Daha önceden bir çok farklı kişiyle seks yapan insanlar evlenince ya da sevgililik sürecinde sadece hayatlarındaki insanlara sadık kalabilirler mi?

Daha önceden bir çok farklı kişiyle seks yapan insanlar evlenince ya da sevgililik sürecinde sadece hayatlarındaki insanlara sadık kalabilirler mi?

Kalabilir tabii ki neden olmasın...
Sevişmek su içmek gibidir ya da yemek yemek gibi fazla anlam yüklememek gerekir..
Sadık kalmak aynı tende doymak gibidir yani tadımlık zevklerin üzerine doyumluk bir tene ulaşınca sadık kalmak mümkündür...
Kızların yorumlardan şu anlaşılıyor... Onlar ilişki yaşamıyor diye... Tüm kızlar yaşamıyor varsayıyorlar.
Partner çoğaldıkça kadın da sayı dünyaları bulur... Çünkü vajına ilişkiye girdiği her erkekten gen toplar. Hamile kalmasa bile. İşin içine bir dünya piskolojik şey girse de kalması zor.
Zaten öyle oluyor ya iş evliliğe gelince direkt ben kendime namuslu kız arıyorum derler 🤷♂️😑
Sanmıyorum annem hep şey der ege reis erkek bir sürü kişi ile yatarsa bir vücut ile tatmin olmaaz hep başka bir şey arar ve sonra da ihanet etmeye başlar sever ama ihanet eder
Cevap
40Cevap
hayır kalamaz tabi ki de ama kalabilir de karakter meselesidir bence
Yani iflah olmaz bir romantik olarak evet olur neden olmasın falan demek isterdim gerçekten ama...
Biyoloji ve alışkanlık denen bir şey var.
Sonuç olarak, üzgünüm istisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz.
İki taraf içinde geçerli sadik kalamiyorlar okul zamani kizlar vardı hızlı takilan. dordu evlendi ucu boşandı neden sordum bana göre değil tek kişiyle yaşamak dediler
Hepsi aynıysa kalamaz ama milyonlarca çiçek arasında bir gül farkıysa kalır
Evet. Ben fb yaşadım fakat tek bir kadına da uzun zaman eşlik ettim. O ihanet etti bana ben ise sadıktım
hayır asla olamaz. insanların tek eşli yaratıldıklarına da inanmıyorum. her şey fırsat ve imkan meselesi.
kalabilir tabi neden olmasın. en azından başkasını merak etmez. bu tarafından bak olaya
. ok seviyorsa ve ten uyumu varsa neden olmasın. sadakat sevgiden doğar
O mantikta olan birisi icin cok zor bir adim bu bence. Hatta imkansiza yakinnn
Kalabilir seviyorsa o tek teni doyuruyorsa kalir
Çok zor, kalsada 3 5 sene sonra kıpırtılar başlar, yani bağımlılık böyle bir şey. Terapi şart.
Kalamaz bence artık alışmıştır hep farklılık aramaya başlar ve bulamazda
Eğer tek eşli ise kalır. Çok eşli ise tecrübesi olmasa bile kalmaz
Kalamaz çünkü almış bi kere o yolun tadını hep aklında kalır
İlla vardır öylesi ama çok nadir oldugunu düşünüyorum
Sanmıyorum kalmaz önceki alışkanlıklar gibi hep bir farklılık arar farklı kişiler ister tek bir kişiye bağlı kalamaz
Önceden böyle deildim ama evlendikten sonra insan farklı tenler istiyor sadık kalmak çok zor
Asla kalmaz çünkü ona alışmış birisi bunu yanlış olarak görmez
öylesi ama çok nadir vardır
Tek gecelik ilişkiler yaşamadım aklım sahibemde hep :)
imkansıza yakın...
Sanmıyorum umutsuz vaka
İmkansızdan da imkansız :D
Ben kalamadım
Bilmiyorum, soracağım bi kaç kişi var ama:P
Midesi alabildiyse düzelmez sonradan.
Olabilir, mümkün.
Hayır doyumsuz olurlar ve çabuk sıkılırlar
Bi ömür bi kadınla geçmez
Kalama imkansiz
Çok zor kontrol edemez kendini bence
Kalınmıyor maalesef kalınmıyor