Cinsel Yaşam Sevgiliniz kankam dediği kişiyle cinsellik yapsa ne yapardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Senden önce ve bi ögrendin ki kankam bu benim dedigi kiz / erkekle cinsellik yasamis tepkin ne olurdu Güncellemeler1 yıl Peki siz yaşadiniz mi böyle bisi? Kankanizla? Sevgiliniz kankam dediği kişiyle cinsellik yapsa ne yapardınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benle birlikteyken o kişiyle konusmuyor görüşmüyorsa sorun yok eğer görüşüyorlarsa grup yaparız 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapar miydin cidden Yorumla Cioarslann34 1 yıl Evet herkes istiyorsa neden olmasın Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Benden öncesi için bana sadakat borcu olduğunu düşünecek, hesap soracak kadar şuursuz değilim... Ne yaşamışsa kendisini ilgilendirir. 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Açıkçası içten içe hoşuma giderdi ama bunu ona belli etmezdim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl @mxlağx ahahhahahajhaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben kankamla yaşamıştım. Sonra sevgilim oldu hiç öğrenmedi ama o kızı hiç gözü tutmamıştı kıskanıyordu o kızı. 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Kadin hisseder..Peki o kadinla sebgilin varken s1kistn mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ama o istemişti. Kabul etmedim Yorumla Soran 1 yıl AhahjajajjajsjqjjqjqjTahmin ettim isteyecegini ürosbu cünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızlığını bana vermişti çünkü takıntılı oldu verdikten sonra. Bazı geceleri yükselip beni arıyordu. Ha ama ayrılınca yine beraber olduk Yorumla Soran 1 yıl Sen onla Şu an sevgili misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilimden ayrıldım. Ama bu kankamla s1kişiyoruz sadece Yorumla Soran 1 yıl Borak o 0rsbuyu nefret ettim karidan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye ya ahshhshs Yorumla Soran 1 yıl Sen anladin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam tamam. Düşününce aynısının başına gelmesi cidden kötü düşünsene sevgilin en yakın kız/erkek arkadaşıyla yatmış. Hatta o kişi sevgilnin hayatında sen olmasına rağmen yine teklif etmiş. Kafayı yedirir harbi Yorumla Soran 1 yıl E yani sonunda anladin Yorumla Soran 1 yıl Keske o kariyi ail seydin hayatindan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla silemem. Ciddi ilişkim olana kadar silemem ki. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ciddi ilişkiden kastım evlenene kadar Yorumla Soran 1 yıl Kimse evlenmz snle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenir Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Canın sağolsun derim ve biter 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama ögrenmesen iyi kandircaklar seni Yorumla QwMariner 1 yıl Yapacak bir şey varsa söyle bacı bilemem artık. Sevmeyi ve güvenmeyi bilirim güvenimi boşa çıkarırsa da ayrılmayı bilirim Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. S. olup gitsinler 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Direkt engel be ayrılık 0 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İkisinide döve döve hastaneye götürürüm 0 0 Yorumla
banu_yıldız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl O kadar karaktersiz birini de bulmayı ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 44 Magnum ile vajinasının içinden vururdum 0 36 Yorumla banu_yıldız 1 yıl O ney ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız 44 Magnum parçalar etinden et koparır Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çünkü ben patlak birini istemem patlağa hakkı olan patlağı veriyorum Yorumla banu_yıldız 1 yıl Eee hakkını verirsen sende patlak olursun Yorumla Soran 1 yıl Sen bakir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız ne alaka 44lük Magnum ile vajinasında hakkı olan patlağı açmak ile benim bekaret ne alaka? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah yolundayım Yorumla banu_yıldız 1 yıl 44lük magnum mermi mi haaa kusura bakmayın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız 44lük Magnum bir tabanca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yildiz sen bakire misin Yorumla banu_yıldız 1 yıl Evlenmek istiyorum bakireyim ama evlencek adam gibi adam yok herkes aldatma peşinde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız hiç mi erkek eli değmedi yani? Yaşın doğru ise pek inandırıcı gelmiyor önden olmasa arkadan olmuştur ya da ön sevişme vs Yorumla banu_yıldız 1 yıl Yok be 18 yaşındayım büyük girdim fotoğrafda kendime gelinlik giydirdim evlenmek istiyorum çünkü gelinlik bana yakışıyor Yorumla banu_yıldız 1 yıl Hiç erkek eli deymemiş bir kadın değerli mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız bu yaşta ne evliliği kafayı mı sıyırdın aga Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız benim için değerli Yorumla banu_yıldız 1 yıl Bilmem evlenmek isterdim Yorumla banu_yıldız 1 yıl Güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız git önce oku ayaklarının üzerinde dur iş güç sahibi ol sonra düşün Yorumla banu_yıldız 1 yıl Matematik öğretmenliği okuyorum bir taraftan da evlensem yuva kursam nolcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız ikisi bir arada zor daha 18 yaş evlilik için çok erken. Yorumla Soran 1 yıl @banu_yıldız kizim git evlen sen millet gibi günaha girme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin yaş kaç gizli? Bekara karı boşamak kolay tabi Yorumla Soran 1 yıl Ben 25 ve bende evli degilim,5 6 yil flört yapacagina nikahlansin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bakire misin? Yorumla banu_yıldız 1 yıl Ben bakireyim ve evlenmek istiyorum haklı günaha girmeye gerek yok ne kocamla yaşarım Yorumla Soran 1 yıl @banu_yıldız aynen öyle bende bulsam bende evlenmek isterdim edepli erkek kalmadi gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @banu_yıldız yalnız yolun uzun önce derslerine kariyerine odaklan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli bakire misin Yorumla Soran 1 yıl Tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli peki arkadan yaptığın oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Ya sacmalama ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çoğu kız günümüzde arkadan verip bakireyim diye geziyor Yorumla Soran 1 yıl Safece kizlar mi erkekler in ki hic bilinmiyor ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aga erkek beni ilgilendirmez ki beni kız ilgilendirir Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Aldatma olmuyor mu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir öyle degil seni tanimadan iliski yasamislar 1 kere sonra seninle tanistiriyo kankam diye Yorumla bronze231 1 yıl Eskiden sevişen yine sevişir Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kuman demis gibi 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne tepkisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benle birlikteyken o kişiyle konusmuyor görüşmüyorsa sorun yok eğer görüşüyorlarsa grup yaparız
Yapar miydin cidden
Evet herkes istiyorsa neden olmasın
Benden öncesi için bana sadakat borcu olduğunu düşünecek, hesap soracak kadar şuursuz değilim... Ne yaşamışsa kendisini ilgilendirir.
