Şu erken gelmek istemiyorum ama evde kısa sürüyor saatlerce sevişelim istiyorum tabi sürekli gir çık değilde uzun süre sert kalamam gibi geliyor fikir verir misiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
On sevişmeyi uzun tut. Daha hatunla bulusmadan onu öv, beğendiğini söyle. Çok güzel olduğunu söyle.
Sonrasinda uzun bir ön sevişme olsun. Öyle ki kadın erkeğin dudakları her yerime değdi desin. Sonra o yükselmeye başlayımca daha ateşlendirecek şekilde biraz şiddetini arttır dilini emmek gibi zaten ıslanıp sırılsıklam olduğu zaman ikinizde keyif alırsınız.
Tecrubesiz oldugun ve aletini kontrol edemedigin icinde geciktirici kullanabilirsin
Geciktirici kullansam süre çok uzar mi
Sana bağlı. 10 15 dakika uzatabilir.
Bakalım nasıl olcak
çekinme dassağı masaya vur
Ya kız çok birliktelik yaşamış hissetmiyorum bile diyor artık bende istiyorum ki sen neymişsin desin
Evlenmeden yaşama sende
Evlenince de bu olcak sonuçta ki evleneceğimi sanmıyorum
Olsun
Gerek yok.
İlerde çok pişman olacaksın yapma
Neden pişman olacağım ki yani hiç yaşamamak güzel hissettirmiyor şu an
Olsun ya
Eşine onu yapma
Abi misal ben hiç yaşamadım.
Senin gibi düşünen erkeklerin çoğu yapmış durumda
Şimdi niye bizim gunahimiza giriyorsunuz.
Oburlerine de örnek oluyorsunuz
Kimseye örnek olmuyorum ben 29 yaşındayım 2 sevgilim oldu gerçekten aşık oldum resmini çizdim biri sınıf arkadaşıyla aldatti diğeri daha kötü şimdi ilgi gösteren bir kız tanıdım ve fazla yaşamış seninle yapmak isterim diyor kötü biri değil
Ahahahah
Neyse abi ya istediğini yap
Bide bir suru ilişkisi olmuş biri ile nasıl mideniz alıyor
Aslında almiyor öyle biri değilim ama artık biraz daha yalnız kalirsam kafayi yicem
Peki sen bilirsin
Sanki kız kalmamış gibi davranıyorsun bana güven pişman olacaksın.
Bi kıza sarılmayalı 10 yıl oldu ben sevgilimi öpmeye kiyamazdım ne oldu yalnız kaldim hep sen gençsin bana oranla ve güzel bir kızsın istesen bir dk bile sürmez biriyle konuşman ama ben çoğu zaman tanışma aşamasında red yiyorum
Hayır işte
Ben de o kadar erkek çok ki
Güvenmiyorum
Çünkü aldatıldım
Güzel de değilim.
Erkeklere göre çok güzelim ama kendimi pek beğenmem.
Güvenemiyorum bende.
Ve seks yaşamış biriyle de gelecek düşünmüyorum.
Benim gibi düşünen çok arkadaşım var ondan mütevelli anlık zevk için bir sürü erkekle birlikte olmuş biriyle ilişkiye girmen saçma.
Bak senin yaşınla benim yaşım bir değil seneye 30 olcam ve yaşanmamışlık beni her konuda eksik kılıyor çok hoşlandığım bir kız vardı hep buluşmak istedim buluştuk o kadar heyecan dolu o kadar mutluydum ki buluşma sonrasi sürekli mesaj attim ve beni boğuyorsun dedi konuşmuyor artık hiç hemde ve anlattığım çoğu insan böyle tepki verilmez diyor tamam da ben seneler sonra bana ben olduğum için güzel bakan biriyle yan yana gelmiştim bak ne hallere düştüm şimdi bu benimle buluşmak isteyen kızı çıkardığın anda hayatımda konuştuğum 1 kişi kalmıyor
Olsun
Böyle bir igrencligi nasıl miden alıyor.
Aklım almıyor ya
Yahu korkma gitmedim daha ama içimde gitmek ağır basıyor çünkü ne sevildim ne bişey gördüm hayatımda onun kadar ilgi veren kimse olmadı iyi biri olsa hayatımda bırak bunu kimseyle konuşmam kendimi ona adarim öyle seven biriydim
nasip
Bidaha gelir karşına bişi olmaz
Sabret
29 yaşındayim 29 20lerimde üniversitede olmamış şimdi evden işe yaşarken mi olacak
Olur kısmet bu işler
Sen umutlu musun peki
Allah varsa umut vardır ;))
10 yil önce bende böyle derdim
Olsun öyle hâlâ