Uçlarda yaşamak istiyorum. Ben çok iyiyim ama karşı tarafın iyi olduğunu nasil anlicam boyunu falan nasıl anlayabilirim? Kiminle konuşsam büyük sallıyor şöyleyim böyleyim hepsi fos çıkıyor🤦♀️ neden sallamasyon şeyler söylüyorsunuz ki anlamıyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yılerkek hep yarıştığı için ve hep diğer erkeklerden büyük ve iyi olduğu gibi bir liderliğe ihtiyaç duyduğu için maalesef hep sallar.
sallamadığını nasıl mı anlayacaksın. Tanı y. rak, bilerek, görerek, tartarak zaten çoğumuz belli ediyoruz palavracı oluşumuzu eğer bunu bile anlayamıyorsan sen de kesinlikle iyi değilsin.
iyi bir seks yapabilmesi için birinin vücut, meme, penis, popo gibi şeylerden önce zekası ve bilgisi olması gerekir. aptallar ne yaparsa yapsın iyi bir seks yapamaz.112 Yorumla
Soran1 yılÇok iddialı... yani ülkede ki %95lik kesimden bahsediyorsun
- 1 yıl
maalesef hiç iddialı değil aksine çok sıradan bir şey söylüyorum. hem gerçekliği açısından hem olabilirliği açısından.
Bunun iddialı olarak görülmesinin sebebi toplumsal olarak vasatın altındayız. sıradan bile iddialı duruyor.
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum. Bence bizim tc erkeği anlamıyor anladığını zannediyor. Bilen biri olmadığı için zaten ben şu an kapalı kutuyum mesela değecek birisini anlasam zaten ikimiz uçurucaz birbirimizi. Ama dediğin aptal çok olduğu için yokluk kaçınılmaz oluyor 😄
- 1 yıl
senin hakkında çabuk bir kanaate varmak istemem ama kapalı kutuyum demen kötü bir şey gibi senin için? ne demek istiyorsun? eğer söylediğin gibi kapalı kutuysan inzivaya çekilmiş ve insanlarla sosyalleşip dokunmuyorsan söylediklerinin temeli var mı diye de düşünmek gerekir? ve niye gizlisin?
Soran1 yılÇok istiyorum ama olmuyorum gerçekten iyi olduğundan titiz ve sehvetli tutkulu olacağından emin olmam lazım bu yüzden dedim
- 1 yıl
hala gizli biri olarak bunları söylüyorsun. denemeye bile kapalıyken ney nasıl olabilir ki?
Soran1 yılYani sende bunlari istiyorsun ve benimle tanışmak istiyorsun galiba
- 1 yıl
makul konuşuyorsun o yüzden konuşmak istiyorum ama tanışmak bunu ikimiz için de zaman gösterecek biliyorsun
Soran1 yılBelki tanışırız
- 1 yıl
senin yalnızca uzaktan ve çenende var sanalda bile tanışamadıktan sonra, by
Soran1 yılSanalda tanistiklarimla olmaz zaten 😅 ve evet suanlik sadece çenemde var icraat olmadı bir süredir
- 1 yıl
by
En İyi Cevaplar
1 yılBen deneyimliyim altıma kim yatarsa ciddiyim deliye döndürürüm ama penis boyu felan hikayedir tabiki 10 cm bir çok pozisyonda giremez ama 20 25 cm de yalandır ve o kadar olsa bu sefer acıdan kıvranır durur zevk alamazsın
05 Yorumla
Soran1 yıl10 cm de olmasın djdjdj
- 1 yıl
10 cm olup kola tenekesi kadar kap kalın 20 cm diyenler tonla.
- 1 yıl
14-15 bulursan öpte başına koy
- 1 yıl
@BforBaretta onu bulur ama öveninki elbet miniciktir
Soran1 yıl@BforBaretta fjfjdjd erkolar kapatılsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılBoyuda onemlo, islevide. kesinlikle tecrube olmali. kadin ruhundan kadin dilinden anlamali. ot gibi erkeklerden uzak dur. nereye dokunup opecegini bilmeli
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlicam ki bunu
- 1 yıl
Yapmadan sorcan, ya da resim at diceksin:) sadece boy ilede bitmiyor. o zevk alip senin bisey anlamadigin insanda denk gelebilir karsina.2dk surenide var 20sn surenide 1 saat surenide.
