Bugün işteyken doğru düzgün odaklanamadım alakasız bir şekilde libidom çok yüksekti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılGayet normal bir durum. Kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım😊 yani istekli olman gayet normal😊😊 eğer istek olmazsa sorun var demektir. mastürbasyon yapmamaya çalışıyorsun ama dayanamıyorsun. Ayrıca her mastürbasyon sorması isteğin azalacağına daha da artıyor değil mi?😊😊
042 Yorumla
Soran1 yılEvettt evet ya bir türlü yetmiyor 😭🙃
Cevap sahibi1 yılAsla yetmez. Hatta her masttan sonra isteğin azalacağına daha da artar. 😊😊 dayanamayıp mastürbasyon yapıyorsun ama sonra isteğin daha da artıyor. Üst üstte 2-3-4-5 kez yapıyorsun 😊😊 ama yorulduğun için ara veriyorsun, istek bittiii için değil. Yani mastürbasyon yetmiyor 😊😊 peki bunun nedeni nedir, biliyormusun😊😊😊
Soran1 yılNeden?
Cevap sahibi1 yılSorun orgamz olamamak kısacası. evli bayanlarda dahil bayanların en az %80’ i orgazm olamaz.
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mastürbasyon yapman lazım. Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
eğer bunların hepsi yoğun olmuyorsa maalesef orgazm olamıyorsun demektir. Kullandığın mastürbasyon tekniği hatalı demektir.
çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Soran1 yılEvet bunların hepsini biliyorum 🙂 ben kendim mastürbasyon yaparken sadece bir kez gerçekten orgazm oldum baya bir kendimden geçmiştim anlattığınız gibi ve sonrasında aşırı rahatlamıştım ama artık tam anlamıyla orgaz olmuyorum çünkü hem tek başıma yetmiyor hem kısıtlı bir şekilde yapabiliyorum hem de duygusal bir destek de olması lazım
Cevap sahibi1 yılKendini yeterli kadar uyaramadığından kaynaklı.
Bir kez yapmışsın ama bir daha olmamış. Bu kullandığın yanlış mastürbasyon tekniği ile alakalı 😊😊
Soran1 yılE nasıl yapacağım o zaman
Cevap sahibi1 yılSana burdan bir teknik tavsiye edeyim o zaman. Hemen yazıyorum.
Cevap sahibi1 yılÖnce mastta yapılan hatayı yazacağım. 😊😊
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var😊😊😊
Ona göre devamını yazacağım.
Soran1 yılYa aslında ben çok fazla hassaslaşıp kasıldıktan sonra da elimi çekmiyorum ama yine de olamıyorum gerçi ister istemez biraz yavaşlıyorum ama çok uyarılmış olsam bile devam ediyorum
Cevap sahibi1 yılSon vuruşu yapamıyorsun işte. Dediğim gibi
Soran1 yılAslında dedikleriniz de haklısınız ama ben en çok duygusal bağa ihtiyaç duyuyorum ya
Cevap sahibi1 yılO konuda haklısın. Orgazm psikolojik bir şeydir
Kadın bağlanıp orgazm olmak ister. Ama şu an sevgili/eş olmadığı için mecburen sosyal hayatta rahat etmek için mastürbasyon ile orgazm olman lazım😊😊
Soran1 yılYa illaki mastürbasyon yapmaya devam edeceğim ama bilmiyorum sanırım ben bir süredir sadece karşılıklı olarak duygusal bağ kurduğum biri ile yaparsam anca o zaman orgazm olurum diye kabul ettirdim sanırım kendime 😅 o yüzden böyle devam edecek gibiyim bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılOndan kurtuluş yok zaten. O konuda başka çaren yok.
Sevgilim ile sanal yapıp orgazm oluyordun değil mi?
