Güncellemeler
13 gü
Neden herkes çok şaşırmış haftada 3 4 çok az ben hergün istiyorum veya en kötü haftada en az 5 gün oda günde en az 1 2 defa
Güncellemeler
13 gü
Zaten normal ilişki en fazla iki günde bir olmalı siz bence bilmiyorsunuz
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Yeni evli ve genç dinamik bir çift için az bir istatistik olmuş. Fakat kocanızı size karşı isteksiz olarak düşünmeyin hemen. İnsanların bazen dertli veya stresli olduğu zamanlar olur. İş hayatı yoğun bir tempo içeriyorsa bu da neden olabilir. Sorunun kaynağı siz olsaydınız sevişme daha nadir olurdu. Diğer sorun oluşturabilecek kaynakları gözden geçirmeli ve bu durum ortadan kalkana kadar kocanıza destek olmalısınız.
En az 10 kez olmalı haftada ama Adına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
Haftada 3 4 defa isteksiz olduğu anlamına mı geliyor deli misin? Bir hafta içinde 3 4 den fazlası hem sağlık olarak iyi değil hemde araya gün sıkıştırmak ondan sonra ki veya iki gün sonra ki birlikteliği daha kaliteli hale getiriyor. Kendine gel bence
Neden sağlıksız olsun?
Bence 4-5 daha iyi
Ok..
Cidden bu arada, sağlıksız olduğunu düşündüren ne? Bilgin varsa paylaşor mıosın
Sperm kalitesi azalıyor.. zihinsel yorgunluk ve konsantrasyon sorunları meydana geliyor.. prostatta inflamasyon benzeri durumları tetikleyebiliyor. Vücut dinlenme ve yenilenme ister bu dengeyi gözetmek gerekiyor.. ve hayatın kanunlarından biri de herşeyin fazlasının zararlı olduğunu söylüyor kii verilen rakam yinede az olmazken.. bilinçli davranmak herşeyi daha keyifli hale getirir anlatabiliyor muyum.. sayıyım mı daha yani
Hmm bunları düşünmemiştim. Araştıracağım teşekkürler.
Bİlmediğim konuda bilgi almak amacıyla soruyorum. Kusura bakma
Anladım
Ya takma bunları. Hayatında ilişki yaşamayıp videodan izledikleri ile buraya haftada 5-6 gün; günde de en az 2 kez diyerek abartıp duruyorlar kanka
:)).
Allah kocana yardım etsin. İşi gerçekten zor. Adamı iğne ipliğe çevirirsin sen. Üzüldüm adama...
Haftada 3.04 sefer yapıyorsa yeter yeterli gelmiyor mu sana
O süre aslında yeter ama seni 2-3 postada tam doyurmaya 5 dakikada bosalirsa yetmez elbette
Kocan az yapıyor yetersiz olduğunu destek istediğini vs soyke
Ne bekliyorsun? Haftada bir kere yapanlar var adamın gözü o kadar yetiyordur ya maddi durumunuz nedir nasıldır bilmiyorum sürekli et protein ve benzeri beslenbiliyor musunuz
Sizin dediğiniz beslenme şartları iyi olursa olur böyle Güney Amerika gibi ülkelerde falan öyle şeyler olur da Türkiye’deyim bu beslenme şartları hormonlu gıdalar vs sağlıksız yaşanan düşündüğünüz zaman birazcık zor her erkek kaldıramaz onu 30 yaşından sonra hele çok daha zor
Bı sorun vardır yanı cok az gercektenn ona gore sen fazla ısteklısın sanırımm
Sen ona göre daha isteriksin demek mi. Onun yapısı böyle, sen de daha çok içinde olsun, ve o zevki daha çok yaşamak istiyorsun
Merhaba ben kadın doğum içmeyim kaç yıllık evlisiniz
Benim karımda senin gibi olsa üstünden inmem
Hafta da 3 ya da 4 cok iyi uzun süreli evli çiftler için önemli olan hemen bitip bitmemesi
Valla hüso günde en az 2 jrjdjeje
Birgün gelirim 5 olmazsa kesersin
Ne konuşuyorsun lan zırto
Hafta da 3 4 defa az mı oluyor
Hergun olsa sen mutlu olurdun gibi
Benim eşimde böyle bazen her gün istediği oluyor ama haliyle istej güçten yapamıyoruz.
3 4 defa çok yeterli bir sayı
Troll reis hoş geldin
Dalga gecmek iyi değil
Hafta 7 gün zaten daha ne olacak
Seninde 2 günde bir oluyor zaten
Haftada 3 az mı olm
Komşunuzdan yardım isteyiniz.
Günde 3-4e okeyim. Boşa gel alıcam lan seni
Yaşlarınız kaç ne iş yapıyorsunuz
Terminator mu bu adam
Az değil normal
Yetmez