Biriyle taniştim adam 30 yaşında önce konuştuk intnernet çok ateşli istekli bir adam gibiydi sonra bununla ilişkiye girdik ama tertemiz gittik evinde duş aldık açıkçası eve geldik adam aman ses yapma ay dur komuslar duyucak konteyner de kalıyor du kendisi yok memurum bir şey olur vsvs adamın aleti hem küçüktü hemde yumuşaktı neyse 1 kez birlikte olduk bana hadi ben seni otogara birakim dedi halbuki bana beni oturdgum yere gettircegine zor vermişti ve şey dedi keyfim yerin olmadigi ve git dedi ve bana şey dedi biraz pis geldin ama temizdim yani derdi cinsel problemleri mi var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin adına her anlamda üzüldüm , bu tipleri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum , seni her sözüyle kandırmış , sonra da kendi yalanlarını ve başarısızlığını, sana iftira atarak , hakaret ederek yüzsüzleşmiş. 30 yaşındaki birinde sertleşme olmuyorsa zaten madde bağımlısıdır. Ayrıca seni götürdüğü konteynerde olsa bakımsız ve temiz olmayan bir yerdir , ve orada seninle birlikte olduğu anlaşılmasın anlaşılılırsa tutuklanacak olduğu için , sessiz ol vb demiştir. Kimbilir kaç tane suçtan yakalama emri var. Sen bu yaşta pırıl pırıl bir kızsın ve normal bir erkek senin yanında etkilenmeden duramaz ayrıca onun tavır ve söylemlerini söylemez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılHem sağlık sorunu olan birisine hem de karakter eksikliği olan birisine denk gelmişsin, suçu da senin üzerine yükleyip kendini psikolojik olarak rahatlatma derdinde.
Geçmiş olsun, kafaya da gereksiz yere takma.
00 Yorumla
1 yılBöylelerini nerden buluyorsunuz yaa
Benim gibi çok istekli ve doyurucu biri seni bulamıyor onun gibiler buluyor.
Kendi eksikliklerine bahane uydurmuş. Mesaj dahi yazma ona14 Yorumla
Soran1 yılKendi eksik yani benlik durum yoktur demi
Soran1 yılAma yüzüne vurmadim
- 1 yıl
Senlik hiçbir durum yok. Tamamen kendi eksikliği. Aptl herif
- 1 yıl
Olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılOyle saygisiz birisiyle bir daha gorusme sakin yalan konuşuyor sozunde durmuyor sana pis diyebiliyor kendine baksin keske sende ona bu ne ya kucucuk ben hic bir sey anlamadim bundan deseydin oyle çıksaydın ordan daha guvenilir daha sağlam birisini al bence hayatina
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYanlis mi düşünüyorum sakın kendinde kabahat falan arama çünkü oyle görünmüyor
Cevap sahibi1 yılHic bir dediği çıkmamış yapmamış zaten adam olsa seni konteynira degil guzel bir otele veya rezidansa gotururdu
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılCanım buna sanal adam diyoeuz bazıları reelde sıfır bunun gibi sanalda erkeklik yapıyor sana kötü denk gelmiş kafana takma onu bırak konuşma bidaha yüksek ihtimal cinsel sorunuda var
01 Yorumla- 1 yıl
Bende siteden çok kişiyle görüştüm hepside çok güzel geçti tatil yaptık geri gittiler
1 yılHem cinsel problemleri varmış hem de istediği sadece seksmiş aq olm böyle erkekleri nasıl buluyorsunuz lfjlafj
02 Yorumla
Soran1 yılGereksiz gerildi moddunun düştüğünü soyledi
- 1 yıl
Ya muhtemelen evli falandı ki bu kadar gerildi bir erkek bu kadar gerilmesi bence saçma hem ses çıkartma falan ne aq seks bu sınırı mı var bu işin çığlık at istersen
1 yılBence bu adamla olmaz gel senle lüks rezidansta yapalım üstelik aracımla seni bırakayım yerine
02 Yorumla
Soran1 yılAnanı getir babam sevsin
- 1 yıl
Tamam söylerim
1 yılMidem bulandı. Gerçekten kendinize reva gördüğünüz şey bu mu?
