Cinsel Yaşam Cinsel ilişki esnasında kadının topuklu ayakkabı giymesi erkeği daha da şehvetlendirir mi? irmkse Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yoksa herhangi bir durum yaşanmaz mı Güncellemeler1 yıl Güncell Güncellemeler1 yıl Güncel Cinsel ilişki esnasında kadının topuklu ayakkabı giymesi erkeği daha da şehvetlendirir mi? Cevapla Ayakkabı Soruları İlişki Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Farklı bir fantezi olabilir ama bence her erkekte sevmeyebilir genel bişey söylemek pek mümkün değil açıkçası 5 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani belki doggy pozisyonunda güzel olabilir ama onun dışında gereksiz 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu benim fantezim ya ben çok seviyorum, topuklu ayakkabı zaten aşırı seksi bir şey bir de yatakta giyildiği zaman harika oluyor 3 0 Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olsa da olur olmasa da olur farketmez ben keyfime bakarım 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Üstünde ne var ne yok hepsini çıkaracağız zaten toka bile olmasın 😂 1 1 Yorumla by_kowboy 1 yıl Sen öğle mi hayâl ediyorsun? Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tek basina bir önemi yok ama topuklu ayakkabi kiyafeti on plana cikarabiliyor yani kombin bazinda bakmak lazım aslinda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ayakkabı değil ama fantezi amaçlı kıyafet önemli olur 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçerisinde fantazilerin olduğu özellikle yüzeysel şeyler sevişirken yaşanacaklar için önemli olur
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben yasadim denedim evet dahsda sehvetlendiriyor 🙈 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Kesinlikle evet. Yüksek topuklu ayakkabı/stiletto ile birlikte mini etek ve jartiyer çorap ile kombinlendiğinde güzel bir tarz ortaya çıkıyor. 0 0 Yorumla
mrtbey38 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tabiki sehvetlendirir, hele birde jartiyer varsa off.. 0 1 Yorumla mrtbey38 1 yıl Topuklu giyince kıyafet ne giyersin ilişki sırasında? Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Esnasında bi etkisi olmaz ama genelde çekici gösterir 0 0 Yorumla
SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yani dikkat çekici olabilir ama bunun illa bu böyle olmalı bu çeker diye bir kuralı da yok 0 0 Yorumla
willofsteel Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl boyum 180 hatun 155 olunca ayakta yaparken mecburen ya topuklu giydiriyorum ya da basamağa çıkartıyorum mecburen 1 0 Yorumla
Sedat2006 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% 1 yıl Topuklu ayakkabılar çok seksi bence 1 2 Yorumla irmkse 1 yıl Profilinden anladık bunu zaten dkkdkdkd Yorumla Sedat2006 1 yıl İnce çorap + topuklu enfes Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Topukluyla 1.90 oluyorum zaten 4 5 Yorumla irmkse 1 yıl Oha dnsnnd bacı senin boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1.80'im çıplak ayak gigiblblbkufdy Yorumla irmkse 1 yıl Maşallah maşallah ben 163 sana yerden bakarım dnmdmdnd kaç kilosun peki bu boya Yorumla bethullll3_344 1 yıl Deveemisin kız sen djdkkfkf Yorumla King_122 1 yıl Oha değil masaAllah demen lazim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her türlü çıkacak ya, hem belimde topuklu, ayakkabı hissetmek istemem 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eşim kısa olduğu için giyiyor bazen yoksa kalçası çok aşağıda kalıyor. 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle akıllı bi tercih olur 1 1 Yorumla 54BULL54 1 yıl Popoyu daha dik ve çekici gösterir Platform ise fazla dişil bi tercih olur Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ayakkabı nasık bir etki etsin 1 0 Yorumla
mertbyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl O an ki çamaşırlarıyla uyumluysa şehvetlendirir sever misin giymeyi 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. topukluyla ne yapacak ki 0 0 Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Fantazisel ilişki onlar her şey olur 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet güzel bir görüntü oluyor 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şu topuklu çizmeler var ya onlar hoş 0 0 Yorumla
atilla3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Beni giyimi değil yataktaki performansı etkiler 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Acaba kaç kişi o anda ayakkabıyı fark eder 0 0 Yorumla
seyma87 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence evet 3 0 Yorumla
TilkiS2mi7 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Beni çizme giymesi şehvetlendirir mesela 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giyilen ortama bağlı 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıfır etki şahsen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Farklı bir fantezi olabilir ama bence her erkekte sevmeyebilir genel bişey söylemek pek mümkün değil açıkçası
Yani belki doggy pozisyonunda güzel olabilir ama onun dışında gereksiz
Bu benim fantezim ya ben çok seviyorum, topuklu ayakkabı zaten aşırı seksi bir şey bir de yatakta giyildiği zaman harika oluyor
Olsa da olur olmasa da olur farketmez ben keyfime bakarım
Üstünde ne var ne yok hepsini çıkaracağız zaten toka bile olmasın 😂
Sen öğle mi hayâl ediyorsun?
Tek basina bir önemi yok ama topuklu ayakkabi kiyafeti on plana cikarabiliyor yani kombin bazinda bakmak lazım aslinda
Ayakkabı değil ama fantezi amaçlı kıyafet önemli olur
İçerisinde fantazilerin olduğu özellikle yüzeysel şeyler sevişirken yaşanacaklar için önemli olur
Ben yasadim denedim evet dahsda sehvetlendiriyor 🙈
Kesinlikle evet. Yüksek topuklu ayakkabı/stiletto ile birlikte mini etek ve jartiyer çorap ile kombinlendiğinde güzel bir tarz ortaya çıkıyor.
Tabiki sehvetlendirir, hele birde jartiyer varsa off..
Topuklu giyince kıyafet ne giyersin ilişki sırasında?
Esnasında bi etkisi olmaz ama genelde çekici gösterir
Yani dikkat çekici olabilir ama bunun illa bu böyle olmalı bu çeker diye bir kuralı da yok
boyum 180 hatun 155 olunca ayakta yaparken mecburen ya topuklu giydiriyorum ya da basamağa çıkartıyorum mecburen
Topuklu ayakkabılar çok seksi bence
Profilinden anladık bunu zaten dkkdkdkd
İnce çorap + topuklu enfes
Topukluyla 1.90 oluyorum zaten
Oha dnsnnd bacı senin boyun kaç
1.80'im çıplak ayak gigiblblbkufdy
Maşallah maşallah ben 163 sana yerden bakarım dnmdmdnd kaç kilosun peki bu boya
Deveemisin kız sen djdkkfkf
Oha değil masaAllah demen lazim
Her türlü çıkacak ya, hem belimde topuklu, ayakkabı hissetmek istemem 😅
Eşim kısa olduğu için giyiyor bazen yoksa kalçası çok aşağıda kalıyor.
Kadin dik duruyor o ayakkabiyla seksi yani
Doggye alinir
Kesinlikle akıllı bi tercih olur
Popoyu daha dik ve çekici gösterir
Platform ise fazla dişil bi tercih olur
ayakkabı nasık bir etki etsin
O an ki çamaşırlarıyla uyumluysa şehvetlendirir sever misin giymeyi
topukluyla ne yapacak ki
Fantazisel ilişki onlar her şey olur
Evet güzel bir görüntü oluyor
Şu topuklu çizmeler var ya onlar hoş
Beni giyimi değil yataktaki performansı etkiler