Kadınlar neden seksi kullanılmak olarak algılar? Seks kadınlar için de haz ve tutku dolu bir şeyken neden sadece erkekler istiyormuş gibi davranılır?

Kadınlar neden seksi kullanılmak olarak algılar? Seks kadınlar için de haz ve tutku dolu bir şeyken neden sadece erkekler istiyormuş gibi davranılır?

Büyüdüğü kültür ve öğrendiği şeyler bu duruma getiriyor, geçmişten günümüze seks erkekler için hep bir ödül ve erkeği kullanma aracı olarak kullanışdığından bu durumda, fakat yeni kuşağın bu durumlar artık umrunda değil gibi, yani iki taraf içinde eşit olacak yakında
Kendilerine sevgisi ve değer verdiği için ilgi göstermeyen erkeklerin , sadece kadın olduğu için ilgi gösterip amaçlarının sadece cinsellik olduğunu farketmez ve seviliyor olduklarını düşünürler , belirli bir süre seks sonrası erkek bırakır ve beni kullandı algısına ulaşırlar.
Toplum baskısı yetiştirilme tarzı tabular bunu etkiliyor.
Erkekler zevk alırken kadınlar acı çekiyorlar bide hatta çoğu sadece cinsellik için beraber oluyorlar amaçları o akılları başları seks yapmakta olduğu için kadınları kullanıyorlar
Hiç acı çektiklerini düşünmüyorum erkeklere göre 10 kat daha fazla zevk alıyorlar
Cevap
49Cevap
Çünkü tr kadınları çok abartılı ve duygusal anlamlar yüklüyor
Toplum baskısı olabilir
Çoğu kisi bunu geri kafalılık olarak görmüş. Ki bence evlenene kadar ilişkide böyle şeyler geçmemeli. Ikiniz ilişkiye girersiniz erkeğe, o erkektir yapar derler. Ama senin arkandan derler de derler. Bence bu durumun da bir sebebi var. Ve genelde erkekler kadınları hevesleri geçene kadar severler. Kimse bunu inkar etmesin 😊 Ha gerçekten sevenler de var. Onlara bir lafım yok. Ama çoğu öyledir. Bana göre bir erkek seviyorsa evliliği bekler.
Ben Kendi açımdan yanıtlıyorum bunu. Ben kişisel tercihim olarak evlenmeden bir ilişkiye girmek istemiyorum. bu hem benim için hemde bedenimi birdne fazla kişiye sunmamak için (bunu kılık kıyafetlede karıştırmasinlar lütfen ) kendi tercihim üstünde ve birden fazla erkekle de yapan kadınlar var soruya bakarak dan konuşurum bu bence biraz kullanılmaya girer tabi yani.
@fıstıklı_kurabiye 😊❤️💕👍
Bunu, evlenirken bakire olmayı çok önemseyen bu ülke kadınlarına anlatamazsın. Bakire olmadığında evleneceği erkek için kullanılmış eşya seviyesine düşecek olmayı kabullenmiş cahil kezbanlar ülkesi burası. Seks yaptığı ilk erkekle evlenmek zorunda olduğunu düşünen, nikaha kadar seks yapmasın. Sonra "beni skti bıraktı, evlenmedi, kirletti" diye ağlamasın. Sanki erkekler zorla kızlık bozuyor.
"Bakire olmadığında evleneceği erkek için kullanılmış eşya seviyesine düşecek olmayı kabullenmiş cahil kezbanlar ülkesi burası." derken kastettiğim şu, erkeklerin cinsel ilişki geçmiş olan kadınları "kullanılmış eşya" olarak görmelerini kadınlar da kabullenmiş durumdalar. Cahillik, kezbanlık olan işte bu kabullenme durumu...
Çünkü, erkekler niyetini saklayarak kadına ilerliyor da ondan.
Kadınlar bir erkekle sevdiğini düşünerek birlikte oluyor. Ama erkek burada kadına sırf bedeni için seviyorum yalanı atıyorsa, bu kadın neden kullanılmış hissetmesin ki?
Kültürel yapı. Ata erkil sistem. Dini baskı sonucu oluşan yargılar hepsi. @Redamancy-4 Sende bu sorumda yanıtını paylaşır mısın EiG seçmeden önce hırslı bir insan olarak seni de sorumda görmek istiyorum. Vitrine girmiş eğlenceli sorulardan birisi? Bekliyorum 🙏
@Redamancy-4 Senin gibi bir fenomeni mutlaka bekliyorum soruma sportif ve hırslı birisi olduğunu biliyorum bu soru tam senlik o yüzden 😇 Bekliyorum 🙏
Cinsellik ülkemizde ne yazık ki halâ tabu olarak görülüyor. Bu tabular yıkılmadığı sürece de bu düşüncenin sonu gelmez.
