üzüldüğünde yanında olucak mutlu olduğunda seni her halinle sevecek biri yokmu gerçekten öyle birisi cikarmı karsıma
3 gü
üzüldüğünde yanında olucak mutlu olduğunda seni her halinle sevecek biri yokmu gerçekten öyle birisi cikarmı karsıma
Her erkek “sürekli” cinsellik düşünür mü? Hayır, genelleme doğru değil. Ancak bilimsel olarak, erkeklerin ortalama olarak kadınlara kıyasla daha sık cinsellik düşündüğü, biyolojik ve hormonel etkilerle desteklenmiş bir gerçek. Bu dürtüsel eğilim, birini sevmeyi veya saygı duymayı dışlamaz — ama bu farkı ayırt etmek çok önemlidir.
Gerçekten seven erkek öyle biri olabilir mi?
Evet, olabilir ve vardır. Gerçek sevgiyle yaklaşan bir erkek için cinsellik sadece bir "hedef" değil; bir bağın, güvenin, duygunun, yakınlığın doğal bir parçasıdır. Arzularını dürüstçe kabul eden ama onları sana zarar verecek biçimde yaşamayan bir erkek, hem seven hem de olgun biridir.
Gerçek sevgi, sadece istemekle değil, bekleyebilmekle, anlamakla, baskı kurmadan yanında kalabilmekle ölçülür.
Ve evet, böyle erkekler vardır. Az olabilirler ama sıradışı olan her şey gibi, onlar da değerlidir.
Cevap
17Cevap
Seks 2 veya 3 plan olmalı öncelik gerçek sevgi Güven ve Aşk duygusunu inşa edebilmeli seks çok sonraki plan Evet Karşına böyle böyle çıkar dilerim ama çıksın
saolun çok güzel demişsiniz
Olması gereken söyledim Sen de buna göre değerlendir bunlara göre karar ver
anladim
Umarım anlamışsındır
Vardi onlairn da a... koydunuz
Adam oldu sevilmedi
Ailesine bakti sevilmedi
Cezaevine girmek yerine ise girdi sevilmedi
Bu adamlar bakti ki 3. gazete haberindeki denyolar bile seviliyor. Ister istemez evrildi.
Sanat eseriniz.
Nedeni su beklenti neyse olacak odur.
Gerçekten seven insan için cinselliğin bir önemi yoktur ve zor bulunsada illaki adam gibi seven erkeklerde vardır
Var tabi ama o dediğin şey de insanın temelinde olan bir şey aksi hâlde aşk denen şey olmaz arkadaşlık olur
Erkekler uzuldugunde de sevindiginde de hep mikme derdinde olur
Seven erkekte cinsellik düşünür eğer düşünmezse sıkıntı zaten
İnsan sevdiğini syker mi yaa? Tabi ki sizi sevmiyoruz.
Çıkar çıkar geleceği bekle
tesekkürler
🤗
Seven insan karşısındaki kadını her halinle işe kabul eder cinsellik yaşanacak diye bir şey yok 3 yıllık sevgilim vardı elimi bile sürmemiştim
herkes cinsellik düşüür ama önceliği olmamalıdır.
@Hüseyin46050 beni sevdiğini söyle fkjfkfjf
Evlilik dışı ilişkiden ne umıyırsun ki
İlla ki var sadece o bağı kurabilmek lazım
Sevdiğini zikmeyen aşık mı var
Sevsede cinsellik düşünür bunda ne var aldatsın mı
Gerçekten seven sadece ben kaldım
Yok maalesef
abla öyle deme birisi üzülüyormuş
Ben seviyorum...
Çıkar cikar
çıkar ama cinsellik de olmalı
Öyleleride var
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.