Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayatım bir erkeğin evli olması bekar bir kızı istemeyeceği bekar bir kızla yapmayacağı anlamına gelmez tam tersi Değişiklik her erkeğin hoşuna gider Yeter ki Kızın içinde olsun
06 Yorumla
Soran1 yılHmmm yani yapar yani bekar kizla
Soran1 yılAahh bee nebicim bir dunyadayiz yaa😭
Soran1 yılOkadar pislik varki🥲
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılErkek fıtratı zihin dünyası ve hissiyatı kadınlardan farklı. Bunu size anlatabilmek isterdim. Bu doğru demiyorum. Sadece farklılığı belirtmek istedim.
016 Yorumla
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Evet , sorularınız varsa sorabilirsiniz. Bilgi ve tecrübem dahilinde cevaplayabilirim.
Soran1 yılTesekkur ederimm.. mesela bi erkek sarilinca neden tirnaklariya sirtini kazir?
- 1 yıl
Erkek en küçük ayrıntıdan ulaşabildiği en ileri noktaya kadar zevk alabilmenin dürtüsü içinde olur. Sana ne kadar veya nerereye kadar temas edebiliyorsa bunu nen etkin zevk alacağı şekilde yaşamak ister , sırtını kazıması alacağı zevki arttırmak içindir ve sana kendini daha belirgin hissettirebilmek içindir. Bu çoğunlukla tutkunun getirisidir , kimi zaman sana doymadım deyişin. Tabiki bu saydıklarımın bir kısmı sevişme yaşanırken oluşan durumlar , ilk bahsettiğim ulaşabildiği kadar kısımlarla ilgilenmesi sevişme dışı gerçekleşen durumlar, mesela bir araya geldiniz oturuyorsunuz yan yana diyelim, sırtını okşamasına ses çıkarmadın haliyle kıyafetinde var , o sırtını okşarken ulaşabildiği mesafe oraya kadar olduğu için sürekli eli oradadır ve devamlı ilgilenir bundan zevk alır ayrıca böyle bir durumda kazıma belirginliği seninle sevişmek istiyorum anlamını taşır. Her türlü temasta bu vardır , tansel de olsa bakışlarlada olsa aynı , fakat temasta daha net iletim sağlamış olur. Tabi sırtını kazırken o an ne konuşulduğundan ziyade kendini seninle ve tüp çıplaklığınla vücudunun tüm detaylarını hayal ederek seviştiğin düşündüğü hayalleri yaşıyordur. Haliyle sağlığı elveriyorsa tahrik olmaktan öte , ereksiyon olduğunu bile bariz belli ediyor haldedir.
Soran1 yılCook ama cook tesekkur ederimm.. cok guzel anlatmissiniz
- 1 yıl
Ne demek rica ederim , kusura bakma yeni dönüş yapabildim. Memnun olman beni mutlu etti. Konuşmak veya sormak istediklerin olursa devam edebilirsin 🌹😊😉
Soran1 yılhicc sorun degil cok tesekkur ederim gercekten :)
acaba neden bir adam sarilirken kendine siki siki sarilir degdirir kizi ve bide tasir?
bide opmek neden ister seviyormudur ki?
ya da nasil sorsam bilemedim..- 1 yıl
Ne demek , anlayışın için ben teşekkür ederim 😊🌹
Soran1 yıl:)
- 1 yıl
Sıkı sıkı sarılması , daha çok ve daha detaylı hissedebilmek içindir ki , yükselmiş olan libidosu onun daha ileri gitmesi için zorlar ama geçemeyecek olduğu sınıra dayandığında, bütün enerjisini yoğun şekilde ulaşabildiği kısımlarda kullanır sımsıkı sararak daha fazla hissettiği gibi sarmadan sadece elleriyle sıksa sadece cinsel algı oluşur ki bu her zaman olmasada bazen reddedilebilir bir durum haline gelebilir , sıkı sıkı sararken dikkat edersen ellerinin olduğu kısımdaki baskı aynı oranda veya daha baskındır veya daha etraflı hissedilir bir durumu vardır. Buradaki durumda üç farklı durum vardır , avuçlama , okşama ve parmakların gezintisi üçü de belirgindir. Artık hangisini yapabiliyorsa.
- 1 yıl
Amaç senin vücudundan cinsel olarak daha fazla faydalanmak. Sana değdirirken sertliğini temas ettiği bölgeden aldığı haz daha da fazlalaşır, çünkü size göre sadece fiziksel temas gibi görünen bu durum bizim için temasın ötesindedir , temas ile ulaşılmayan faaliyetleri ve yerlere hayalimizde ulaştığımızı düşünmeye devam ederiz teması düşüncelerle yoğun şekilde destekleriz. Değdirmesi de aynı şekilde seni becermek istiyorum ama şimdilik ulaşabildiğim nokta burası anlamına gelir. Seni taşırken yüzün ona dönükse, memelerini gerdanını hayal ederken , seni malzemenin üzerinde zıplattığını düşünür ve diğer yandan bu şekil taşımada her ne kadar üzerinde kıyafet olsada muhteşem kalçalarını istediği zaman avuçlama imkanına sahiptir ve bu çıldırtıcı bir durum.
- 1 yıl
Aynı zamanda baldırlarının onun vücuduna temas ediyor olmasıda yine cinsel olarak zevkini arttırıyor. Seni kucağında yatar şekilde taşıyorsa güzelliklerinin yüzünün gerdanının memelerinin ve harika göbeğinin onun kucağında ve kıyafetten hepsini göremesede gözlerinin önünde olması ki zaten o anlarda seni üzerinde kıyafet yok olarak algılıyordur, yani seni tamamen çıplak olarak gördüğünü düşünebilirsin. Ayrıca baldırların onun kollarındadır ve o baldırlarının temasını hissedip düşünürken bile azgınlığı zirve yapar , dersen ki arkasında taşıyor , senin memelerinin göbeğinin onun sırtına temas etmesi aşırı kışkırtıcı olur ve yine bacakların temas halindedir, tabiki bu küçük sevişme atakları gerçekleşirken , inerken binerken başka bir yerinle ilgilenirken vb. Mutlaka kalçalarınlada temasa geçiyordur. Öpmek tabikide hemen herkesin en çok sevdiği en rahat ulaşabildiği durumdur. Son madde bunları seni sevdiği için yapmıyorr sadece sana ulaşabildiği için cinselliği kısmen de olsa seninle yaşıyor. Vücudunda ulaşabildiği kadar yer demiştikya , insan olarakda böyle düşün. Bu gün ondaki arzu ve istek sadece sen olduğun için değil. Saba değilde başka birine ulaşabilmiş olsaydı onun üzerinde de aynı çıkarlar doğrultusunda ondan faydalanmaya çalışacaktı. Tabiki bu faydalanmarın nihai amacı sana bu kadarı bana yetmiyor daha ilerisini yaşamak istiyorum cümlesini kurdurabilmek. Sana değer vermediği için , daha ilerisi bi kenara , bu kadarına bile müsaade etmemeni tavsiye ederim.
Soran1 yılsizin bu yazilariniza bayiliyorum gercekten, cok guzel anlatmissiniz cok ama cok tesekkur ederim..
size d. m atabilirmiyim ve orada daha detayli konussak- 1 yıl
Yaa , çok memnun oldum çok teşekkür ederim , beni mutlu ettiniz. Rica ederim. Tabiki memnun olurum.
Soran1 yıl:) :)
- 1 yıl
😊😉😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
arzular. Ancak eşini seven ve onun aldatılmayı hak etmediğini düşünenler aldatmaz.
ne diyordu atiye aldatan aldanır.
01 Yorumla
Soran1 yılvayyy guzeldi
1 yılEvli kişileri rahat bırakın ya size yazsalar bile yüz vermeyin
20 Yorumla
1 yılArzular emin ol evli kadın bekar erkeği arzuluyor karısı iyi değil o zaman yaşlsrınız kaç
03 Yorumla
Soran1 yılHmm anladimmm
- 1 yıl
Eee ne oldu peki yaşlarınız kaç
Soran1 yılBirsey olmadi.. boş ver yaslarimizi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. arzular tabii de
kız neden evli adamla
milyon tane bekar varken01 Yorumla
Soran1 yılcunku evli oldugunu bilmiyormuss en basinda ve ona deliler gibi asik olmus
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılArzular. Harekete geçip geçmemesi ise karakterine kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSitedeki kızların çivisi çıkmamış yerinden fırlamış! Nedir sizlerin evli erkeklere olan ilginiz!!!
03 Yorumla
Soran1 yılaynennn maalesefff ama bazi adamlarda saklamasin ozaman evli olduklaarini
Cevap sahibi1 yılKimsenin bir şey sakladığı yok. Bu sitedeki kızların büyük çoğunluğu evli erkek avcılığına soyunmaya başlamış. Tiksiniyorum sizlerden!
Soran1 yılherkes sen degil ya
arzular kontrol edilen duygular değildir ama tabii ki engel olması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılarzular ama harekete geçmeye cesaret edemez ya da karısını aldatmak istemez aldatıyorsa da suçludur
06 Yorumla
Soran1 yılyani soyleki onu seven kizi opmek ve sarilmak istiyor kizi hissetmek istiiyor sarilirken
Cevap sahibi1 yılo zaman cinsellik istiyor bekar kız sen isen evli kimseyle ilişki yaşama derim
Soran1 yılyok kizz cinsellik istemiyor, adama sadece sarilmak istiyor ve evlenebilmek
Cevap sahibi1 yılyaw evli insandan uzak dur yuva yıkanın yuvası olmaz boşanırsa eğer eşiyle düzgün bir şekilde aldatmadan o zaman tamam olur
Soran1 yılben birsey yapmadim kardesim
Cevap sahibi1 yılyapma zaten bekar birini bul kendin gibi
Gizli Üye(36-45)1 yılEn yakın arkadaşımın kızı. Evet bu kötü ama engel olmak zor
02 Yorumla
Soran1 yılooo seninkii daha kotuymus
Cevap sahibi1 yılmaalesef öyle ama kızda çok değişik davranıyor. Sizde durum nedir
Gizli Üye(30-35)1 yılMemlekette damacanaya tecavüz eden var tavuğa gelinlik giydirip tecavüz edenler var sence?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılazular nden arzulamasın.. insanız hepmiz
12 Yorumla
Soran1 yılneden acaba
- 1 yıl
bir insan bir insanı neden arzular.. çekimdir beğenidir.. hoşlanmadır.. heycandır zevktir
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZaten daha çok bekarlar arzuluyorlar özellikle bekar ve küçük olanları
04 Yorumla
Soran1 yılyani bekar kucukler bi evli adami daha cok arzular diyorsunuz
Cevap sahibi1 yılevli erkekler bekar ve çıtır kızları arzular diyorum
Soran1 yılanladim sagol
Cevap sahibi1 yılSen evli adamdan hoşlanır mısın
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ne ki kimler kimleri si.. yor. Normalleşiyor artık günümüzde
010 Yorumla
Soran1 yılaynenn oyle, kaynanasiyla kacan hamile birakan damatlar daki bi dunyada yasiyozz dogru
Cevap sahibi1 yılBak nasıl örnek bile verdin. Evli adamın bekar kızı arzulamış çokta büyük olay değil. Senin olayda sanırım evli adam eşinden ilgi görmüyor siteye gelmiş seninle konuşuyor muhabbet ilerliyor cinsellikte konuşuyorsunuz sonra sen adamın evli olduğunu öğrenince böyle olur mu karısı var ama bana karşı istekli beni seviyor ki böyle arzulu diye düşünüyorsun
Soran1 yıleeuuhhh :)
Cevap sahibi1 yılDoğru dimi 😃
Soran1 yılkismenn, simdi sonra herkes burada beni linclicek
Cevap sahibi1 yılSenin evli olduğundan haberin yoktu o yüzden linçlenecek bir durumun yok. Sadece adama kendini kaptırdın ne kadar yanlış olduğunu bilsende konuşmak istiyorsun
Soran1 yılaynenn oylee, ama burdan degil kendisi.. tanidim bildigim biri gercek hayatta
Soran1 yılama insanlar diyorki evli oldugunu ogrendin ne diye devam ediyorsun
Soran1 yılF olanmi?
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet hemde hepsi öyle
23 Yorumla
Soran1 yılneden bunlar boyle yaa
Cevap sahibi1 yılErkek milleti işte
- 1 yıl
Bence de
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılarzularsa şerefinden yoksun demektir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılevet tam tersi de olur
00 Yorumla
1 yılArzulayabilir. İradesine bağlı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yılArzular sende onu arzuluyor mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir keşfedilmemiş topraklar ilgi ceker
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl%100 arzular. Erkekler icin boyle ayrim olmaz pek.
04 Yorumla
Soran1 yılneden
Cevap sahibi1 yılKadin sonucta. Imkan varken degerlendirir.
Soran1 yılhmmm
Cevap sahibi1 yılBirisi senimi arzuluyor yoksa arxulamasinimi istiyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılHemde nasıl fnkfkdks
22 Yorumla
Soran1 yıl😳😳
- 1 yıl
Nasil yani
Evet
22 Yorumla
Soran1 yılkarisi varken nasil olabiliyor yaa
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet. Peki şansı var mı hiç
018 Yorumla
Soran1 yılNasil bir sans?
Cevap sahibi1 yılDiyelim kızda onla iyi anlaşıyor. Yakın olmak ister mi ne düzeyde olur ilgisi bekar kızın. Sadece hoş mu bulur mu adamında ilgisini hissetse
Soran1 yılKiz o adami cok seviyor tabikide sarilmak opup koklamak ister ama sadece cnsellik olmaz
Cevap sahibi1 yılKızın ilişkisi olmuş mu daha önce bakire mi yoksa. Adama cesarete azda olsa kadın vermeli erkek bazen bi tık çekinebilir tepkiden
Soran1 yılkiz bkire, ve o adamla ilkkez sarilmis opmus
Cevap sahibi1 yılÖpüştünüz müü. Bakireysen ayrı ilişkiye girmez ama inanılmaz istemiştir seni biliyosun dimi. Bu böyle gidersede kesinlikle yüzeysel sevişmek ister ne cevap verirsin
Soran1 yılEveet opustuk dudaklarima yapisti sonra ben kactim🙃 yapamadimm.. yuzeysel sevisme derken ustten surtun me felan mi
Cevap sahibi1 yılEvet seni kucağa alma avuçlamak. İlişki yaşamayacağı garantisini vererek kendini sana göstermek istese o an görmek ister miydin nasıl diye. 🙃
Soran1 yılOda bana kalsin
Cevap sahibi1 yılValla çekinmeden dudaklarına yapışabildiyse harika. Sen beklemiyodun belkide ya da önceden planladınız mı
Soran1 yılIlk sarilmada beklemiyordum pat diye optu yanagimdan.. diger bulusmamizda istermisin diye sormustu ama bende net bir cevap vermedim yapamam dedim.. ve iste hic beklenmedik anda yapisti
Cevap sahibi1 yılSen direk olumsuz bakmayınca baktı ki reddetmeyeceksin yapıştı çok mantıklı şekilde zaten emin ol canıda çok istemiştir seni aşırı hemde. Uzun öpebildi mi hemen kaçtın mı utandın mı çok
Soran1 yılEvet utandimm.. hemen cektim yapamadimm.. ve tecrubeli olmadigim icin beni begenmez diye kactim
Cevap sahibi1 yılBeğenmeme şansı yok hatta daha çekici gelir. Bidahakine daha rahat olursun bi tık daha o da seni ürkütmezse uzun uzun öpüşürsünüz yaşlarınız kaç
Soran1 yılNiye begenmeme sansi yok? Yani aynen yaptikca bencede insan daha rahat olur. Ama iste kafam evli olduguna gidiyor ve yapamiyorum. Bide gunah olunca😩
Cevap sahibi1 yılAnın tadını çıkar. İlişki yaşama o ayrı zaten ilişkin olmamış daha önce. Ama madem okadar hoş buluyorsun sende zevkine bak adama odaklan kapıl. Kıskançlık oluyor mu peki eşiyle sevişiyor mudur diye geliyor mu aklına
Soran1 yılboş ver oralarini.. yinede sagol
Cevap sahibi1 yılSen saol 🙂
Gizli Üye(18-24)1 yılAnal olarak arzular
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbiye arzulamasın ki
00 Yorumla
1 yılTabiki arzular
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sadece arzu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Evet ama yanlış olur
02 Yorumla
Soran1 yılaynen
Aynen arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBelki.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet arzular
00 YorumlaArzular
00 Yorumla
1 yılEvet arzular.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılHemde çokk arzularr
00 Yorumla
1 yılArzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:) arzular
00 Yorumla
1 yılHepsi yapar djdj
00 Yorumla
1 yılarzular karısı da genç bir erkeği
00 YorumlaArzular kim bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılevet yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılG* tunuzu kollayin bacılarım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden olmasin
06 Yorumla
Soran1 yılBilmem sonucta bi karisi var yani
Soran1 yılevet
Soran1 yılneyi?
Gizli Üye(36-45)1 yılHemde nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvett
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkekler arzular
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılEvet..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılarzular
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!