O kadına göre değişir erkeğe göre de değişir eğer istekliyse karşısındaki insanda aradığını bulabiliyorsa keyif alır ve sürekli ister ama karşısındaki insandan istediğini alamıyorsa zamanla vücut körelir
Çünkü kadınlar vücutlarını silah olarak, ödül olarak erkeğe sunuyorlar.. vermeden bin dereden su getirtiyorlar.. sonrada hem cinslerim kadını yatağa atmak için her türlü yalana başvuruyor.. ülkemizde durum bundan ibaret..
Eğer O'na ne istediği sorulmuyor ya da önemsenmiyorsa, sırf erkeğin o an aklına gelen oral seks ya da pozisyonlar yaşanıyorsa, ve erkeğin spermlerini fışkırması birinci planda ise... Evet o kadın kullanılıyor :))
Bedensel haz odaklı ilişkiler çoğu zaman duygudan yoksun oluyor kadın bunu hissediyor aslnda çünkü o haz yaşandktan sonra erkek aşkı için degl bazen arzusu için kadına yaklaşıyor ve ilgi gösteriyor
Kadınlar algılamıyor o şekilde dayatılıyor toplum baskısı erkek zihniyeti
Erkeklerden 10 kere daha fazla zevk alıp üstüne erkekleri bunun için borçlu çıkarma pişkinliği midir yoksa sekse bakış açısı farkı mı ve bu fark evrimsel mi toplumsal ve kültürel mi tartışılır.
Utangaçlık düşünülüyo. Zevk açıdan ihtiyaç bir durum ama bunu mecburi duruma çevirip özel ihtiyacını karşılamayınca öleceğini söyleyen kesim var.
Bu mecburi ihtiyaç değildir.
Hayatım sen kadınsın sen karlı tarafı kullanman gerekir. Karşılıklı ama sen kullan 😀😀😀ahahaha
Bu konuyu engelledim neden anasayfama cıkıyor😡 ayrıca şuanki kadınlar rolleri değişti artık onlar erkek seviyor xkemdd
Azıgın larr ellerinden gelse tüm Türkiye'ye yaptıracaklar herkes biliyor cnekxd
çünkü seks kadınlar için aslında o kadar da haz ve tutku dolu bi şey değil. erkeklerinkine göre çok daha karmaşık
Erkeklerde normal kadınlarda sanki saklanmalı gibi düşünce var toplumda bizim toplumun saçmalıklarından biri
Çünkü erkeklerin tek derdi bu oluyor ve evlenmeden yapmayanların hepsi zevk için kadınları seviyorlar
Kadınlar arzu ediliyormuş duygusunu yalanda olsa yaşamak istiyor. Erkek partnerinide Fake orgzm’la ürkütmeden yüceltiyor 😜
Çünkü toplumumuzda seks kadının kullanılması gibi sunuluyor aslında baktığın zaman seksten erkekten çok kadın keyif alıyor bu nasil bir çelişki çözemedim 😂 erkekler daha çok kullanılıyor 😂
Seksten sonra erkek ilgi göstermediği için olabilir
Bunu bende gerçekten anlamıyorum ve sürekli sorguluyorum. Neden
Kültürle alakalı, Avrupa'da normol bir şey seks yapmak
Tamamen türk toplumunun geri kafalı olmasından kaynaklı mitsel kök temeller
en iyi yorumu buldum.. herkes o kadar aptal aptal konusmus ki
@Zeynephhear bencede bu
Keşke bir kere gelinen hayatta mutlu olabilseydik ama düzelmez bu toplum
Evet düzelmez bu kafayla bencede
Anlamadığım diğer bir konu mutsuz edecekleri hayata üreyip çocuk doğmaları. İnsan bi bakar önce kendine sonra yaşadığı topluma.
Evet buda yapılan en büyük yanlışlardan birisi madem sadece yapmak için yapıyorsun çocuk yapma demi ve seni tanımak isterim sende istersen görüşün hoşuma gitti
Teşekkür ederim ama kafam dumanlı biraz
Sıkıntı olmaz benim için
bir durum olduğunda suçu sorumluluğu karşı tarafa atmak için
Kadınların en büyük yalanıdr bu hâlbuki herkes zevk alıyor
Kendi kendilerine tiplere giriyorlar walla aslında kendileri normalleştirme hiç sorun olmaz ama erkeklere laf edip duruyorlar ha sen yapmazsın o senin tercihin ama yapan bile laf ediyo çok saçma
Helalinle yaparsan neden öyle hissetceksin ki onla bunla yaparsan öyle hissetmen normal değil mi?
