Sizi en çok heyecanlandıran ortam ne hangi ortamda yapmak size aşırı heycanli gelir?
Ben bir kadın olarak cevaplıyorum ormanda yapmak çok hoşuma gider çiçekli mini elbiseyle açık alanda ama kimse olmiycak tabiki.
Sizi en çok heyecanlandıran ortam ne hangi ortamda yapmak size aşırı heycanli gelir?
Ben bir kadın olarak cevaplıyorum ormanda yapmak çok hoşuma gider çiçekli mini elbiseyle açık alanda ama kimse olmiycak tabiki.
Ormanda mı :D Sen bir hazinesin :D Otel masrafı yok ev bulma derdi yok. Erkek için fark etmez hayatım. Öyle abazalarki Avm nin ortasında yap yoksa olmaz desen orada bile yaparlar :D
Abazalar için konuşmuyorum ilerde evlendiğimde kocamla bunu denemek isterim bu heycan verir
G.. tüne ot batarken nesi heyecanlı :D Anne baban evdeyken ses çıkarmamaya çalışmak, ansızın bir hastane tuvaletine girip orada yapmak, otelin balkonunda yapmak biri görür falan heyecanı yaşamak okey ama orman etme yapma mk :D
O senin düşüncen buda benim düşüncem sen oylesini bulur öyle yaşarsın bana bok atmana gerek yok
Bok atmıyorum canım. Herkesin kendi zevki :D
Cevap
46Cevap
Otel konforlu rahat pozisyon açısından şu felan hijyen sart arabada ormanda seks mi olur mk
Mesele heycan evde otelde herkes yapar canim bu başka mesele ayriyetten insan pisse heryerde pistir ormanda otelde farketmez
Tren de yapmıştım
Öyle bi oluyo ki hele ormanın derinliklerinde sen sosyeteye alışmışsın ne desek bos
@Barbiebebekgibikiz eşimle otelde, perdeleri açıp yapmıştık, odanın ışığı da açıktı
Ormanda dedigin sekilde, kampta cadirda, sahilde arabada, sahilde kayaliklarda, sinemada, avm de emzirme odasinda, evde arkadas ortaminda herkes salonda otururken yan odada. Hepsi icinde ayri ayri kiyafet isteklerim var 😅
Yatak odası dışında her ortam iyidir... Ama heyecan katacak sahil ve ormanlık alanlar daha cezbedici elbette... Hem eşim hem de benim için...
Erkeklerin abazanlık durumuna göre değişir 😆😅 ağer tavan yaptıysa heryerde yapabilirler ama tercih yapmam gerekirse ormanda ve kapalı otoparkta 😄
Orman gibi doğal ortamda kuş sesleri olacak insan ve araba seslerinin olmadığı
Rahat rahat takılacağın ortam
Plajda, hani herkesin tercih etmedigi kayalarin oldugu yerler olur ya, o kayalarin arasinda, bir oyukta
Benim en çok hoşuma giden duşta tertemiz yala et her yerini mis gibi ve rahatsın da uzun uzun ilgilen
beni public heyecanlandırıyor. canımızın istediği her yerde kuytuya öekilip çat çat yapacaksın oh mis
Ya off ne garip ama tuvalet temizlerken seks yapmadan duramıyorum çamaşır suyu kokusu tahrik ediyor beni
Sarı güçle bişi temizlerken hele offff anlatılmaz yaşanır AMMDMFMGMFSMMCNS
Elbise altından ormanda bence de güzel olur. Ben de severim o tarz heyecanlar ❤️
Evet ormanda kalın bir ağacı köküne domaltip yapmak süper olur
Paertnerim memnun olduktan sonra bana mekan farketmez onu mutlu ederim sıkıntı yok 😊
orman fantezisi güzelmiş:D sahilde veya su altında :D
Ormanda ki kadar zevkli bir şey yok bence ağaçların altında çayır çimende
Orman da güzel, kumsal, deniz, havuz... Maceralı olunca daha fazla heyecan katar.
Ormanda yaptınmı görünmemen çok zor illa birileri oluyor
Bir kere eşimle karşı komşumuzun yatak odasında yapmıştık çok heyecanlıydı.
Çekme karavanım ile koy koy gezerdim gençken.. ama en kötüsü arabanın içi, çok dar oluyor hareket kısıtlılığı hiç iyi olmuyor 1.88 boy ile
Erkekler genelde yapamayacakları şeyleri söyleyip abartmayı severler ama kişiye göre farklıdır. Çok uçuk kaçık olup yalan olanda vardır
Ben kızın annesinin babasının gece kaldığı odanın yan odasında yapmak isterim
Erkeklere yer fark etmez ablacım
Benim için yer fark eder herkesi bir tutmaktan zevk mi alıyorsunuz siz kızlar
Havuzda nasıl olur acaba merak etmiyor değilim
Hiç güzel olmuyor sudan hissetmiyosun🤣
Farkedilme endişesinin verdiği adrenalin 🫢
Public heyecan ber zaman cezbedicidir
Çiçekli mi olacak illa 😅
Arabada ormanda
Biraz marjinal olmak heyecan verici olabilir
Bildigim İstanbul da bi kac orman vr.
Orman, Araba , Kumsal