16 Yorumla
Soran1 yılNapmam lazım bilmiyorum
- 1 yıl
Nasıl ne yapman lazım? İlkini vermedin ya herhalde adama? Engelle ve bir daha görüşme. Sen kaç yaşındasın ki 30 yaşında biriyle birlikte oluyorsun? Gençlerin suyu mu çıktı?
Soran1 yılNe bilimm
- 1 yıl
Kaç yaşındasın sen?
Soran1 yıl25
- 1 yıl
30 yaşında herifle ne işin var senin git yaşıtlarınla takıl vaktini kaybetme böyleleriyle yazık edersin kendine
1- Sen bu adamla nereden tanıştın
2- bu adam için şehir mi değiştirdin
08 Yorumla
Soran1 yılHayır ikinizde aynı sehirin farklı ilcerindeyiz
Soran1 yıl3 ay tanıştık işte ilkkez olduk
Soran1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle yeterli değil kendi istediğini yaptı ve yolladı seni düşük libidolu erkekler
03 Yorumla
Soran1 yılSizce bahanemiydi bu
- 1 yıl
kesinlkle öyle tipini veya seni bilmiyorum yani ama begenmese idi birlikte olmak istemzdi
Soran1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam dengesiz öyle Bi hanımı evine bırakması gerekirdi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. konteynır da mı kalıyordu
deprem bölgesi mi yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullanılmışsın. Sana güzel davranması gerekirdi. Sadece cinsellik yasanmış bir de gönlınü almadan, güzel söz söylemeden, ilgilendirmeden naşından atmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalkmadıysa kücükse tabıkı sorunu var hemen gonderılırmı boyle hatun doyurana kadar orgazm etmeden 😀 hangı sehır bu kontrynerda kalıyor?
08 Yorumla
Soran1 yılSöylememn ikimizde. Memuruz
Cevap sahibi1 yılNe alaka belkı aynı sehırdryızdır dıye sordum bellıkı deprem bölgesi
Soran1 yılEvet deprem bolgesi
Cevap sahibi1 yılBenım nıctekı 44 plaka aynı yerdemıyiz
Cevap sahibi1 yılFarkındaysan bende aynı ortamdayım memur olunca ne oluyor herkesın özel hayatı memurlar ilişkiye gıremez dıye bır kuralmı var
Soran1 yılYok işte şikayet ederlemis
Cevap sahibi1 yılMemurların kaldıgı konteyner kentteyse olabılır ama bana sehır soylememe durumundan bahsedıyorum belkı gorusuruz dıye sordum yasadgınızdan dolayı degıl
Cevap sahibi1 yılCevap bekliyorum 🤔
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl tanıştın güvendin hemen, benim de böyle bir durumum var ne yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKendi yetersizliğini sana bahane bularak kapatmak istemiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. Aradığını bulamamış bahane aramış diye düşünüyorum
06 Yorumla
Soran1 yılCinsel problemleri olabilir mi
Soran1 yılEngellimi bunu
Soran1 yılHaklısınız
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye otogara bıraktı farklı ilden mi geldin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Utandı mı acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılAdamda kendini begenmiş ukalanın biriymiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. beğenmedi herhalde galiba biraz öyle gibi geldi
04 Yorumla
Soran1 yılAma temizdim
Soran1 yılFiizgimde çok guzeldir
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin yaş kaç? Bahane bulmus
00 Yorumlaİlişki anı nasıldı tutkulu muydu
111 Yorumla
Soran1 yılHiç bişey yoktu anlayamdik bile sertim falan dedi ne serti ne bişey yaptı bitti
Soran1 yılYa oldu ama çokta değil adam degiksti
Soran1 yılDemi bencede cinsel isratiksizlik yaşayan erkek mi böyle yapar
Soran1 yılYani evet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılbir öküze denk gelmişsin şans
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Bn niye gelmiyorsunn
00 Yorumla
1 yılO ne be öyle
05 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum anlayamadım
- 1 yıl
Sana bişey diyimmi yanlış ellerdesin canım sen
Soran1 yılBide para atmistin500 TL yol için verimi parasını
- 1 yıl
Ne parası bu
Soran1 yılYol için ben davet ediyorum vereyim dedii