Sevdigim adam benimle opusmek istedi, bende yapamadigim icin karsilik veremedimm..
korktumm, oda sonradan dedi biraz ogren diye.. nasil yapilir yaa?
dudaktan yaparken, mecbur agzinimi acip dilini cikarman gerek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdigim adam benimle opusmek istedi, bende yapamadigim icin karsilik veremedimm..
korktumm, oda sonradan dedi biraz ogren diye.. nasil yapilir yaa?
dudaktan yaparken, mecbur agzinimi acip dilini cikarman gerek
Öncelikle derin derin nefes al gözlerini tamamen kapat ve onunki açık mı die bakma böyle ım ım ses çıkar em alt dudağını ona yutturabildiğin kadar salya tükürüğünü yuttur dilini diliyle bağdaşlaştır eğer onun dudakları kalınsa çok keyif alırsın ince ise keyif vermez öpüşmek çok sağlıklı mutluluk hormonunu artırır kalp krizi geçirme riskini azaltır
Oo tesekkur ederimmm
Rica ederim sorunuz varsa yazabilir siniz
Cevap
17Cevap
Belki şaka sanacaksınız ama bende bilmiyorum. Hemde evliyim . Nasıl öpeceğimi hiç anlamadım şimdiye kadar 😃🤭
Evli ama öpüşmek yok ilginç jsjs
@KocaaBebek89 her şeyin bir ilki ve ilginçliği olur🤣😂😅🤭
O nasıl oluyor ya anlatsana Allah aşkına ya shshd
İlki tamam da yok ama işte jsjs
Akışına bırak, istediğin gibi davran gitsin, önemli olan seninde zevk alman, zevk aldığın şeyleri kocana söyle
@KocaaBebek89 aynen😅
Merak ettim nasıl bir evlilik bu ya djsjs
@KocaaBebek89 bu evlilikte çocuk var ama hala doğru düzgün eşimi öpemim😃
@KocaaBebek89 biraz da gül 😀
Öyle tadı olmaz ki ya o ne öyle yapmak için yapılmış çocuk sanki sjsjs
Güldüren yok bizi minik ya 🙄🫠
@KocaaBebek89 😃😀😄
Bu saatte niye uyumadin hem sen sjsj
@KocaaBebek89 kahve içtim yaw
Vay afiyet olsun o zaman bize de yap 40 yil hatırı kalsın hem. ders veririm jsjs 😁😋
@KocaaBebek89 olurtabi canın sağolsun koca bebeğim 😘
Çok tatlı bu kadın dikkat edin buna hhfdf 🫠🫠😁
@KocaaBebek89 korkma yemem seni 😀😃
Baya baya tatlı bu alın bunu sjsj 🫠❤️
Aklımdaki ses "keşkem yese" djdj
@KocaaBebek89 sadece makascık alırım 👍🏻👌🏻🤞🏻
Seve seve alabilirsin 🙂🙂
@KocaaBebek89 aldırt🤭
Bu nasil istir?😅
Noldu ya
Balımm niye cevap vermiyorsun 😢😢
Ne oldu ki ama :( dmm bak bi sonra kız bana
Kıskandılar bizi nazar oldu uyuzsun :(
@KocaaBebek89 bir sorun yok uyudum en son😌
@KocaaBebek89 rahat ol bir şey yok
Bitanesin
Soru sahibi kızmasında🤭
@KocaaBebek89 kizmadim
Teşekkür ederiz minik
@KocaaBebek89 sen herkeze minik mi diyorsun?
Yani evet niye
Gerek yok alt dudağını em sonra üst dudağını em, dilini vakumla em, sen dilini onun ağzına şok emdir bunları defalarca yap
Hmmm, ama o butun dudaklarimi aldi vacumledi, buyuzdende bende bilemedim yapmasini hemen cektim
Erkeğin alt dudağını iki dudağının arasına alıp emip çek bırak
Tabi dilini ağzının içinde gezdirmeyide unutma
Ama iste o butun dudaklarimi aldi icine
Lan ona ayılık denir öyle bişey yok
😅😅
Başta o öperdi karşılık bile vermezdim utanırdim
Şimdi öküz gibi yumuluyom isiriyom 😂🤭
Hahahaha cidden mi yaa okadar mi guzel? Ama iste nebilim hem utaniyorum hemde bana yakismayacak birsey oldugu icin nebilim
Samimiyet arttıkça oluyor o
Başta bende çok kasilirdim öyle bir şey yaparsam hakkımda ne düşünür vs derdim şu an hiçbirini düşünmüyorum rahat hissediyorum yanında
Yani yaptikca aslinda alisiyor insan aslinda.. pff bilmiyorum bir yanim cok korkuyor sonradan bana soylenecek diye niye yapiyorsun felan ya da benimle yaptin baskasiylada yaparsin.. veya nebilim.. ama bir terafimda ondan vazgecemiyor yap diyor
Eski sevgilim bana sen çok gururlusun ve saygı senin için her şeyden daha önemli sırf insanlar sana saygısızlık yapmasın diye mesafeli gözükmeye çalışıyorsun çok sevsen bile sevgini belli etmiyorsun kırılmaktan, duvarlarının yıkılıp seni koruyamamasından korkuyorsun ve bu beni çok üzüyor keşke degişseydin en azından bana karşı demişti.
