Cinsellik Yüksek libidolu mu yoksa libidosuz mu eş istersiniz? SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yüksek Düşük Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yüksek libidolu mu yoksa libidosuz mu eş istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı. fark etmez buna bakmam ben 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Libidosuz eşi kabul etmek mutsuz olmaya imza atmaktır ya. Ne gerek var? 4 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkes yüksek libidolu ister ama kendisi ona yetecek kapasitede kaç kişi var acaba ona da bakmaları lazım erkeklerin de kizlarinda 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% 1 yıl Cinsellik konusunda 583 cevap paylaştı. Benim libidom yüksek dolayısıyla kendim gibi birini isterim de doyumsuzca sevişelim 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yüksek libidolu hatun hayatı çok daha keyifli hale getirir... 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yüksek olsunda bi şeekilde hallederiz olmamasındsn iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eşim doğumdaan sonra aşırı istekli oldu. Bazen doymadığını hissetmek beni hem kıskandırıyor hemde farklı bir his veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne aşırı yüksek ne de aşırı düşük. Bana denk olursa tadından yenmez. Haftada 5-6 defa yeter işte 0 0 Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsellik konusunda 311 cevap paylaştı. Yüksek Olsd yönetebilir olmalı. Kontrolsüz yüksek istemezdim. 0 0 Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Libosuz erkeği Annesi sevsin 2 1 Yorumla Yildizkos3 1 yıl Libidosuz* Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yüksek libidolu her arzular cevap verir 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. Yüksek libidolu olsun benim gibi... 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı. Libidosu düşük kadınla ömür geçmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl haftada en az 14 3 36 Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Yok 28 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o ilk hafta evliliğin Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl İlk hafta hadi neyse de haftada 14 imkansız çok zor yani 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim esimle oyle yani imkansiz degil Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Yeni evlimisiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 2 sene oldu Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Hala öyle mi peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki değişiyor tabiki ama genelde gün atlamıyoruz regl değilsem Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Yaşlariniz kaç peki Yorumla Cakamona 1 yıl 14 günde iki iyi bencede mantıklı😊😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 22 29 Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Regl olmadığın her gün oluyor o halde? Yorumla Cakamona 1 yıl 22-29 a çok normal gecenin 1inde başlamak zorunda değilsin sonuçta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SertlikKanımdaVarr Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cakamona Zaten öyle gece olmuyor hafta sonları gunduzde oluyor genelde aksam 8 9 gibi Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Ne güzel. Hala birbirinizi bu denli arzulamaniz güzel. Peki bir kaç sorum var özelden yazabilir misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SertlikKanımdaVarr Yok yazamam kusura bakmaaa Yorumla Cakamona 1 yıl Mantıklı olan da bu insan sekse doyunca dünyaya bşle balka bakıyıır😊 Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cakamona Tabi çok önemli seks Yorumla Cakamona 1 yıl Evlilikte en önemli şey bu olabilir bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 S önemli sevgi saygı seks😄 Yorumla Cakamona 1 yıl Aynen bunların 3’ü olursa sonsuza dek sürer🤣 Yorumla Oğuzhandurgun 1 yıl Biz 6 yıllık evliyiz siz az yapıyosunuz bizim günde 2 garanti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaşlar kaç Yorumla Oğuzhandurgun 1 yıl 28 29 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iyiymiş 22 29 bizimde Yorumla Oğuzhandurgun 1 yıl Özele yazarmısın Yorumla Cakamona 1 yıl Yetmediği zamanlar oluyor mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl arada oluyor mastürbasyon yaparım o zamsnlar Yorumla Oğuzhandurgun 1 yıl Biz onun için bi kaç oyuncak aldık 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bizimde var lush aldık Yorumla Cakamona 1 yıl mastürbasyon seni kesmez sen ateşli bir kadınsın sınırları zorlayan bir tipin var Yorumla Cakamona 1 yıl Lush sana sürekli lazım seks esnasında da kullan bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kullanıyoruz ya baya güzel bişey Yorumla Cakamona 1 yıl Aynen senin boşalmanı hızlandırır bu da ikinizi de mutlu eder Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürekli yüksek 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yüksek çok iyi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yüksek libido 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
fark etmez buna bakmam ben
Libidosuz eşi kabul etmek mutsuz olmaya imza atmaktır ya. Ne gerek var?
Herkes yüksek libidolu ister ama kendisi ona yetecek kapasitede kaç kişi var acaba ona da bakmaları lazım erkeklerin de kizlarinda
Benim libidom yüksek dolayısıyla kendim gibi birini isterim de doyumsuzca sevişelim
Yüksek libidolu hatun hayatı çok daha keyifli hale getirir...
Yüksek olsunda bi şeekilde hallederiz olmamasındsn iyidir
Eşim doğumdaan sonra aşırı istekli oldu. Bazen doymadığını hissetmek beni hem kıskandırıyor hemde farklı bir his veriyor
Ne aşırı yüksek ne de aşırı düşük. Bana denk olursa tadından yenmez. Haftada 5-6 defa yeter işte
Yüksek Olsd yönetebilir olmalı. Kontrolsüz yüksek istemezdim.
Libosuz erkeği Annesi sevsin
Libidosuz*
Yüksek libidolu her arzular cevap verir
Yüksek libidolu olsun benim gibi...
Libidosu düşük kadınla ömür geçmez.
haftada en az 14
Yok 28
o ilk hafta evliliğin
İlk hafta hadi neyse de haftada 14 imkansız çok zor yani 😅
Benim esimle oyle yani imkansiz degil
Yeni evlimisiniz
2 sene oldu
Hala öyle mi peki?
Tabiki değişiyor tabiki ama genelde gün atlamıyoruz regl değilsem
Yaşlariniz kaç peki
14 günde iki iyi bencede mantıklı😊😉
22 29
Regl olmadığın her gün oluyor o halde?
22-29 a çok normal gecenin 1inde başlamak zorunda değilsin sonuçta
@SertlikKanımdaVarr Aynen
@Cakamona Zaten öyle gece olmuyor hafta sonları gunduzde oluyor genelde aksam 8 9 gibi
Ne güzel. Hala birbirinizi bu denli arzulamaniz güzel. Peki bir kaç sorum var özelden yazabilir misin?
@SertlikKanımdaVarr Yok yazamam kusura bakmaaa
Mantıklı olan da bu insan sekse doyunca dünyaya bşle balka bakıyıır😊
Sen bilirsin
@Cakamona Tabi çok önemli seks
Evlilikte en önemli şey bu olabilir bence
3 S önemli sevgi saygı seks😄
Aynen bunların 3’ü olursa sonsuza dek sürer🤣
Biz 6 yıllık evliyiz siz az yapıyosunuz bizim günde 2 garanti
yaşlar kaç
28 29
iyiymiş 22 29 bizimde
Özele yazarmısın
Yetmediği zamanlar oluyor mu?
arada oluyor mastürbasyon yaparım o zamsnlar
Biz onun için bi kaç oyuncak aldık 😂
bizimde var lush aldık
mastürbasyon seni kesmez sen ateşli bir kadınsın sınırları zorlayan bir tipin var
Lush sana sürekli lazım seks esnasında da kullan bence
Kullanıyoruz ya baya güzel bişey
Aynen senin boşalmanı hızlandırır bu da ikinizi de mutlu eder
Esit
Sürekli yüksek
Yüksek
Yüksek çok iyi
Libidoluu
Yüksek libido
normal olsun yeter
Yüksek