Ne kadar süre geçmesi lazım doğumdan? Regl olma durumu falan da varmış galiba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes cahil cahil yorum yapmış kimsenin bir b. k bilmediği o kadar aşikar ki. Zaten memleketin halinden de ne kadar cahil dolu olduğu belli.
Lohusalık dönemi bitmeden ilişki yasak ve haramdır. 40 gün sonra kadının sağlık durumu el verirse ilişkiye başlayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yıl2-3 Ay galiba
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen üç ay sonra olmuştum ama ağrım çok olmuştu ya regl olayı evet var regl de hemen hemen kırk gün sürmüştü galiba ya son günler tam gelmiyor du leke seklindeydi
213 Yorumla- 1 yıl
3 ay çok değilmi nasıl dayandıniz
Cevap sahibi1 yıl@Bilgisizbilgin07 sezeryan dogumdu benim ve biz ayrılmıştık hamilelikte
- 1 yıl
Sezaryen biraz iyi biraz kötü. Ayrılma olayi kötü olmuş. Şimdi nasılsınız. Onca ayrılıktan sonra ilk beraberlik Varya. O nedense hep güzel oluyor
Soran1 yılNormal doğum yapmayı düşünüyorum bende ama çok ağrı olur mu o bölge de bilemiyorum
Cevap sahibi1 yıl@Bilgisizbilgin07 kötü yani hala göbeğim gitmiyor usuttugumdae canım aciyor
- 1 yıl
Ama bir iyiliği var o da iyi bir şey sezaeryanin. Normal doğum tabi en sağlıklısı. Bu arada enerjin çok güzel ya
- 1 yıl
Normal doğum zordur ama sağlıklı olanıdır. Sezer yanında artıları var tabi
Cevap sahibi1 yıl@Bilgisizbilgin07 çocuk 40 hastalıktır siskoydue doğmadı yani mecburiydi benim sezeryan kafası büyüktü
- 1 yıl
Vajinada yırtılma oluyor böyle durumlarda sonra dikiyorlar. Senin vajinan darmis bence baya. Kocan şanslı adammış
Cevap sahibi1 yıl@Bilgisizbilgin07 artık kocam değil 😂
- 1 yıl
Sevindim ne yalan söyleyeyim 😂😅 seninle tanışmayı çok isterim. enerjine bayıldım
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama mesafe önemli değil
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim yeni doğum yaptı doğumdan 2 ay önce yasaklandı. Şu an on günlük bebek ama halen 30 gün yasak.
14 Yorumla
Soran1 yılNormal doğum mu yaptı
Cevap sahibi1 yılSeseryan
Cevap sahibi1 yılSiz
Cevap sahibi1 yıl?
1 yılLohusalık dönemi bitmesi gerek 40 gün sürüyor.. sonra iliişkiye girebiliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal doğum mu , sezeryan mi?
06 Yorumla
Soran1 yılNormal doğum yapacağım
Cevap sahibi1 yılEn sagliklisi. Biraz sancılı olur ama iyileşme sürecin daha hızlı olur. Su an kaç aylık?
Soran1 yıl7
Cevap sahibi1 yılMasallah. Aksi bir durum olmaz ise ki Umarim olmaz. Normal yaparsin. % 90 da 5 6 hafta sonra yavaş yavaş başlarsınız.
Cevap sahibi1 yılSu anda iliski yasiyormusunuz. ?
Cevap sahibi1 yılEğer doktor sorun görmüyorsa mutlaka bol bol yapin. Doğum için büyük faydası var. Tavsiye ederim.
Gizli Üye(25-29)1 yılLohusalık dönemi bi geçsin bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılBir gün sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl2 ayi buluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl40 gün galiba
00 Yorumla
1 yıl1hafta :)
00 Yorumla
1 yılvucuda bagli
00 YorumlaBende merak ettim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında