İstekli olduğum erkenden evlenmek mantıklı mı?

18 yaşındayım şu anda.

Ergenliğe 11-12 yaşında girdim. Daha o yaştan itibaren libidom yüksekti 😢 ciddi diyorum. Ama mastürbasyon yapmayı bilmiyordum hatta seks diye bir şey olduğunu bile bilmezdim ona rağmen çok yüksekti hatta mastürbasyon yapmayı bilmediğim icin kendimi rahatlatamiyordum ve çıldırıyordum napacagimi şaşırıyordum. Neyse 18 yaşında durum hala aynı. Bilmiyorum ergenlikle alakalı bir durum mu? Tüm ergenler mi böyle? Yoksa bu benim kişiliğim mi? Sadece ben mi böyleyim?

Ciddi diyorum artık 17 yaşından beri çok korkunç bir seviyeye geldim. Söylemek bile istemem yani bir erkek bana merhaba dese direkt çaktırmadan orasına bakıyorum 🤦🏻‍♀️ dalga geçeceksiniz biliyorum. Daha çok şey anlatırdım ama utanıyorum. Neyse diyorum ki acaba ben evlensem mi? Hala 18 olabilirim ama inanın dayanamıyorum. Ideal evlilik yaşı bana göre 24 ama 24 e kadar beklersem dayanamam kesin ona buna veririm. Hem dinen günah hem ayıp 😢 . Evlilik çare mi acaba? Yanı düzgün ahlaklı eğitimimi tamamlamama bir şey demeyecek birini bulursam neden evlenmeyeyim ki? Özellikle ailemin onaylayacağı biri olursa güzel olur. Ne dersiniz 😢 ciddi bir soru soruyorum ciddi cevap verin. Bu konu sıkıntı yaratmaya başladı bende

Güncellemeler
1 yıl
Ciddiye almayan yazmasın ya
Çıldırıyorum diyorum anlamıyorsunuz
İstekli olduğum erkenden evlenmek mantıklı mı?