İlk kez mı yaptın? Vajinan dar, kısa olabilir, partnerinin penisi uzun, kalın olabilir, partnerin penisini vajinanın dip kısmına sert şekilde değdirmiştir seks sırasında, kaç cm idi penisi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bu bence hareketsizlik ile alakalı uzun zamandır pasif ve hareketsiz hayatın varmış spor egzersiz yok hep yatıyordun seks yapıp efor harcayinca ağrılar oluştu vücudun açıldı biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sert mi oldu çok yormuş seni birde arkadan mı yaptın
Kimle oldu kastın mı kendini
Biraz kastım sevgilimle
Kastıysan normal birde sen bayadır yapmıyorsan baya acımıştır çok pozisyonda yaptıysan oda her yerini ağrıtır bşrde büyükmüydğ makina
İlk kez mı yaptın? Vajinan dar, kısa olabilir, partnerinin penisi uzun, kalın olabilir, partnerin penisini vajinanın dip kısmına sert şekilde değdirmiştir seks sırasında, kaç cm idi penisi?
Bu bence hareketsizlik ile alakalı uzun zamandır pasif ve hareketsiz hayatın varmış spor egzersiz yok hep yatıyordun seks yapıp efor harcayinca ağrılar oluştu vücudun açıldı biraz
Uzun sure yapmadiysan ve hareketli gectiyse kendini kastiysan vs bunlardan dolayi olabilir
Kendin sormuş kendin cevaplamışsın işte hamladığın için olmuş
Kasılmışsındır
O bölgedeki kasları az kullanmışsındır bugüne kadar
O kaslarını sporda kullanmadığın içindir. Ozellikle alt ic baldirlar kucak pozisoyinda yuk bindirirsen ağrır.
Arka bacak üst kısmı karın bölgesi koltuk alti fena hamlamış dueumda
Normal. Ben de uzun sure ara verilen dönemden sonra partner olunca ozellikle dizleri kırılan pozisyonlarda yaşamıştım.
Cok fena ya ilk defa boylr bisey yaşadim dayakmi yedim seksmi yaptim belli degil djdus
Anlatma sakın lütfen
Partnerim yok. Anlayış göster
Afiyet olsun
Bayadır yapmadın demek ki ve biraz pozisyton bolluğu yaşanmış. Seni yoracak pozisyıonlar
Evet 7 aydır yapmamıştım
Hmm biraz da aktif olmussun ama sekste. Pasif kalsan o kadra ağrı olmazdı
Aktifle ne alaka
Dümdüz saman çuvalı gibi uzanmamıssın yani
Kimse benle niye yapmıyor intihar edeceğim sonunda Uzun ve sert yapmıştır her halde
Bilmiyorum ben daha yapmadım
eşeğin yemediği ot başını ağrıtırmış
En son ne zaman yapmıştın ki
7 ay önce
Sevgilin miydi
Çok sanslıymış ya
Spor yapmıyorsun sanırım
Çok sert çaktı demek ki ondandır bebeğim
Çok mu yorucu geçti
Güzel miydi
Pert etmiş seni herif
En son. ne zaman yapmistin