Güncellemeler
7 gü
Evlenmeden yapmaktan bahsediyorum
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Önceden de anormal değildi sadece insanlar daha da yobazdı ama yinede her haltı yiyolardı, insanın doğal akışında olan bir durum nasıl anormal olabilir ki
Evet artık çok normal görülüyor hatta zorunluluk gibi görülüyor yapmayanlara normal değil deniyor kızlarda bozmak için can atıyor
Seks yapmak insan ırkının doğumundan itibaren normal diye biliyorum. Ama cahil ve baskıcı toplumlarda yasak.
Ee normal bir şey bir ihtiyaç. Yemek yemek sunicmek nasıl bir ihtiyaç ise cinselikte bir ihtiyac
Erkekler icin sevgilim versin eşim bakire olsun bu kural değişmez
İsteyen yapar istemeyen yapmaz bence bu devir de bunları aşıp daha farklı şeyler konuşmalıyız
Heves kaldı öyle şeylere artık eskisi kadar heyecan vermiyor
Artık normal canım. yapmayan da yok heralde diye düşünüyorum. Herkes yapıyor bence
Evet normal kızlara sesleniyorum arkadan yaparak namus korunmaz
Normal görülüyor ortalık yerde bile yüzde 75 oranında
Normal görüyorum Z kuşağından birisi olarak
Evet daha rahat her kesim içinde rahatladı
Anormal miydi ülkede ne saçma
Eskiden anormalmiymis
Cok normal arık ve ıhtıyac bınevı
Normal görmüyorum yaş 22
Evet öğle oldu. Farketmişsin sende
Evlenmeden önce çiftlerin birbirini fiziksel yönden görmeleri aslında iyi olur. İktidarsızlık olabilir. Hayallerin deki gibi büyük kalın olmayabilir. Bunlar gelecek için önemli. Ama dediğin gibi birleşme olmadan olmalı tâbi de
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Z kusagi baya bakirelik olayini bitirdi
Öyle oldu
Normallestirilmeye çalışıyor
yapanlar çok
Ayenn
Hayir
Hep oyleydi
Evlenmeden
Evet, hep oyleydo
Normal değil hala