Evliliktede kadının istemediği ya da herhangi bir tarafın istemediği zaman zorbalanması yine tacizdir.
Bence kadınlar bunun için erkekleri kullanıyor olabilir benim aldığım. zevki alması mümkün degil bunun için ona üzülüyorum
Kadınların daha çok zevk aldığı belli, nefis duygusundan kaynaklı bu durum tamamen.
Bu hep çok saçma aslında kendide istiyor yani o da zevk alıyor sonuçta
çünkü istese bunu para karşılığı sunabileceği de çok fazla erkek varken buna bedavaya sunuyor, eğer karşılığını maddi olarak alamadığı zaman da kullanılmış hissediyor nasıl cevap? yeterli mi?
tercumanım ya helal sana hersey karşılıklı değilmi ya :)
Çünkü evlenmeden yapılırsa kullanılır atılır insan yerine koyulmaz.
O amaçla yaklaşılıp kandırılıyorsa kullanılmaktır
Gerçekliğin olmadığı yalanların olduğu her konu kullanılmak
Toplumsal baskının getirdiği yanlış yaşayış biçiminden dolayı
Ben istiyormuş gibi davranmam direk istiyorum zaten 😁😁
Ben tam tersini yapıyorum.
İsteklisin yani sende
@dmbllyasar zaten doğamiz bu değil mi?
Haklısın doğam gereği sana tutuldum şu an
@dmbllyasar ahhaha iyi cevaptı😄
İyi cevabıma karşılık alamadım ama üzüldüm
@dmbllyasar karşılık ne ki
Sende bana tutulabilirdin zalımın kızı
@dmbllyasar ahahahah yok ben kullanmıyorum
Vur vur kilit falanda vur
@dmbllyasar kalbime mi yoksa djdjdj😄 anlamadım
Her tarafına
@dmbllyasar senin zararına olur
Deneyelim istersen
Her ikiside istiyor seks
Yani sonuçta karşılıklı bi eylem
Evet iki taraf içinde zevkli istektir
kadınların herzamanki alıngan tavırları bence
Bunu kadınlar cevaplamali bence
Kullanılmak zaten doğru algılamışlar
Şimdiki ilişkiler öyle olmuş işini görür bırakır
Keşke kızın biri de beni kullansa ömür boyu 🤣
Çünkü Seksi kullandıkları için
Bu saatten sonra hiçbirinin kafası değişmez ya
Kullanılmak olarak algılamazlar, kullanırlar!
Hazırlıksız yakalandıkları için
Süper soru bütün kadınların cevabını bekliyorum
Utangaçlık
Zevk alan hiçbir kadın bu cumleyi kurmaz
Evet yine bel altı soru 😡
Herkes haz duymuyor demek ki
Yanlış algı bence
Çünkü insanlara öyle aşıladılar
Onu biz de anlamadık
Bizde yıllardır kurban psikolojisi yaşamayı anlamadık akran.
Kimseyi kurban olarak görmüyorum şiddet eğilimli biri de değilim ben üstüme alınmıyorum ama doğru olabilirsiniz ortalık böyle kötüyken uzak durmanız normal evet
Şiddet sadece eylemsel değildir. Şiddetin birçok türü var ve bu ülkede kadınlar olarak doğduğumuzdan beri hiç kafamız rahat yaşayamadık. Sizi yargılamıyorum ama kadın erkek eşitliği hala çok zayıf.
Evet katılıyorum sana haklısın
Maalesef öyle
Herkes şiddet deyince eylemsellik sanıyor ama çocukluğumuzdan beri sürekli belki de hiç yaşamayacağımız olaylarla tehdit edilip bastırılıyoruz.
Sizin kadar belki değildir ama biz de benzer şekildeyiz erkek egemen toplumdan erkekler de çok çekiyor sürekli bir misyon yükleniyor üzerine falan filan
Bilmiyorum en basitinden bir örnekle İstanbul'da ormanlık yolda giderken gömleğimin düğmelerini kapattım. Halen ortama göre kıyafetlerimizi ayarlamak zorunda hissediyoruz. Bütün bunlar o kadar yorucu ki
Son derece haklısın bir şey diyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?