Kızlar regl olduğunuz zaman eşlerinizi tatmin ediyor musunuz yoksa 1 hafta dükkan her şekilde kapalı mı diyorsunuz 😀
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Bunlardan biri regl iken beraber oldum
Cok yükseldim demişti
Oral anal sürtünme vs isteyen bulur bir şekilde yolunu ya
Evet dükkanı tamamen kapatmamak mi lazım diyorsun
Bence kapatılmamalı.
Evet erkek açısından bakınca o da haklı
Sadece o taraftan düşünme. Her kadin birbirinden farklı evet ama bunlari yaparak vajinal birlesme kadar hatta fazla zevk alanda var. ya da reglken orgazm olabilen de
Evet doğru bazen çok farklı şekilde orga**m olabiliyoruz
Demek ki her iki taraf icinde arti pozitif bir durum olabilir
Evet doğru. Bende tüm dükkanları kapatmıyorum zaten :)
En doğrusunu yapıyorsun bence. Hatta soralim direk sana bu zamanlarinda yasadiklariniz sence sana yük mü zevk mi?
Cinsel anlamda şu an ilişkimde hiçbir şey tük değil. Hepsini zevkle yapıyorum
Demek ki iki tarafindan hosuna giden bir eylemdesiniz ne güzel işte
Evet erkeğini mutlu etmeli kadın sonuçta
Bu konuya benim bakış açım çok uçlarda ben bundan bahsetmeyeyim jshshshs
Nasıl uçlarda mesela
Sub/dom şeklinde diyelim
Aslında bende bir şekilde sub şeklinde seviyorum ama grinin 50 tonu seviyesinde değil
Ona ayri başlık açıyoruz mazosist sadist şeklinde 😉
Onlar fazla bana
Bdsmin içinde cok fazla alt dal var zaten. Hepsini tek kiside toplayamazsin imkansiz o
O günleri bişirim adını bile anmam zatwn.
Olağan üstü zor durumlarda sağolsun sıltanım oral moral bi şekilde yardımcı olur.
O dönemlerde eşine oral mi yaptırıyorsun sende :)
E zor durumda kalırsam ısrar ediyor zaten yapmak için.
Bi şekilde beni doyurmaya çalışıyor.
Gözüm dışarı kayar diye korkuyor
Aşağısı kanıyor , elle ya da oral seks çekilmeyecek diye bir şey yok ya
Evet bende oral yapıyorum hep eşime. 1 hafta beklemek zorunda değil tamamen. Herkes böyle mi diye merak ettim ondan sordum soruyu
Peki bir şey sorabilir miyim?
Tabi
Ağza boşalmayı ya da yutmayı kabul ediyor musun?
Evet :) ama yutmuyorum
Daha çok şey sormak isterimde ban yiyecegim
1 hafta dukkan her şekilde kapalı diyorumm
:))
Hahahaha haklısın sende 😀
İyi bakarsa bir hafta sonra ödül olur mu?
@Aurora343534 olur tabii kii
İşte bunun için dükkanın kapalılıpında iyi bakmak lazım.
Çikolata?
Abi insanız, hayvan değil. Kaç günse beklenir sıkıntı yok.
Sabırlısın demek ki :)
Yahu bunda sabırlı olmayacak ne var? Ayrıca kadınlar genelde o sürede iyice azıyor ve bittiğinde o beklemye değer bir seks olur zaten :)
Aa bak bu çok doğru bir tespit katılıyorum sana
Teşkkür edeirm. Libidomuz yüksek eyvallahta mantıksız da değiliz. Biraz biyoloji b ilmek yeterli, biraz da onu göze alabilmek 😅
Göz korkutucu olabiliyorsunuz haha
Bunun için birde tecrübeli olmak lazım tabi :)
Bekleme kısmı için mi diyoruz bunu yoksa bekledikten sonra olacak kısım için mi :)
Regl bitince güzel bir önsevişme yapar, her yerinin arzulandıgını hgissettirir ve bir de iyi bir seks yaparsan tamamdır. Pambuk tarlası gibi olur bence hatun :D
Bekledikten sonra olacak kısmı çok iyi bildiğin için:)
Hee ahaha :) Yani işte çok iyi demeyelim de biraz ehehe. Bir de işte bencil olmamak olmamak lazım işi güzel götürür
Deminki tespite bakınca hiç fena değilsin bence :) kesinlikle bencil olmamak konusuna katılıyorum iki taraf içinde
Ahaha ona kalırsa daha kadının yüksek olduğu ne zamanlar var, ne zamanlar :D Biraz gözlemci ve dikkatli olmak yeterli :) Erkeğin bu konuda dikkatli ve tecrübeli olması senin de hosuna gidiyor belli ki :) Erkek olark bir süre sonra ister istemez zor bencil oluyıorsun ama ya. Kontrolü full ele geçirip o sertliğe g elince göz dönmüş oluyor ahah :)
Evet kontrolü erkeğe bırakmayı seviyorum çoğunlukla. Tabi bazen elinde olması güzel ama genelde erkekte olmalı kontrol. Gözümüzün döndüğü zamanlar hariç 😀
Regl sonrası genelde zaten bunu erkeğe verip iyice gözü dönmesini istiyor gibisiniz de :) Erkeğin gözü döndükçe sizin de içiniz gidiyor, bambaşka oluyorsunuz :D
Farkılııklar iyidir ara ara :)
E tabi istiyoruz. İstemem yan cebime koy hesabı :) bir çok şeye bayılıyoruz aslında
BİLmem mi :D Yarısını yazsak buraya 3 kere yorumu silerler :) Ama siz kadınları da bu akdar harika yapan bu oluyorduyr belki ya. Normalde 10da 1ini yapsan kan cıkacak olayda yatağa gerince bambaşka oluyorsunuz. Bayılyıorsunuz ::)
Aslında genelleme yapıyoruz ama çoğu kadın bunlara karşı. Bizim gibi nadir oldu artık:) çılgın vahşi ve istekli olmak 2 taraf içinde nefis :))
Aaa öyle mi olduk dersin? :) Bence bunu erkekler kadının içinde keşfetmeyi beceremiyor ya. Bencillikten cogu da bence. Erkeki iyiyse kadının içinde kalan gizli cevheri dışarı çıkarabilir.
Hmm öyle mi diyorsun. Sen eşininkini sonradan mı çıkardın veya cikarabildin mi
Evli olduğumu kim söyledi ki 😅 Bekarım ben :) Evli olsam ya da sevgilim olsa şu an, onunla özeli dışarı yaansıtmam, ona ayıp.
Tecrübenden evlisin sandım ben :) aferin adamsın valla :)
Ahah teşekkür ederim :) Ee belli ki sende de var tecrübe, seni de mi evli sanmalıyım yoksa :)
Evet benim tecrübe ondan kaynaklı :)
Sizin tecrübe benimkilerin yanında ansiklopedi olmustur, sizden bilgi almak lazım asıl :)
Ah estağfurullah o isler hiç belli olmaz :)
Ahah bekar olaydın, özelden soracaktım sana ratık ama şimdi ayıp olur öyle bişi demem
Ama sen öyle deme yine, belli hocam siz öyle böyle değilsiniz :) Ben sadece kadınıma odaklanmayı çok seviyorum. SAçından tırnağına kadar. :)
Teşekkür ederim 🙂 ilişkin var mı şu an peki? Veya partnerin falan var mı bir şeyler yaşadığın
Dur gizliye geçeyim, var gibi bibi :)
İyi yaptın :) senin gibi biri boş durmaz belli sende az değilsin çünkü :)
Ya aslında sevgilim yok, buradan biriyle konusurken baya baya görüşüğ sevişmeye basladık :D O ifşa olmasın diye gizliye geçeyim dedim
Yoksa abartı bir şeyimzi yok ya :) Sen beni gözünde büyüttün biraz :)
Bu yaptığın bile ufak bir şey mi sence 😅 kendini bu kadar hafife alma. f*ck gibi mi devamsiniz
Fckbddy * gibi mi
Ya özelden konussak olur mu sana ayıp olur mu? 😅
Gibi gibiyiz işte net değiliz :D
Buradan devam edelim nasilsa ikimizde gizliyiz
Neden net değil? Merak ettim
Çünkü yaşadığımız yerler uzak :D Yoska yakında olsak ohooo. Bakire olmasına rağmen ilk benle olsun istiyor düşün :)
Svsmeye başladık diyince s**s sandım bende. Tamamen sevişmekten bahsediyormussun :) uzak olması cidden kötü o iş yürümüyor uzaktan
Yani yürüyor da işte ben de araba onun orada evi yok. O da buraya gelemiyor ama ayarlıcaz gibi.
Ondan önce de görüştüğüm bir iki kişi oldu. İyiydi :)
Seviştik ama aklını aldım galiba kızın. Nasıl ya. lamışsam dizleri tutmuyordu :)
İLk sevişmesiydi kızın 😅
Sen ne fenasın varya aklını almışsındır eminim yazdıkların bile akıl alıyor çünkü :) sadece parmakla mi yaptın diz tutmama işini :)
Deli olmuştur eminim seninle :)
Tabiki de dille. Ben dil kullanmayı severim. ORanın her yerinde hissetti dilimi :)
Kudurdu, hala diyor sürekli gözüme kapatınca aklıma geliyor diye
Vaay iddialisin dille daha zordur parmağa göre iyi bulmuşsun demek ki noktaları. Diyorum ben senin tecrübeler az değil diye. :)))
Yalnız iyi bir b**alma sonrası insan unutamıyor bir süre hele ilkse :)))
İyidir iyi, bencil olmam. Detayları yazarım da harbiden yorumları cok siliyorlar.
Şu bile silindi düşün. Abartmadan düzgünce yazmama ragmen :D
Bu kızın harbiden ilk defa eline erkek eli değdi ben bu konuda elimden ne gelirse yaptım. Baya bayuaaaa yani. Dizleri tutmuyordu, bağırmaktan kendinden geçti. Ormanda tenha bir yerdeydişk rahat olsun diye :)
Sen burada bayağı detaylı betimlemissin ben bile fena oldum ondan silmişlerdir :)))
Bencil olmadığını çok iyi anladım. Yapabileceklerini de hayal ettim :)))
Yahu bu bir şey bile değil ki :D Arkadaş tavsiye istemiş soruda. Haliyle ister istemez diyorsun
Hayale ne gerek var, sen aslını benden fazla yaşıyorsun zten :)
Tabi sırf yardım amaçlı ;))) yoksa bunları yazarken hiç fena olmuyorsun hayal edip değil mi :)))
Bende soracaktım nerede yaptınız bu işi diye ama orman mantıklı bir seçenek :)
Su an yalnızım o yüzden hayalle idare ediyorum birde belki elimle :))
Kolay gelsin bizi anlarsın biraz ahah :D :) Aynen ormandaydık. Şu an azmıyorum ya normalim
Hayal ettikçe tık yoksa o da üzücü:/
Nasıl yai anlamadım :)
Bence anladın:) bu konularla ilgili konuşmak seni hareketlendirmiyor mu hiç?
Hareketlendiriyor tyabi neden hareketlendirmesin ama konulara girmedik bile onu diyorum, yüzeysel bahsediyoruz :D
Hiç tık olmasa kötü olurdu çünkü :))) yüzeysel de olsa hoşuna gidiyor insanın :)
Gay de değliz canım yahu :)
Bende etkilendim tabi yalan yok :))
Sen ne zamandır yapmadın?
E tabi sen şimdi kızı hayal etmişsindir benimle konuşurken
Olabilir
2 gün oluyor
Benim 5 ay oldu, beni düşün bir de sen ahha :D
Veya başkasını hayal etmişsindir. Kaldırılan yorumundan anladigim sende benim gibi detaylı yazmayı seviyorsun :))
O yorumda kendim olsam neyden keyif alırdım onu düşünmerek dedim ya :D
Sen anlat genelde nasıl seviyorsun biraz da :)
İnanmıyorum. 5 ay olalı hangisi ama. Kızla buluşalı mi 5 ay? S**s yapalı mi 5 ay? Yoksa hiçbir şey yapmayalı 5 ay değildir herhalde
Seks yapalı ya. O sırda görüştüğüm biri vardı f*ck gibi. Sevgili olmak istedi ayırdık. Bu kız başka hjfgh
Ben genel anlamda klasikciyim ama arada şaşırtmayı ve sürprizler yapmayı severim. Bazen kontrol bende bazen erkekte olsun isterim. Genel Türk kızlarına göre yeniliklere açığım :)) peki sen?
mastürbasyon ne kadarda bir yapıyorsun peki? Bu arada kızla buluşunca o sana bir şey yapmadı mı?