Böyle devam ederse istek artarak devam eder. Her akşam eve geldiğinde ve her sabah uyandığında kilodunun ıslak olduğunu görmeye devam edeceksin 😊😊
Soran1 yılHahaha sevgili ile sanal yaptığımı nerden çıkarttın ya
Cevap sahibi1 yılOlduğu zamanda dedim 😊😊😊 ama yazdıklarından yapmışsın gibi geldi. 😊😊
Ben pek yanılmam 😊😊😊 o zaman daha kolay orgazm olursun 😊😊😊
Soran1 yılYok ya valla ha eğer duygusal bağ kurduğum biri ile sanaldan mastürbasyon yaparsam daha yoğun hissederim orası kesin ama ben gerçeğini yaşasam daha iyi olucak
Cevap sahibi1 yılGerçeği en iyisi, ancak seni etkileyen bir erkek ile sanal da etkili olur 😊😊😊
Gerçeği için evlilik bekliyorsun sanırım, değil mi?😊😊
Soran1 yılHayır karşılıklı duyguların olduğu biri
Cevap sahibi1 yılİlgi dersen sevgili demek istedim. Zaten sevgilin olunca otomatik onu arzulamaya başlıyavaksın 😊😊😊 yanında da sırılsıklam gezeceksin 😊😊
Soran1 yıl🙂😅 tabii
Cevap sahibi1 yılSenin çok acil matina yapma zamanın gelmiş 😊😊😊 cinsel istediğin tamam çok fazla ama duygusal ihtiyaçların daha da fazla, belli 😊😊😊
Soran1 yılValla öyle ya gerçekten
Cevap sahibi1 yılSen belli ki aşk kadınısın. Şu sıralar bir erkeğin ilgisine ve sevgisine çok ihtiyacın var belli. Onun kollarında uzanıp kendini huzurlu hissetmek istiyorsun belli 😊😊😊
Soran1 yılEvettt 😅
Cevap sahibi1 yıl1-2 senedir manitan olmadı sanırım 😊😊
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılGüzel blr kadın olmana rağmen sanırım çok seçici olduğundan dolayı olmuyor 😊😊😊
Soran1 yılOlmuyor gibi değil ama seçici olduğum doğru
Cevap sahibi1 yılSeçici olmak lazım. Yoksa daha fazla üzülürsün gizlicik. Zaten amacın evliliğe kadar gidebilen şansı olan bir ilişki istemem 😊😊😊 iyi blr eş + çocuk = mutluluk 😊😊 dimi gizlicik 😊😊
Soran1 yılHahahah aynen seçici olmak lazım
Cevap sahibi1 yılBaşına bela alıp üzülmenin hiçbir anlamı yok değil mi?😊😊
Soran1 yılAynen öyle
Cevap sahibi1 yılAkşam akşam bu hoş muhabbetiniz için teşekkür ederim efendim 😊😊😊
Kaliteli insanla muhabbette blr başka oluyor tabii😊😊😊
Soran1 yıl🙂 rica ederim
Cevap sahibi1 yılSorunuzu da beğendim efendim 😊😊
Soran1 yılSize yazayım mı istiyorsunuz 😅
Cevap sahibi1 yılYaniii 🙈🙈🙈
Cevap sahibi1 yılSanırım daha düşünme aşamasındasın 😅😅
Soran1 yılYanii 😅
Cevap sahibi1 yılBak sen gizliciğe 🤪🤪🤪🤪
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin libidon çok yüksektir bence benim biri beni sürtmediği sürece dürtmekten kastım karşımda frikik verir güzel seksi giyinir veya el şakası falan yapar herhanhş bir şekilde ben fena yükseliyorum uzun zamandır oraya dokunmadıysam herhangi bişe olmaz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Aynen ben de öyle havalardan mı diyeceğim de sanmıyorum çünkü daha önceleri de olmuştu böyle. Olur olmadık yere yükseliyorum. Aklıma acayip şeyler geliyor bir anda 🙈
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyleyim , biliyor musun bende bir kaç gündür bu tarz bir soru sormayı düşünüyordum.
