Güncellemeler
1 yıl
bekar arkadaşlar düşünsenize evlisiniz, sizi seven bir eşiniz var ve arada bir kaçamak için tek göstermelik n*de atıyor eve girdiğiniz gibi sx yapabiliyorsunuz haftada belki 4 5 kez değişik fanteziler deneyimleyebiliyorsunuz falan bağlamalı, kelepçeli vs vs çok iyi olurdu keşke evli olsaydım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen eş değil şişme kadın arıyorsun bence o gözle bakıyorsun
estağfurullahta cinsellik önemli benim için
Senin için evliliğin çekici gelen tarafları bunlar ise bence evlenmemelisin.
ne yapim usta hatuna haftada 1 posta atıp ay sonu nasıl krediyi ödeyeceğimi mi düşüneyim?
Olayı porrno sektorune çeviren arkadaşım sen de hoş geldin 😅
koerjgpowıerjgpeoırgj yok be ama haftada 4 5 kez yapıp bir şeyler denemek çok isterdim
Evliliğin ayrı bir olayı var tamam sınırsız cinlellikte var ama daha da önemlisi senin yanında ömür boyu olacak çocuklarının annesi seni kalpten sevecek sayacak bir kadın ve her şekilde senin yanında olucak en iyi dert ve iş ortağin ve en iyi arkadaş gibi geniş düşünmelisin daha anlatamadiğim o kadar çok şey varki evlilik gerçekten eğerki hayatı boyunca benim gibi yetim yalnız kalan biriysen mükkemmel bir şey tabi evlenceğin kadın da önemli bu konuda uyumlu olmazsa bu dediklerim geçerli olmaz 😅
abi senin bu yazıya biraz üzüldüm birazda senin adına sevindim inşallah yenge ile iyi gider her şey
teşekkür ederim Allah sana da uygun bir eş nasip etsin
amin kral
Evlilik sadece böyle şeyler için değil
başka ne için evlenecekmişiz peki?
Köpek misiniz olm bağlamalı falan
ne alaka usta ya ben böyle fantezileri çok seviyorum
Vay be
Evli olmadan da bunu yaşayabilirsin moruk.
hani nerde?
Ben mi bulayım onu da mk
ustam şöyle max 1.60 boyunda çok hafif balık etli libidosu yüksek bir kız bulursan çok iyi olur
: D güzel kardeşim olursam söz ilk sana bulcam
Pêzveng olursam
selam sana imparator selam sana ekrjgpweıkrjgerg