Güncellemeler
1 yıl
yüzümü fazla görmedi zaten belimi falan gördü işte o şekilde tam net nerde yaşadığımı bilmiyor şehri biliyor sadece ve isim soy ismimi ama sosyal medyada zaten öyle kullanmıyorum ismimle
Güncellemeler
1 yıl
yüzümü görmedi tam net zaten ve cinsel organımı da göstermedim belimi gördü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne olacak güzellik bende biliyorum bazılarını ama bir sorun yok
Arada yapıyoruz öyle al gülüm ver gulum
yoo sadece bende bunlar kaldı dedi bende seni dava ederim dedim haha kesin dedi bende engelledim onu zaten sadece ibanımı isim soy ismimi biliyor fotoğrafım falan yok ekran aldığı videoda sadece sus işareti yaptım dudağımla o kadar belim göğsüm göründü
bir şey çıkmaz. Özel yapiyormusun
Bir pok olmaz merak etme. 3 güne unutur. Geçer gider.
yoo sadece bende bunlar kaldı dedi bende seni dava ederim dedim haha kesin dedi bende engelledim onu zaten sadece ibanımı isim soy ismimi biliyor fotoğrafım falan yok ekran aldığı videoda sadece sus işareti yaptım dudağımla o kadar belim göğsüm göründü
boş ver bir sey olmazzzzz...
Güvenmediğiniz tanimadiginiz insanlara neden bu işlere girişirsiniz
haklısın ama birbirimizi tanımıyoruz sadece ekran videosu almış
Belki daha sonra mastürbasyon yapmak için almıştır. Bundan herhangi bir sey çıkmaz sıkma canını
öyle dedi zaten ben görümtülğ olmadan boşalamıyorum dedi
Ibanini bildiğine göre para aldın ondan dimi? Bu görüntülerle bir sey yapamaz takmaaa
para falan atmadı
Ibanini neden biliyor o zaman? Neyse beni ilgilendirmez 😂 bir sıkıntı olmaz merak etme
para atıcam atsana ibanını dedi atmadı bende engelledim en sonki muhabetten sonra
Iyi yapmışsın, salla gitsin. Boşaldığı ile kaldı
Bir şey ne olacak ki?
Sen ücretli mi aptıb gbunu
öyleydi sözde işte ama ekran videosu alıp engellemiş dediğim givi
Yani en fazla ifşa eder. Şaşırmadım ama bunu yapmasına. Vardır böyleleri.
nasıl ifşa edecek ki yüzüm dahi görünmedi sadece isim soy ismimi biliyor ve yabancıyız onla
işte görünen yeri yoksa başka bişi yok
Bir şey olmaz dostum ya ne olacak dediğim gibi. Ama bunu iş olarak yapıyorsan dikkatli. SAçma takıntılı biri ugrastırabilr.
aman daha yapmam ya zaten bu da binde birdi dahası var bende falan dedi zaten görüntülüde sus işareti hariç hiç görünmedi yüzüm sadece bel göründü öyle iç çamaşırı vardı
Anbladım dostum 7. defaya gerek yok ilkinde de anladım :D
Sen peki bununla nerede denk geldin
bir şey olmaz çokta takilma
bir şey olmaz.
Bişey olmaz
Bence olmaz
Sus işareti deyince.. ben de hemşireyim 😀
Olur olur
Olur
Hiç bişey olmaz
Olur tabi
ama yüzümü fazla görmedi dediğim gibi
Olsun niye böyle bir şey yaptın
yaptım işte ama engelledil birbirimizi ekran videosu almış iban ve isim soy ismimi biliyor
Engel at mesajlara aramalara devam etme çok ustelerse polise git hiçbir halt yiyemez
bende öyle dedim dava ederim seni dedim numara falan yok bizde zaten
Tamam hiç muhatap olma.
boş ver takma engel at Kurtul
Hayır olmaz ya
Anonim nasıl oluyor
yani birbirimizş tanımıyoruz
bir şey olmaz oda para attı sanırım sana
atmadı pra falan pislik
Tehdit vs ettimi
Bir şey yapamaz merak etme böyle saçma güvensiz insanlara kanma
haklısın