2 aya kadar HPV oldum, neler yapmalıyım diye soru açarsın
02 Yorumla
Soran1 yılKimseyle olmuyorum ki 😄 titiz davranıyorum zevkim önemli benim için
Gizli Üye(18-24)1 yıl15 üstü bulman zor gerçkleri konuşalım ortalama 13 zaten ortalama altı olmadığı sürece işlevini başarıyla yerine getirirse zevk alırsın vajina 9 cm den sonra zevk alır
01 Yorumla
Soran1 yılEvet biliyorum 9 cm bırak hic olmadan bile doğru yöntemler ile zaten bir kadın orgazm yaşayabilir 😄 çoğu erkek bilmez bunu bilse belki bu kadar sallamaz. Cahillik kötü
1 yılReel kontrol yapacaksan
Avucundan taşıyorsa iyidir01 Yorumla
Soran1 yılFjdjdjjd çok iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBüyük sevdanız yüzünden. Kompleks yapıyorlar. Öyle 20 cm leri filan bulamazsın. Hepsi sallamasyon.
04 Yorumla
Soran1 yılBüyük sevdası tam olarak erkeklerin kendi kendine yarattığı bir kompleks
- 1 yıl
Erkek niye yaratsın? Yemeyen bakireler bile 20 cm 20 cm diye ortalıkta dolanıyorlar. Erkekte olan mal belli zaten. Birbirine gösterip komplekse girmiyor erkekler
Soran1 yılOnlar show peşinde
- 1 yıl
Kendi cevabım yerine elemanın cevabına yazmışım 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Zaten kadınlarda hep ultra maks performans oluyor icraate gelince uy uyy uyyy uyy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimse yoğurdum ekşi demez.
Ve bir ekleme Zaten cinsellikte iyi olan adam da kendini övmez. Bilgin olsun
01 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru diyorsun gerçekten
1 yılYaşamadan bilemezsin gibi yaa. Garantisi yok yani
00 Yorumla
1 yılHani kadınlar istemezdi seks meks
16 Yorumla
Soran1 yılNiye istemeyelim ki 😅
- 1 yıl
Yok ıy sapık diyorlar bende dedim ki isterlerse kucağıma gelecek kadar istesinler bakmıcam
Soran1 yılSana ergenler denk gelmiş
- 1 yıl
Bilmiyorum artık ama sen bi ilksin gibi
- 1 yıl
Yani çok da yapışık olmak istemiyorum karakterimi süründürmem eğer iki yaklaşırım olmadı rafa kaldırırım artık böyle
- 1 yıl
Neyse tanıştığıma memnun oldum ben kaçar
Gizli Üye(30-35)1 yılMezuro taşı yanında, bi ölç biç çıkar bakalım makineyi delikanlı de ! 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
1 yılbende uçarım yerine gore sen kendini anlatıyorsun belki sende fıssın benim hızıma yetiş :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bunu yasanadan bilemezsin ki
02 Yorumla
Soran1 yılNapicam test s. vismesi mi yapicaz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Canlı canlı görmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFoto işte atmayanlari engelle.
14 Yorumla- 1 yıl
Sen öyle mi yapıyon
Cevap sahibi1 yılBirkaç kere yaptım. Boş bos salliyolardi
Soran1 yılMecbur yani
Cevap sahibi1 yılAynen haklisin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSevişerek deneyebilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGörmeni isterdim :)
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeğeneceğine eminim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılFoto atarım😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılKalınlığı önemli
00 Yorumla Onlar anlamazlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılAnlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVereyim tiyo..
09 Yorumla
Soran1 yılÖnce yazmayı öğren mk
Cevap sahibi1 yılKonuşma ammina kodum ergeni
Soran1 yılNeyle 9 cm ckunle mi?
Cevap sahibi1 yılGel bakalım gel 9 mu 8 mi
Cevap sahibi1 yılGel ananni sever senin :)
Cevap sahibi1 yılCesaretin varsa gel hele öyle gizliden olmaz g. t ister karşımda ağzını açmak..
Cevap sahibi1 yılAmmina kodum t. opu seni
Soran1 yılAhahah tc erkeği şaşırtmıyor eğleniyorum cidden
Cevap sahibi1 yılKaşmer seni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası