Bir erkek sen benim ilkimsin diye yalan söyleme gereği duyar mı? Yoksa sahiden de onun ilki miyim?

Bir erkek sen benim ilkimsin diye yalan söyleme gereği duyar mı? Yoksa sahiden de onun ilki miyim?
Belki osbir çekerken oraya akıtıyodur
Yapiyorlar mi oyle ya. Pahalı değil mi mastürbasyon yapmak için 😂
Belki senin için almıştır
Sanmıyorum saçma bir açıklama yaptı çünkü. Paketi de yok sadece bir tane okey var
Ne dediki
Geçen yaz arkadaşlarla tatile gittiğimizde paket şeklinde almıştı biri sürpriz bir olay olursa kullanalım diye dağıttı dedi 😅
Yani olabilir
Teşekkür ederim
Cevap
11Cevap
Güvenini kazanmak için yalan konuşmuş. İnan ma
Bakire kızla olan erkek en az 10 kızla yatmistir
Neden?
Ben bile bakire kızla olman kızın gelecegini neden karartiyim kaşar kızlar varken
Senin bekaretini verdiğin süzme pij biri
Anladım üzücü bir durum neyse teşekkür ederim bekliyordum zaten böyle bir cevabı
Artık dikkatli olsan iyi edersin sevgilj olduğun erkekler bakire olmadığın için seninle yatmak istiycek
Ya aslında niye böyle bir şey yaptığını anlamiyorum ben bu konulara takılan biri değilim. Gereksiz bir açıklama benim için
Takma o halde kafaya evlilik gibi bir düşünce de yok takıl erkeklerle
Evlenmek isterim ama tek önceligi bekaret olan biriyle evlenmem
maalesef İzmir'de yaşıyorum modern şehir turjiyenin en modern şehri bakire olmayan kıza ciddi bakmazlar sen düşün
Bana bakarlar öyle endişelerim yok hiç. Aylık 100k'den fazla maaş getirisi olan bir işim var. İstersem koca bile satın alırım
maalesef rüyadan uyaninca anlarsın seni ancak rahat geniş erkek kabul eder onuda sen istemezsin
Düzgün erkekler paraya bakmaz zaten herkes çalışır parasını kazanır
Asıl sen biraz gecim sıkıntısı çekip aç kal da sonra anlarsin ne demek istedigimi
Hayır benimde işim iyi kamu personeliyim maaşım 70 k
Para ile alakası yok o sorunun
Yahu kızlık zarı diye abarttıginiz sey o kadar basit bir şekilde tekrar dikilebilen bir et parçası. Yani istersen tekrar diktirirsin evlenirsin. Benden sana tavsiye bu işleri bu kadar abartma. Sonra çok üzülürsün
Ben abartmam burdakiler gibi kendime çekmem normalmiş gibi yapmam durusttum ben her zaman diktirsem ne olur yalanla evlilikmi yapcan hergun hergun Allah'ın her günü bugün ogrencek diye yaşamak sence kolaymi eşim bugün öğrenir korkusu mesele kızlık değil mesele benim eşim elin pijini. Altına yatmış anne olucak cocuklarima öyle anne yapmam iyi geceler
Aman geri kafalı yobazın tekisin belli. İnsanın bekaret ruhunda olması gereken bir şey iki bacağının arasında degil
Tmmmm
Senin hayatın sonuçta iyi geceler
Güzelim neden böyle bir şey yaptin bakirelik verilirmj elin oğluna
Nasıl inanıyorsunuz bunlara
Belki senin için almıştır :d
Hangi şehit
İzmir
İkimiz de 21
Yani çok merak ediyorum biz nerden bilelim
Yani bir erkek bakış açısıyla degerlendirin istedim
Değil tabiki de 😂
Kesin yalan mı ya :/ bana da inandırıcı gelmedi pek. Gerci 2-3 dk sürdü ondan belki dedim
Yav çoğumuz öyle kısa sürüyor bahane değil o ön sevişme niye var sanıyorsun
Çok kısa değil mi 😪 hep böyle mi olacak yani :(
Oral seviyorsan oral yaptırırsın erkeğin hoşuna gitmez ama mahcubiyetini telafi etmek için yapmak zorunda hisseder illa keyif alırsın en sonda da pe nis girer tak olay kapanır evli evine köylü köyüne
o gün ilktir :)
Sanmıyorum
İlki falan değilsin
Yalan tabiki
En İyi Cevaplar