- 8 gü
Bakirim evlenene kadar da herkese inat alaylara inat kalmayı evlenmez isem mezara gitmeyi düşünüyorum sanırım Biz öyle yetiştik
11 Yorumla- Soran8 gü
👏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evlenmeden çok yanlış bir durum, biz böyle yetiştirilmedik gerçekten aileden ve çekirdekten yetiştirilme, dürüstlük, Allah korkusu öğretilmesi söz konusu, ne yazık ki her şey söylediğiniz gibi ve ilerisi yeni nesiller daha kötü olacaklar asıl o zaman her iki cinstede bakir, bakire kıtlığı hissedilecek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bakir bakire neden bu kadar takıyorsunuz geçmişte her insan bazı şeyler yaşar kadınlarda erkeklerde eski sayfaları açıp durmak manasız... kızlar içinde erkekler içinde geçerli.. böyle dayatmalar yapıldığı için kadınlar anal yapıp bakireyim diyor..
02 Yorumla- Soran8 gü
Ben takıyorum kardeşim var mı başka sorun? Ben yaşamadıysam onun da yaşamasını istemiyorum, herkesin tercihi kendine
- 8 gü
Valla saklıyoruz kendimizi de diğer konularda dengimizi bulamıyoruz modern aklı başında karakter uyumu uyan ve bakire olan kadın bulmak zor kalanlar sıkıcı kendini geliştirmemiş vs vs uzun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Sitemizin eline kız eli degmemis umutsuz genc erkeklerinin de arzu edildiklerini hissetmelerini sağlamak adına sormus oldugunuz bu sorudan ötürü mütesekkiriz efenim
00 Yorumlam
8 güDenkliği bekarete indirgemek çok da doğru değil gibi ama herkesin kendi tercihi
01 Yorumla- Soran8 gü
Evet herkesin kendi tercihi 👍🏻
Bakir erkekten çok bakir kadın sorunu var özellikle zenginlerle çok yatan var
00 Yorumla- 8 gü
Bakirlik marifet mi bilmem ama mesele özün bulmak değer katmak bir toprakta tek çiçek olmak
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)8 gü
Ben bakirim; hatta hiç öpüşmedim. Ama bakirelik kriterim yok gibi. Dünya ve hayat görüşü daha önemli benim için.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)8 gü
ben öyleyim fakat evlilik iliski dusunmuyorum.. elim bana yetiyor. ileride bir tane oyuncak alip onunla takilcam..
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)8 gü
Yok çok fazla var da sen cevrenden dolsyi göremiyor olabilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)8 gü
Benim de şu an en büyük sıkıntım bakir olmam fakirlikten bıktım nefret ediyorum artık çıldırma noktasindayim evlenene kadar saklayacağım diyordum vazgeçtim sadece birisine karşı duygu hissedeyim yeter bırakacağım bunu
04 Yorumla- Cevap sahibi8 gü
Kaç yaşındasınız siz?
- Soran8 gü
Karşında da buna önem vermeyeceksen bırak
- Cevap sahibi8 gü
Fakirlik ne be bakirlik olcak
- Cevap sahibi8 gü
Bu elimde olan bir şey değil ki benim bir defa yapmayı denedim yapamadım kendimi kötü hissettim ya duygu olmadan gerçekten birinin beni arzuladığını hissetmeden yapmak istemiyorum ya öyle birisini bulduğum zaman niye bırakayım neden evlenmiyorum diyorum
Burada çok var mesela (herkese yürüyüp ben bakirim diyen 🥸)
00 Yorumla- 8 gü
Bakirim bakire isterim.
12 Yorumla- Soran8 gü
Aynı şekilde
- 8 gü
Her yerim 0 kilometre açmamış gonca koklanmamış gül balta girmeyen orman gibiyimmm
- 8 gü
Bakir bakire insan yok kalmadı
03 Yorumla- Soran8 gü
Ben varsam mutlaka benim gibi olanlarda vardır
- 8 gü
Sende birgün o topluma katılırsın
- Soran8 gü
Niye katılayım? bu zamana kadar kendimi tutmuşum Allah’tan korkuyorum ben evlenmeden asla
- Gizli Üye(30-35)8 gü
her yerdeler, her yerdeyiz ama kabuğumuza saklanıyoruz
01 Yorumla- Soran8 gü
Neden
- 8 gü
Burada bulamazsan yurtdışında hiçten bulamazsın
00 Yorumla - 8 gü
Denklem karşılığın ne?
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)8 gü
iç anadolunn eşekksiz köylerine gidecen
00 Yorumla - 8 gü
Kızlar artık bakir erkek istemiyor
06 Yorumla- Soran8 gü
Ben istiyorum demekki ki bu soruyu sormuşum sürekli her şeye bi genelleme yapmayın artık
- 8 gü
İsteme gerekçen nedir peki
- Soran8 gü
Allahtan korkmuş ve kendisini bu yüzden saklamış birisi olsun istiyorum, her şeyi benimle yaşasın ve tecrübe etsin. Kendini eşine saklamanın bilincinde olan birisi.
- 8 gü
Vardır mutlaka diye düşünüyorum, ama buralarda değil tabikide :))
- Soran8 gü
Yok burada aramam zaten
- 8 gü
Ama açıkça söylemek gerekirse ben öyle biri olsam, bu gibi sitelerde üyeliği biri olanla işim olmaz
24 yıldır bakirim geri mi kaldım
05 Yorumla- Soran8 gü
En ileride sensin asıl
- Soran8 gü
Yaşa o zaman pişmansan, bunun bilincinde değilsin belli ki
- 8 gü
Bakir olması şart mi
02 Yorumla- Soran8 gü
Benim için şart
- 8 gü
Şansın bol olsun
- 8 gü