kaynaklanıyor
Erkek olsun da orgazma ulaştırsın o da
Kadını boşaltamayan erkek tecrübesizdir. NET!
Erkek işine bakar ziker sırtını döner yatar
Olmaz çünkü aynı durum bizde de var 😅
Mümkünatı yok emcükleyerek yine boşaltırım shshsh
O da erkeğin sorunu olabilir
sıkıntı olmaz
Erkek kendini beceriksiz zanneder
Benim için sorun olmaz libido yükselmesi yaşıyorum zaten fena oldum yaaaa 😋
Yani illaki olur kendini yetersiz hisseder
ben eşimi boşaltamazsam üzülürüm
Aslında hiçbir sıkıntı olmaz
Kac xk suruyor mesela
Zaten boşaltmak erkeğin görevi.