işte klasiklerini detaylandır ama şimdi :)
Ben üstünlüğü tutmayı severim elimde. Sevişirken delirtmek, gözü dönsün yalvarsın ki sonra kendini bana bıraksın modundayım
O da oral boşalıtı işte
Klasikler derken tüm pozisyonlar var diyebilirim. Evin her yerinde her şekilde vahşice yapmayı seviyorum
İyi tecrübesiz olunca yapabildi mi acaba dedim ama çok zor olmamıştır sen kıvamdayken
Rasından en sevdiğin hangisi? :)
Yani iyiydi ya, ki düşünemsi bile yeter ahah :D Eliyle boşalttı 2 defa yaptık :)
Tecrübesiz birine göre 2 gayet iyi. :)) ras ne anlamadım bu arada
Arasından demek istemedim :D
İSteği fena canım. Düşün işte berabre olmak istiyor şimdi :)
En sevdiğim net doggy her zaman. Bacaklarım tamamen açık en derine kadar girilmesi en sevdiğim. Keza yine bacak omuza falanda nefis oluyor
Senin en sevdiğin hangisi
Tartışamsız prone. Belin altına yastık, bacakları aralayıp yavaş tempoda full kökleyerek. Fena
Senin dedikjlerini de seviyorum ama :)
Seninki de çok iyi. Genelde derin giren pozisyonlar favorim. Biraz acıyacak:)
O konuda sıkıntım olmadı ya. İçi hep dar geldi bana o yüzden acıttı azıcık :)
Ama bağırtması cok zevkli bee
Bağırma ve dirty talk olmasa olmaz zaten. Konuşup delirteceksin birbirini. Söylediklerimle bile bosaltirim o derece de iddialiyimdir :)))
Mrak ettirdin ama şimdi :)
Şimdiye kadar yazistiklarimiz biraz ipucu vermedi mi ne kadar yaramaz olduğumla ilgili 🙂
DEmek ki merakım bbirazdan fazlaymıs değil mi :)
Merak etmekte haklısın:)) ikimizde fazla iddialı ve istekli bir profil çizdik:))
Benimki profil ama seninki bir gerçeklik. Benim arada yaşadığımı sen düzenli yaşıyorsun :)
Evet gerçekten zor reel olmayınca. Ben şimdi 2 günde bile yanıp tutuştum seni dusunemiyorum. Yazdıkların az bile şu an
Hehe sağol :) İdar ediyoruz işte
Eee neler diyorsun bakalım :)
O an içimden bambaşka biri çıkıyor küfürler bana yaptıkları yapacakları şeyleri sıralıyorum. Duymak hoşuna gidiyor değil mi seninde
Evet küfür severim ben de ve işitmesi de güzel. Neler diyorsun bakalım
Hmm. Nasıl güzel yaramaz istekli küçük bir o****u olduğumu söylüyorum. Nasıl güzel becerdiginden nasıl zevk aldığımdan nasıl güzel girdiğinden de bahsediyorum tabi ;))
Hmm güzel güzel, tahrik edici şeyler bunlar :) Sansür havasını bozsa da ahah
Sende mi tahrik oldun?
Biraz etkjilemiş olabilir :)
Birazcık mi sadece? Hareketlenme yok mu
Sen de hemen öldürdün ya o kdar şeye de kalksın mı efendim :)
Yok artık canım:) ama uyumasında uyanık dursun tetikte 🙂
ÖYle denebilir :)
O hoşuma gider işte. Çünkü benimkide kuru değil
Hmmmm, ne ara sulandın :) Kendini kocanla hayal edince tabi ahah :)
E tabi:)
Enişt bey belli ya, sağlam bir ustaya benziyor iyi çakmış çiiviyi :)
:)) benimde şimdi kendi işimi kendim görmem lazım dayanamayacağım
Sen baya yükseksin sanırım :) Çok hızlı bu noktaya geldin ahah
Naptın? :)
Evliysen elle veya agzına alabilirsin. eşini mutlu etmek için
Evet bende öyle düşünüyorum herkes beklemek istemiyor 1 hafta
Yani. sen istekli oluyor musun?
Hemde nasıl. O haftalar en fenası zaten
Ooo güzel kocan sanslı ozaman:) yatakta baya heyecanlısın
Eh bencede şanslı:) her kadın kabul etmiyor
Yani şanslı:). en cok neyi seviyırsun peki
Seks en sevdiğim tabi ki :)
Hmm herkes sever tabiki:) bişeyler daha sormak isterşm ama bırdan sıkıntı olur.
Öyle mi oluyor
Evet ya takipleşsek olmaz mı. daha kokay sorabilirşm
Sustun
Sıkarım dişimi
Eşim yâda sevgilim yok ama mutlaka ilgilenirdim
Sıcak su, çikolata, majezik?
Erkeklere ne yapılır diye soruyorum 😀
Evlimolsam beklerim
Sabirlisin demek ki
Evet sonra devam
evlenince edecem
Nasıl