lütfen sinirlenmeyin bu psikolojik bişey. OKB tanım vardı zaten ama yeni yeni erkeklerden iğrenmeye başladım. bir arkadaşımla bunu paylaştım ve lezbiyen olabileceğimi söyledi. Bunu daha önce yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer huylarından davranışlarından ise pek sayılmaz.
Ama eğer cinsiyet olarak itici ve kendine yakın bulmuyor ; Kadınları kendine daha yakın ve onların cinsel özelliklerini çekici buluyorsan olabilir. Gerekli bir profesyonel yardım ile bunu atlatabilirsin bence. Hakkında hayırlısı olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılFreud a göre fallik dönemde sıkıntı yaşamış olabilirsin ama bu genelde yönelimi de etkiler mesela ben bir erkek ile asla ilişki yasamam bu benim dönemi sağlıklı geçirdiği mi gösterir sen bir kızla ilişkiye nasıl bakıyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılcinsel olarak kadınları hep beğeniyordum ama hiç bir zaman biseksüelim veya lezbiyenim dememiştim kendime. sonra geçen biri benden hoşlandığını vs. söyledi ve o kadar iğrendim ki dokunmaya çalıştı kendimi kirlenmiş ve iğrenç hissettim. Sonra sorgulamaya başladım lezbiyen miyim acaba diye reddit OKB gruplarına yazdım lezbiyen olabilirsin dediler. Ama lezbiyen olmak istemiyorum gerçekten kafam çok karışık😔
Cevap sahibi1 yılOlabilirsini yok ki bu işin va ji na mı pe nis mi sorusuna verdiğin cevap bile aslında yonelimini belirler kendine sor. Benim düşüncem lezbiyensin toplum tarafından baskı görmek istemediğin için söylemiyorsun gay srkadaslar da bu şekilde gay gibi davranmayan ama gay olan çok kişi var sende öylesin
Soran1 yılevet büyük ihtimalle öyleyim, bunu 19 yaşında keşfetmem😅😅 Teşekkür ediyorum sana da
Cevap sahibi1 yılİyi bari bende 19 yaşındayım bizim takıma hoş geldin seveceğine eminim fjskfnska
Soran1 yılbiraz da kadınları deneyelim vira bismillah KDNFKFNFK
Cevap sahibi1 yılİyi olan kazansın 🤝🤝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılbende kadınlardan iğreniyorum vajinalarının kokması falan kusarak kacıyorum
04 Yorumla
Soran1 yılsizde var mı OKB
Cevap sahibi1 yılyok
Soran1 yılgay olabilir misiniz o zaman
Cevap sahibi1 yılhayır benim ki nefret 😒kadınlar canımı yaktı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBir psikologa danışın bence
04 Yorumla
Soran1 yılevet zaten OKB ye sahibim ama daha önce hic böyle bir şey olmamıstı Şu an gidemiyorum psikologa. lezbiyen miyim yoksa okbden oturu mu anlamadim
- 1 yıl
Benim de çoğu erkekten midem bulanıyor ama benim için bu normal sanirim :D
Soran1 yılay deme öyle lezbiyenim o zaman😭😭 kadınlardan iğrenmiyorum bende. napıcam lezbiyensem allahımmmm
- 1 yıl
Değilsindir bence ya
1 yılHayır bu okb tanınla alakalı olabilir muhtemelen
00 Yorumla
6 aylezbiyensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılgecer ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİğrenemen nasıl, dış görünüşü falan mı
02 Yorumla
Soran11 ay1 aylık soruyu nasıl buldun ya 😄 yani evet dis gorunus olarak
Cevap sahibi11 ayErkeklere ilgi duymadığın kesin ama bu lesbiyen olduğun anlamına gelmez
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne