Anlıyorum ve muhtemelen bu yüzden istemiyordur. Sizi ve durumunuzu anlıyorum ama eşinizide çok haklı buluyorum , bu haldeyken memeleriniz ne kadar muhteşem , etkileyici ve çıldırtıcı kimbilir. Haliyle bu güzelliklere karşı doyumsuzluk içinde olmak ve bu güzelliklerden vazgeçmemek sizce de normal değil mi?
Bir de dikleştirme konusuna değinmişsiniz, bence doğal hâli çok daha iyi etkileyici ve Seksi görünüyordur ayrıca seven insan içinde sevme esnasında zihinsel ve duygusal olarak iç dünyasında daha çok fırtınalar koparıyordur. Eminim çok güzeller sadece üzüldüğüm nokta size ağırlık olmaları ve sizi yormaları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence görüntü olatak estetikde değişmicrğini anlatablrsen kabul edrr benzer sorun bi tanıdığımzda da olmuştu 👍
Zorluklarınızı anlıyorum , Peki eşiniz bu şekilde sevdiği için mi istemiyor?
Seviyor
Anlıyorum ve muhtemelen bu yüzden istemiyordur. Sizi ve durumunuzu anlıyorum ama eşinizide çok haklı buluyorum , bu haldeyken memeleriniz ne kadar muhteşem , etkileyici ve çıldırtıcı kimbilir. Haliyle bu güzelliklere karşı doyumsuzluk içinde olmak ve bu güzelliklerden vazgeçmemek sizce de normal değil mi?
Bir de dikleştirme konusuna değinmişsiniz, bence doğal hâli çok daha iyi etkileyici ve Seksi görünüyordur ayrıca seven insan içinde sevme esnasında zihinsel ve duygusal olarak iç dünyasında daha çok fırtınalar koparıyordur. Eminim çok güzeller sadece üzüldüğüm nokta size ağırlık olmaları ve sizi yormaları
bu snein rahatsız olman ona saygı duymak düşer büyüklüğünü seviyo olabilir ama saygı duyması lazım
Gerçekten sağlık için istiyorum ama büyük seviyor onu da biliyorum
tamam büyük sevmeyen yokturda benim eşim yaptıcamdese saygı duyarım yani bu onun sağlığı çünkü
zevkler ve renkler tartışılmaz da ölçüsünü merak ettim :)
95C
Görsel olarak rahatsızmısın peki
Dikkat çekiyor tabi
sen görselliğinden rahatsızmısın diyorum
Sağlık sorununuz başka olsa aynı tepkiyi verecek miydi? Bence sizi değil, kendi göz zevkini önemsiyor.
Sağlığa zararveriyorsa bel ağrısı falan olur
Sağlık içinde beraber doktora gidin belki doktor ikna edebilir
Pardon da eşine neden fikrini soruyosun senin bedeninin sahibi mi eşin kendine gel
Gercekten zor olur. Bel ve boyun fıtığı yapar. Adam gibi giyecek bir sey bulamazsın. Bence küçültür..
Evet istiyorum
Yasamayan bilmez halini. Sen yaptır. Rahatla.
Abi bulmuş başını yaslayacak yastıkları niye istesin ki küçültmeyi
rahatsız ediyorsa küçült bence de. ablam yaptırmıştı ama son halini görmedim tabiki.
Büyük meme gençken belki caziptir ama ileriki yaşlarda hele çocuk doğurup emzirince yer çekimine mağlup oluyor
Büyük ve doğal göğüs erkeğin cok hoşuna gider. Ben mesela kadınımı öyle isterim
Masörum ben egzersız ve masajla dıklestir sadcee kucuk hıssedersın yormaz
eşin memelerini seviyor ise küçültme büyük olan kadınlara yönelir
Bende eşin gibi düşünürdüm ama rahatsız olan sensiz tabiki
Kullanıcı yorumu onemli ama lütfenn 😀
Suyu püskürttüm allah seni napmasın
😅 e ama öyle, eşin olsaydım izin vermezdim
Eşin öyle seviyorsa ameliyat ettirme
Ağrı oluyor omuzlarımda
Hıı eşini dinleme git küçültür daha seksi olur memelerin
Bende düşünüyorum canım ölçülerin nedir
Nisantasin da tanidik estetisyen vr.