Ben bisex ya da lezbiyen değilim heteroyum ama ilişki teklifini kabul etsem mi bilmiyorum farklılık olur diye düşündüm sizce kabul etmeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İçinden denemek geliyorsa dene, zaten içinde bisekslik varsa hoşuna gider. Hoşuna gitmezse de bi daha denemezsin
insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da biliyorsun :D
Yani eğer istiyorsan ya da böyle bir merakın varsa en azından bunu da deneyimlemiş olurum diyorsan kabul et keyfin bilir
İçindeki ses ne diyor, onlarda biri wktif diğeri pasif olur sana hangi görevi verecek, bir birine kemer takip takma aletle yapanlar var ona göre iyi düşünmen gerekir
Bence etme ama oral falan seviyorsan miden bulanmiyorsa kız kıza iliskiden et
Ya manyak mısın girme o toplara bir kere girdinmi çıkamazsın saçmalamayın ya neyseniz osunuz 😎
Canın istiyor mu yapmayı
Bilmiyorum ki
Değişik bir deneyim olur ama lezbiyen olma ihtimali de yüksek
dokunuşları, öpüşü rahatsız ederse zaten itersin, denemekten zarar gelmez
Bi ara bi kız arkadaşım yapmıştı geçen hala pişman değilim diyordu 😅
Et gitsin dene bakalım nasılmış
Denemek iyidir yeni şeyleri
Keşke demektense deneyip zevk alıp almayacağını görmek her zaman iyidir 😉
Aynı şekilde bir erkek teklif etse verir misin?
Yani cinsellik içinse et
Ondan hoşlanıyorsan ve sevebileceksen et
Bence dene 🫠
Et gitsin
Straponu kim yiyecek. Onu anlamadım?
korkularınmı fazla?
Kabul et
İğrenç
İğrenç olan sizin bu homofobikliğiniz
@Katie_Mitchell normallestirme
Zaten normal olan bir durumu normalleştirmeye niye çalışayım ama bence sen bir uzmana görün psikolojik sorunların var gibi
@Katie_Mitchell ahahhaa kendine bak sen , senin psikolojikınn sorunlwrın var cok hem lgbtlı olarak anlayıs beklersıjıx hemde millete pskıloga gorunndersıjıx kendine bak Allah kurtarsın ya
@Katie_Mitchell cocukların psıkolojısını bozuyorsunuz
@Katie_Mitchell ayrıca senı yargılamıyorjm. karşıyım. biraz kıbar ol cok agresıfsın
Benim herhangi bir sorunum yok çok şükür ki bilimsel açıdan bakacak olursak da yönelimlerin veya cinsiyet kimliklerinin birer hastalık olduğuna dair hiçbir veri bulunmamakta ama sen hastasın çünkü psikiyatride fobiler birer rahatsızlık olarak ele alınır ve bir çeşit kaygı bozukluğudur yani psikolojik destek alman gerektiğini vurgulamaya çalışırken hakaret amaçlı demiyordum aslında gayet ciddiyim ve inan senin gibi nefret dolu sorunlu saldırganca tutumları olan insan haklarından bir haber insanların anlayışına ihtiyacım yok benim
@Katie_Mitchell fobi olduugnu nerden cıksrıyorsun igrrnc geliyor Allah kimseyi de bununla sınamasın ben senı yargılamıyorum. Sen şimdi cocukladın psikolojisini blzudnugunuzu kabul etmiyor musun?
