Cinsellik Partnerinizin ne derece sert olmasını istersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Hafif ısırıklar gibi soft bir şeyden bdsm'e kadar yolu var sizinki ne derece Güncellemeler1 yıl Can acıtmak falan hoşunuza gider mi tabi belli bi dozda Partnerinizin ne derece sert olmasını istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı. partnerim kendisi nasıl isterse 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsellik konusunda 892 cevap paylaştı. Her an elinden kaçabilecekmişim gibi gevşek, her an sadece ona aitmişim gibi sıkı tutmalı🤤 4 2 Yorumla Soran 1 yıl Ayy cok güzeell Yorumla DiplomalıHavuç 1 yıl Vuuuu 🤪 Yorumla
MasterEzel Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Tasmasini biraz tutmuyormus gibi davranıp sert davranmak sonra kaçmaya çalışırsa tasmasini sıkıca tutup kaçmasını engellicek kadar :)) 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Uzun süredir okudugum en iyi cevaplardannnn bi vay be dedirtti Yorumla MasterEzel 1 yıl Tanısan daha neler dersin :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bdsm de dominant karaktere sahibim ben ne dersem o olacak 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Soft bi bdsm mi yoksa hard olanından mı isterdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hard bdsm tabiki üsntülük kurmak ksıtlamak cezalar ödüller olamlı Yorumla Soran 1 yıl Hesabını açsana bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soru sahibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu soru sahibi Yorumla
Mitrailleuse Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl O temponun içinde bir de can yakmak girince bana daha çok haz verir. Yeter ki itaat etsin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok sert olmasın ya ama isteksiz gibi de görünmesin yani mutlu olduğunu anlayabileyim yeter 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 771 cevap paylaştı. Başımıza icat çıkarmayın 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Tüh ask gec kaldınn Yorumla Wayne_Jenkins 1 yıl O gece bu gece Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 951 cevap paylaştı. Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 540 cevap paylaştı. Bdsm’nin bir iki tık altı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzell Yorumla
Sezyum13 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Bdsm ve 2 erkek tarafından sert şekilde cezalandırılmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ben biraz hayvanlasiyorum maalesef ama. kadin daha çok zevk alıyor bundan 1 0 Yorumla
zolotoskinow Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 98% 1 yıl Evettt😋 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne derecee Yorumla zolotoskinow 1 yıl Onun cevabı yatakda olur şu an nedesem yalan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bdsm en sevdiğim 2 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama tabiki de sert dominant baskın yöneten taraf ben olursam severim can acıtmayı da dozunda severim evet saç çekmek boğaz sılmak tokat atmak totoya sertçe şaplak yapıştırmak gibi vs. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoşuna gitti mi yazdıklarım Yorumla Soran 1 yıl Hiç fena değillll Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam gelir misin peki bebeğim😘 Yorumla Soran 1 yıl Gelirimmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelllll o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorummmmm Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 959 cevap paylaştı. Rimelinii akıtacak kadar 0 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Sırtıma tırnağını geçirsin kan aksın 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bdsm iğrenç. Biraz sert darbeler biraz argo yeter 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet hoşuma gider 1 1 Yorumla Kartal0662 1 yıl Bdsm ye kadar Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sepsert 3 4 Yorumla redkit2424 1 yıl Ne kadarr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napcan Yorumla redkit2424 1 yıl Merak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
partnerim kendisi nasıl isterse
Her an elinden kaçabilecekmişim gibi gevşek, her an sadece ona aitmişim gibi sıkı tutmalı🤤
Ayy cok güzeell
Vuuuu 🤪
Tasmasini biraz tutmuyormus gibi davranıp sert davranmak sonra kaçmaya çalışırsa tasmasini sıkıca tutup kaçmasını engellicek kadar :))
Uzun süredir okudugum en iyi cevaplardannnn bi vay be dedirtti
Tanısan daha neler dersin :))
Bdsm de dominant karaktere sahibim ben ne dersem o olacak
Soft bi bdsm mi yoksa hard olanından mı isterdin
Hard bdsm tabiki üsntülük kurmak ksıtlamak cezalar ödüller olamlı
Hesabını açsana bi
Açtım
Soru sahibi
Ne oldu soru sahibi
O temponun içinde bir de can yakmak girince bana daha çok haz verir. Yeter ki itaat etsin.
Çok sert olmasın ya ama isteksiz gibi de görünmesin yani mutlu olduğunu anlayabileyim yeter
Başımıza icat çıkarmayın
Tüh ask gec kaldınn
O gece bu gece
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
Bdsm’nin bir iki tık altı
Güzell
Bdsm ve 2 erkek tarafından sert şekilde cezalandırılmak
Ben biraz hayvanlasiyorum maalesef ama. kadin daha çok zevk alıyor bundan
Evettt😋
Ne derecee
Onun cevabı yatakda olur şu an nedesem yalan
Bdsm en sevdiğim
Ama tabiki de sert dominant baskın yöneten taraf ben olursam severim can acıtmayı da dozunda severim evet saç çekmek boğaz sılmak tokat atmak totoya sertçe şaplak yapıştırmak gibi vs.
Hoşuna gitti mi yazdıklarım
Hiç fena değillll
Gizliden çıksam gelir misin peki bebeğim😘
Gelirimmm
Gelllll o zaman
Bekliyorummmmm
Rimelinii akıtacak kadar
Sırtıma tırnağını geçirsin kan aksın
Bdsm iğrenç. Biraz sert darbeler biraz argo yeter
Evet hoşuma gider
Bdsm ye kadar
Sepsert