Değiştim ama o bunu görmedi bu sözlerini asla unutmam bu kadar soğuk olmamayı ondan öğrendim en azından artık sevgimi belli ediyorum sevdiğim insanlara
Bunları söyledim sanırım sende bir tık böylesin sevgilin gözünde imajın çizilmesin seni basit görmesin istiyorsun haklısın aslında ama sevdiğinden eminsen ve güveniyorsan sevgini belli et gerektiğinde rahat davran onun daha çok hoşuna gider
Aahh be kuzum hem oyle dedi hemde gittimi?
Bunlar zaten kaldiramiyorlar onlari cok seveni degil, sevmiyene giderler😞
Benimki birazcik karisik ya🥺 Biliyor kendiside onu cok seviyorum oda bana dedi bari bana birak kendini. Eninde sonunda seven kadin kendini teslim eder dedi sevdigine.. oda diyor biz gorustukce daha cok arzulicaz bir birimizi
Sevgilin anlayışlıymıs ne güzel en önemlisi de bu zaten seni anlaması bir şeye zorlamaması senin toyluğunun onun hoşuna gitmesi bunlar çok tatlı bu zamanların kıymetini bil💓
Evet anlayisli biridir kendisi, ama neyazikki sevgili degiliz kuzum😞 Bizim durumlar biraz karisik.. ve evet bazen der bana sen daha toysun diye ama buna guler.. en son bulusmamizda arada boyle bir trip atardim oda bana gulerdi diyordu sen varya bazen toysun. Sonra bi bakiyodum kendine cekiyor sariliyordu🥹
Aa kusura bakma ben sevgilisiniz sanmıştım durum karışık gibi umarım istediğin gibi olur her şey kafana takmamalısın hiçbir şey senden önemli değil
Yok estagfirullahh canimm hiic sorun degil♥️ konusuyoruz felan ama adimiz yok iste, nereye kadar boyle devam edecegiz bilmiyorum😞 Zor durumdayimm.. ama yinede istehh..
Tesekkur ederim♥️
Rica ederim💓
Eğer ondan bir beklentin varsa bunu ona söyle bence ona göre sınırlarını belirle
Benim artik ondan bir beklentim yok, resmen onun benden beklentileri var ve olmayacak seyler istiyor.. acik ve net oral istedi yani😭
Sanırım o sana fb gözüyle bakıyor sende ona ciddi bir gözle bakıyorsun gibi geldi bana
Heralde😭
Senin gibi kızı bulmuş, birde narsist şekilde konuşuyor, saatlerce sevişsin seninle Allah Allah
Dile geçme hemen. O hangi dudağını opuyorsa sende diğer dudağına aynini yap...
Iste problem ikisine yapisti.. sey vacum gibi iki dudagimi da aldi
O zaman o bilmiyor :)
Hmmmm
Nefesini keser sorun yaşarsın uzun sürerse.
😅😳
😅🫣😱
Tecrübe edinmeden nasil öğreneceksin? Gel öğreteyim 😅
Söyleme ya bende bilmiyordum bir kere tek öpüştüm kızda bilmiyordu dişini öptüm istemeden ilk ve son opucukten soldum
Hahaa
İlkenin sonra alışıyorsun
Harika
Ama ilkinde oek karsilik veremedim. Hatta ilk ikisinde hemen kactim ve sonunda yine yapisti butun dukaklarimi aldi icine yapisti o an tam karsilik verim derken geri cektim. Yapamam diye istedigi gibi olmadi
Yuh burdan ders mi istiyon djdj
Yani bu dürtüsel bişey
Yumuşak davran zamanla öğrenirsin
Öğretsin madem
Dili karıştırma hiç
Haa yani dil olmuyormu neden anlamadim
O en son öğreneceğin şey
Hmmm ama opusurken ben o cikiyor saniyordum
Öpmesin
Akışına bırak
Öğrenme
Neden