Ayrıca kendine bakmanı öneririm her şeyden önce benim kimsenin psikolojisini bozduğum yok tam tersine çocuklarla aram çok iyidir ama umarım senin bir çocuğun olmaz
@Katie_Mitchell bu benım inanışıma yaratılışıma uymuyor dıye nasıl da hasta damgası yapıştırıyosun yaa ahshahshay hasta olan varsa o da sensın
Homofobiksin tavrın ve kafa yapın bariz bir homofobik olduğunu söylüyor maalesef
Ha bu da dediğim gibi benim bir taraflarımdan uydurduğum şeyler değil gidip araştırabilirsin
@Katie_Mitchell ne kadar kötü zihniyetlı bırısın. bır İnsan cocuguna olmasın diyecek kadar kötü kalpli birisin. umarım seninde ıstedıgın hıcbır sey olmaz. allahından bul. senin gibi kötü kalpliler şaşırtmıyor karşı olmakta da gayet haklıyım örneği de sensin şu an. Git papatya tarlasına mı sokuyorsun kendını napiyosun relawxxx
@Katie_Mitchell kes iğreeenxc insan bjr ınsana nasıl böyle bı beddua edebiliyorsun aklım almıyor yazıks sana
Şu an duyar kasmaya çalışıyorsun inancın beni ilgilendirmez inancın dolayısıyla doğru bulmuyor olabilirsin benim bununla alakalı hiçbir problemim yok ki benimle de aynı fikirde olmak zorunda değilsin ama sana göre bu böyle diye birine nefret kusma hakkına sahip olmuyorsun ya da gelip de millete iğrenç yazma hakkına sahip olmuyorsun mesela bu ikisi çok ayrı şeyler
Deminden beri nefret kusup yönelimim ve kimliğimden beni vurmaya çalışıp sonra da kalkıp bana kötü kalpli biri demen çok komik bu arada hani onu söyleyeyim de
@Katie_Mitchell kes yaa kafana yazık ne bıcım ınsansın kalbın kömürden kara erkeklerden daha kötüsün saka gıbı
@Katie_Mitchell önce bı sınırını bil sana mı iğrenci dedım ustun alınıyorsun var ya öyle cok dolmussunkı ahshahsh sinirini öyle bellı edıyosun kı gıt kendı kendine mücadelenin ver benı ılgılendırmıyo kömür karası kalbinden bı bk olmaz ama neyse ahhswhhss allahım ya ne değisikmınsanlwr var lezim der anlayış bekler kendısı deccal hangı deccalın duası kabul olmus canım
@Katie_Mitchell ota bka atlama sana ne
@Katie_Mitchell burası turkıye Arabistan değil ya da Amerika. Gayet laik bir ülke istediğim gibi fıkrası beyan ederim senin gıbılerde buna karışamaz gıt kendı köşende napiyossh yap boş boş çatışma çıkarma
Hayır efendim buranın laik bir ülke olması senin millete yönelimi yüzünden laf edebileceğin ya da insan haklarını ihlal edebileceğin anlamanı gelmiyor tam tersine laiklik zaten tam olarak senin gibi basmakalıp fikirli ve başka insanların hayatlarına burnunu sokmayı pek seven ahlak bekçisi insanların karşısında durur bence sen önce laiklik nedir onu bir öğren de gel olur mu
@Katie_Mitchell senin fikrine katılmak zorunda değilim kes artık yazma senı yargılamıyorum ne cok kudurdun ya yazma boş boş
İkincisi müslüman değilim zaten ben ama burada senden âlâ deccal olduğunu sanmıyorum be güzel kardeşim yaran var belli ki bu konuda sen neslini devam ettirme dedim diye ne kadar da kudurdun sen öyle 🙂
@Katie_Mitchell ya bı kes artık ne bossun
@Katie_Mitchell laflarımı carpitip bana söyleme az kafanı kullan neyse yazma
Birilerine nefret kusmak fikir beyan etmek olmuyor hanımefendi ve dediğim muhakkak bir uzmana görün
@Katie_Mitchell sen görün
Anlattım bunu tekrar anlatmayacağım hasta olan problemli olan ben değilim burada bilimsel olarak sorunlu olan sensin maalesef acı gerçekler 🙂
@Katie_Mitchell bana ne bu kafayla da ne okuduğunu anlayabiliyor musun gercektdn sasırttı