11 Yorumla- 1 yıl
Beğeni içn teşekkür ederim 🌹🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılHep alakasız zamanlar da olmuyor mu zaten bazen başını taşla ezesim geliyor bu zamanlama hatası yüzünden 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyy inanmıyorum bende bu soruyu soracaktım cideen bugün bende acayip bir enerji var
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@maxkruse erkek arkadaşım aklıma geldi çıkmıyor
Cevap sahibi1 yıl@maxkruse evet
Cevap sahibi1 yıl@maxkruse kalsın
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Libido denen lanet genelde alakasız şekilde yükselir zaten :) buna alışman ve baş etmeyi öğrenmen gerekir yoksa vayy haline :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılRahatlamadan zaten odaklanamazsin ki nirmal bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oluyor bazan kadınlar gelip sohbete baslayi ca onların frikikleri yükseltiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılYok iş stersinden aklıma gelmiyor. iş bitip rahatlayınca böyle oluyorum genelde.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılolur oyle arada. normal hayatta doymadigindan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArada oluyor da, senin regl öncesi kadar olamaz tabii 😅
031 Yorumla
Soran1 yılOvulasyon dönemindeyim zaten hahah
Cevap sahibi1 yılHazır gizliyim zaten içimde kalmasın, sen çok tehlikelisin hahaha
Cevap sahibi1 yılAklına gelmediği sürece zararın olmaz da, eline üzüldüm 😂
Soran1 yılNerden çıktı o hahahaha
Soran1 yılHmmm evet ya hahah
Cevap sahibi1 yılNeler çekti kim bilir hahaha
Soran1 yılHahahhaa
Soran1 yılMaalesef 😅
Cevap sahibi1 yılSaygı duyuyorum üstada, iyi mücadele vermiştir hahahaha
Soran1 yılHahahahah ya güldürdün he
Cevap sahibi1 yılE napalım, zevkten ağlama noktasına gelmişsindir birçok defaa 😂
Soran1 yılAaaaa hahahha valla çok nadir ama bazen sadece çok yoğun düşünürken de öyle hissediyorum
Cevap sahibi1 yılSağlam kardiyo oluyordur, sporla aranı bilmem de 😅
Soran1 yılZevkten ağlama isteği 2 kez oldu güzel bir his hahahha
Cevap sahibi1 yılSen tırnağı sırta iyi geçirirsin var ya, öyle hissettim 😂
Soran1 yılTümden zihin, beden ve ruhun da tatmin olduğu bir an içerisinde en yoğun duygular arasında hissetmek daha da güzeldir karşılığı eminim 😅
Soran1 yılHahahha bilemem
Cevap sahibi1 yılKesinlikle ve bilinç kaybıyla birlikte, sağlam bi sarsılma getirir beraberinde 😂
Soran1 yılOff ya haha 😅
Cevap sahibi1 yılDüşünme düşünme dur, uslu kız ol, elin yorulmasın 😂
Soran1 yılDüşünüyorum bile yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılEn azından bu tanımadığım gizli yabancı daha neler yapabilir diye düşünmüyorsun hahaha
Cevap sahibi1 yılTiryakisi oluyormuşsun falan aman aman 😂
Soran1 yılHahah 😅 yok canım
Cevap sahibi1 yılDeğil mi şimdi mazallah her zerren coşar falan 😂
Cevap sahibi1 yılEkrana da bakamazsın şimdi sen kesin hahaha
Soran1 yılOhoo o 5 dakika önce başladı coşmaya 😅
Cevap sahibi1 yılBence yazmamalıyım o halde çünkü kontrolünü elime alacağım ve muhtemelen buradan yazdığım için görüşüm kalkacak hahaha
Soran1 yıl😅 gizliden çık
Cevap sahibi1 yılEmriniz olur hahaha
Soran1 yılNiye engelledin ki öyle konuşmaya devam etsek de olurdu
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim de bu sıralar böyle, işte nedense aklıma çok geliyor, napıyorsun bu durumda?
