Genderfluid yani cinsiyet akışkanlığı bir cinsiyet kimliğidir ve birçok cinsiyet kimliği arasında zaman zaman akış yaşıyor olmayı ifade eder bu yüzden kişinin kendini nasıl hissediyor olduğu zaman zaman değişebilir örneğin kendini bazen feminen bazen maskülen bazen androjen bazen de cinsiyetsiz olarak tanımlayabilir ve tarzını da buna göre şekillendirmeyi tercih edebilir
Bu tatmin olmakla ya da yönelimlerle alakalı bir durum değil bu senin kim olduğunla kendini nasıl gördüğünle yani kimliğinle alakalı bir durum yani eğer genderfluid kavramını soruyorsan
Kızlar Ne Diyor
Düzgün bir karakter duygusallık ve duyarlılık kızıl veya sarışın saç göğüs feminenlik
Lezbiyen misiniz?
Evet demiromantik demiseksüel lezim
Teşekkür ederim cevabın için
Ne demek rica ederim
Özel bir şey soracağım
Ne zaman farkettin durumu
Yani benim biraz geç oldu aslında bir buçuk sene oluyor neredeyse en yakın arkadaşıma aşık olmuştum ilk o şekilde fark ettim ama açılmadım
Onun öncesinde kendimi aromantik aseksüel olarak tanımlıyordum kimseye ilgim olmadığını düşünüyordum
Bu arada duymadığım bir sürü terim😅 neyse bakıyorum Google dan
Eeee?
Aromantik hiçbir cinsiyete karşı romantik çekim hissetmemek demek aseksüellik de onun cinsel versiyonu işte eğer bunları soruyorsan
Fiziksel olarak nasıl göründüğünü merak ediyorum. Yanlış anlama erkeksi bir vücudun mu var yoksa kıvrımlı bildiğimiz kadın vücudu mu?
Zihnen zaten belli durum
Zihnen belli durum derken anlayamadım
Kız değilim zaten genderfluid bir bireyim ve biraz androjen bir tipim var fiziksel olarak
Kusura bakma anlamak için soruyorum. Çift cinsiyet gibi bir şey mi
Hem vajina hem penis mi
Hayır yani tip olarak evet biraz onu andırıyorum androjenlik biraz o manaya geliyor ama genderfluid cinsiyet akışkanlığı demektir
Hayır senin dediğin intersex o çok ayrı bir şey ben biyolojik olarak kadın bedeniyle doğdum penisim yok
Bir daha teşekkür ederim samimi cevapların için. Tam vakıf olamadım
Şimdi ok anladım
Rica ederim
Genderfluid yani cinsiyet akışkanlığı bir cinsiyet kimliğidir ve birçok cinsiyet kimliği arasında zaman zaman akış yaşıyor olmayı ifade eder bu yüzden kişinin kendini nasıl hissediyor olduğu zaman zaman değişebilir örneğin kendini bazen feminen bazen maskülen bazen androjen bazen de cinsiyetsiz olarak tanımlayabilir ve tarzını da buna göre şekillendirmeyi tercih edebilir
Bahsini ettiğin ya da şöyle söyleyeyim sizin için fiziksel tatminden çok ruhsal tatmin daha önemli sanki.
Bu tatmin olmakla ya da yönelimlerle alakalı bir durum değil bu senin kim olduğunla kendini nasıl gördüğünle yani kimliğinle alakalı bir durum yani eğer genderfluid kavramını soruyorsan
Yani fiziksel olarak derken neyi kastettiğini anlamadım