Açıkçası içten içe hoşuma giderdi ama bunu ona belli etmezdim.
@mxlağx ahahhahahajhaha
Ben kankamla yaşamıştım. Sonra sevgilim oldu hiç öğrenmedi ama o kızı hiç gözü tutmamıştı kıskanıyordu o kızı.
Kadin hisseder..
Peki o kadinla sebgilin varken s1kistn mi
Hayır ama o istemişti. Kabul etmedim
Ahahjajajjajsjqjjqjqj
Tahmin ettim isteyecegini ürosbu cünkü
Kızlığını bana vermişti çünkü takıntılı oldu verdikten sonra. Bazı geceleri yükselip beni arıyordu. Ha ama ayrılınca yine beraber olduk
Sen onla Şu an sevgili misin?
Sevgilimden ayrıldım. Ama bu kankamla s1kişiyoruz sadece
Borak o 0rsbuyu nefret ettim karidan
Niye ya ahshhshs
Sen anladin
Tamam tamam. Düşününce aynısının başına gelmesi cidden kötü düşünsene sevgilin en yakın kız/erkek arkadaşıyla yatmış. Hatta o kişi sevgilnin hayatında sen olmasına rağmen yine teklif etmiş. Kafayı yedirir harbi
E yani sonunda anladin
Keske o kariyi ail seydin hayatindan
Valla silemem. Ciddi ilişkim olana kadar silemem ki.
Yani ciddi ilişkiden kastım evlenene kadar
Kimse evlenmz snle
Evlenir
Canın sağolsun derim ve biter
Ama ögrenmesen iyi kandircaklar seni
Yapacak bir şey varsa söyle bacı bilemem artık. Sevmeyi ve güvenmeyi bilirim güvenimi boşa çıkarırsa da ayrılmayı bilirim
S. olup gitsinler
Direkt engel be ayrılık
İkisinide döve döve hastaneye götürürüm
O kadar karaktersiz birini de bulmayı ver
44 Magnum ile vajinasının içinden vururdum
O ney ya
@banu_yıldız 44 Magnum parçalar etinden et koparır
Ne alaka ya
Çünkü ben patlak birini istemem patlağa hakkı olan patlağı veriyorum
Eee hakkını verirsen sende patlak olursun
Sen bakir misin
@banu_yıldız ne alaka 44lük Magnum ile vajinasında hakkı olan patlağı açmak ile benim bekaret ne alaka?
Allah yolundayım
44lük magnum mermi mi haaa kusura bakmayın
@banu_yıldız 44lük Magnum bir tabanca
@banu_yildiz sen bakire misin
Evlenmek istiyorum bakireyim ama evlencek adam gibi adam yok herkes aldatma peşinde
@banu_yıldız hiç mi erkek eli değmedi yani? Yaşın doğru ise pek inandırıcı gelmiyor önden olmasa arkadan olmuştur ya da ön sevişme vs
Yok be 18 yaşındayım büyük girdim fotoğrafda kendime gelinlik giydirdim evlenmek istiyorum çünkü gelinlik bana yakışıyor
Hiç erkek eli deymemiş bir kadın değerli mi
@banu_yıldız bu yaşta ne evliliği kafayı mı sıyırdın aga
@banu_yıldız benim için değerli
Bilmem evlenmek isterdim
Güzel
@banu_yıldız git önce oku ayaklarının üzerinde dur iş güç sahibi ol sonra düşün
Matematik öğretmenliği okuyorum bir taraftan da evlensem yuva kursam nolcak
@banu_yıldız ikisi bir arada zor daha 18 yaş evlilik için çok erken.
@banu_yıldız kizim git evlen sen millet gibi günaha girme
Senin yaş kaç gizli? Bekara karı boşamak kolay tabi
Ben 25 ve bende evli degilim,
5 6 yil flört yapacagina nikahlansin
Sen bakire misin?
Ben bakireyim ve evlenmek istiyorum haklı günaha girmeye gerek yok ne kocamla yaşarım
@banu_yıldız aynen öyle bende bulsam bende evlenmek isterdim edepli erkek kalmadi gibi
@banu_yıldız yalnız yolun uzun önce derslerine kariyerine odaklan
Gizli bakire misin
Tabiki
Gizli peki arkadan yaptığın oldu mu
Ya sacmalama ya
Çoğu kız günümüzde arkadan verip bakireyim diye geziyor
Safece kizlar mi erkekler in ki hic bilinmiyor ya
Aga erkek beni ilgilendirmez ki beni kız ilgilendirir
Aldatma olmuyor mu
Hayir öyle degil seni tanimadan iliski yasamislar 1 kere sonra seninle tanistiriyo kankam diye
Eskiden sevişen yine sevişir
bas tekmeyi bırak gitsin :D
Kuman demis gibi
Ayrılma sebebi.
Ne tepkisi
Yolları ayırırım