@Katie_Mitchell neyse burukluk bende kalsın senin sevıyene ınmıcem ıyı aksamlar
Sen benim seviyeme inemezsin zaten senin birilerinin seviyesine inebilmen için daha üst bir konumda olman gerekiyor ama gel gör ki kendini düşürebildiğin kadar düşürdün kendi kendine tebrik ederim ve teşekkürler ben de sana iyi akşamlar dilerim
@Katie_Mitchell hukuk okuyorum ne saçmalıyorsun komiksin he
@Katie_Mitchell yazık
İnan tatlım hukuk okuyor olmanın konumuzla hiçbir alakası yok ama madem açtın bu kafayla hâlâ çıkıp utanmadan ben hukuk okuyorum diyebiliyorsan bence esas sana yazık
@Katie_Mitchell sen kazanda görelim kafanı ne icraat ediyorsun acaba konuş anca kısnkaccc kezo
İşte sizin hukuktan anladığınız anca bu kadar bana kezo kıskanç deyip konuyla alakasız bir biçimde kazandığın bölümle övünmeye kalkacak kadar eziklik psikolojisi içersindesin işin daha da komik tarafı okuduğun bölümü kazanmak da zor değil bu ülkede hukuk kazanan tek kişi de sen değilsin kazandığı bölümün hakkını veremeyecek kadar zavallı birini ben niye kıskanayım ha bu arada sana tavsiyem git biraz insan hakları oku
@Katie_Mitchell ne dedıgınınde bılmyıor seviyesiz dedın ya tatlım hanı senınngozunde seviyeli bırısı lgbtlı olmak zorunda mı he hukuk okuyorum en cahil ınsana sorsan bile bı avukatı savunurnsevıye konusunda. Cumlelerın o kadar celsııyor kı birbiriyle bır avukatla gırme münakaşaya sana dipnot
@Katie_Mitchell derste görüyorum bunları önüme geliyor canım sen oku
@Katie_Mitchell madem kolay kazanmak kazan sende desteklerim senı bu konuda
Ben niye hukuk kazanmaya çalışayım hukuk benim hedefim mi mk ben zaten istediğim bölümü okuyorum şu an da
Ha bu arada hukuk okuyor olman seni seviye olarak herhangi bir yere çekmiyor ve hâlâ konumuzla alakası yok sen bu kafayla bu günlere nasıl gelebildin
@Katie_Mitchell tanammsensınnn sen hayal et ayneennnnn tamamam sensın bır e buksdsr agresıf olman sana zarar erken yaşlanırsın valla
Agresif değilim deminden beri arkadaşlarımla senin muhabbetini çevirip gülüyoruz sevdim seni bayağı komiğime gittin sen
@Katie_Mitchell kıyamam size
Ben de sana kıyamam sadece fobik değil aynı zamanda da eziklik psikolojisi içerisindesin ve farkında bile değilsin muhtemelen bunun
@Katie_Mitchell ya kıyamammm sen benı mi düşünüyorsun vaktımı sana ayırcak değilim s...
Yani hani ben gülüyorum ediyorum falan ama aslında oldukça zor ve acınacak bir durum
@Katie_Mitchell sen daha kendını bilmiyorken insanları mı yargılıyorsun?
Yargılamıyorum öncelikle olanı söylüyorum gördüğümü söylüyorum senin yaptığın şey ile benim yaptığım arasında oldukça fark var ikincisi ben kendimi gayet iyi biliyorum ama sen bilmiyorsun zaten kendini biliyor olsaydın bu kadar eziklik psikolojisi içersinde kıvranıyor olmazdın
Normal olan biziz senin gibi aşağılık homofobikler ayaklarımızın kirine bile layık değilsiniz s*k delisi seni
@hynjinnnn vaayy a*m kaşarı s... gg surdan
@hynjinnnn dostum uğraşmaya değmez boşuna yorma kendini tam bir patolojik vaka psikolojik sorunları var kendisinin
Skecekmi
Bilmem ki nasıl isterse
Offf çok iyi yaa sen baskın değilsin ozaman
Kız güzelmi
Kızın güzelliğine bakmadım lezlerden çok teklif geldiği için merak ettim sadece
Senin vücudun nasıl etkiliyor demekki
Vücudum iyidir
Erkekle neden olmadın hiç
Sakin etme
Önemli olan senin n istediğin
Nerden tanıyosun
Bence evet