013 Yorumla
Soran1 yılValla hiçbir şey yapamıyorum
Cevap sahibi1 yılBenim bazen iş yerinde mastürbasyon yapasım geliyo ama bağımlılık yapıyormuş onun için kendimi tutuyorum ama canım öyle istiyor ki anlatamam
Soran1 yılEvet ben de o yüzden aşırı sık mastürbasyon yapmıyorum ama bazen dayanılmaz hale geliyor zaten iş de yapamıyorum anca gün sonunda
Cevap sahibi1 yılStresli mi çalıştığın iş, benimki biraz öyle onun için iki kat daha fazla istiyor canım
Soran1 yılAşırı derece de stresli değil aslında ama bugün sabah işe başladığım an bir istek fark ettim normal de sabah saatlerinde çok yoğun istek hissettiğim anlar sık olmaz ama bugün öyle olunca bir şaşırdım
Cevap sahibi1 yılHayatınızda biri var mı peki ona rağmen mi böylesiniz
Soran1 yılHayır hayatım da biri yok
Cevap sahibi1 yılO zaman benim önerim kendinize bir partner bulmanız, haftada en azından birkaç kez yaparsanız çok daha iyi hissedeceksiniz
Soran1 yılVay be 🙂 o kadar basit değil ki karşılıklı olarak bir duygusal bağ kurmadan direkt yapamam benim için anlamı yok
Cevap sahibi1 yılzaten ben size gidin fb bulun anlamında söylemedim, partner derken yanlış anladınız galiba
Soran1 yılHm anladım 🙂 hemen sevebilecek birini de bulmak kolay değil işte
Cevap sahibi1 yılYa tabii orası öyle ama sonuç olarak hayatımızdaki her insana sırılsıklam aşık olmak zorunda değiliz, biraz şans vermek lazım belki de aşkı ya da sevdiğiniz kişiyi öyle bulacaksınız
Soran1 yılOrası öyle tabii ki haklısınız
Gizli Üye(30-35)1 yılEver arada banada oluyor ansızın beklenmedik yerde yükseltebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet hemde nasıl yüksek işte iyice zor bastırmakla geçiyor saatler
00 Yorumla
1 yılEvet libido yüksekken rahatlamadan hicbirseye odak olmuyor mesleğin ne
01 Yorumla- 1 yıl
Ve libidosu yüksek kadın çok çekicidir yani senn
Libido tavan kadın can’dır.
13 Yorumla
Soran1 yılBunu kendi üzerime alıyorum 🙂😄
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben o yüzden kendi işimi kurdum ya :)
02 Yorumla
Soran1 yılHahahah
Arada bana da oluyor 😅
06 Yorumla
Soran1 yılPeki kendini kontrol edebiliyor musun çok mu yoğun hissediyorsun
Soran1 yılİşi bırakıp eve mi gidiyorsun 🙂
Soran1 yılHmm anladım iyi o zaman 😄 ben de gün sonuna kadar sürünüyorum aklım orada kalıyor hahah
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılOzel bir nedeni varmiydi
00 Yorumla Hayırlısı olsun ya soğuk suyla duş al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEe nası dindirdin peki?
00 Yorumla Sende ki enerji şu an bende
00 Yorumla
1 yılAktif sevişme vaktin gelmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHavalar sıcak olunca norml mevsimi ,😊😂
00 Yorumla
1 yılİşten çıkarılma yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOfff en sevdiğim kadın bu
012 Yorumla
Soran1 yılHahahhaha
Cevap sahibi1 yılŞu an tam benlik
Soran1 yılHmm
Cevap sahibi1 yılHmm tabi ya
Soran1 yılTabii 🙃
Cevap sahibi1 yılİstersen gel
Soran1 yılNereye 😃
Cevap sahibi1 yılSence 😀
Soran1 yılBilmem 😃
Cevap sahibi1 yılÖzele
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılÜzdü
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl giderdin peki
02 Yorumla
Soran1 yılEve gelince giderdim
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende de bazen öyle oluyordu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÇözüm yollarını uygulaman gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoymayınca düşmüyor libido
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaptın mı iş yerindeee
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBazan bende öyle oluyorum
00 Yorumla
1 yılBen her sabah aynıyım
00 Yorumla
1 yılAYNIYIM
00 Yorumla
1 yılLibidom yüksek olduğu zamanlarda oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynen aynıyım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBunlar hep açlıktan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. bazen oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılHayır değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet libidom yüksek
32 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar yüksek
- 1 yıl
Harika,
Gizli Üye(36-45)1 yılSonuç noldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de ya
00 YorumlaNeye yükselsin
02 Yorumla
Soran1 yılBir şeye yükselmemiştim aslında ama sabahtan beri libidom çok yüksekti
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Bugün de aynı mısın
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026