her şeyden önce ben minyon biriyim boyum 158. sevgilim kalıplı ve boyu 187. biz sevişirken ben altta o üstte olduğu zamanlar bazen bacaklarıma çok baskı yapıyor ve canım yanıyor. çok hızlı ve ağır davranıyor ben de söylüyorum bunu. çoğu zaman bir yerlerim morarıyor zaten, biraz yavaş olmasını istiyorum. bir de ben beyaz tenli olunca hemen iz kalıyor.
bugün gerçekten çok yoruldum ve bacaklarım bayağı ağrıdı ve ona söyledim "biraz dur lütfen sıkıştım nefes alayım" diye. bunu belki 6-7 kez söyledim ama hiçbirinde beni dinlemedi devam ediyordu. sürekli "neden neden" diyip duruyor. anlatsam da anlamıyor herhalde.
en son durdu, uzandı, ona söyledim canımın yandığını ve bacaklarımın çok ağrıdığını. bu sefer bana tavır almaya başladı. ona yaklaşsam da uzaklaşıyordu. bana "sen çok hassassın" diye beni suçladı. o normalmiş ben hassasmışım.
neyse yine orta yolu bulalım diye uğraşıyorum "o ara biraz durup bana nefes aldırsan devam ederdik yine" diyorum ama bana "sen her seferinde böyle diyorsun" diyor ben de ona "çünkü hiçbir zaman durmuyorsun" diyorum.
sonra bir sustu kendi kendine yatmaya falan başladı. uğraşsam da bir tripli "bakarız, düşünürüz" falan diyor. çok sinir bozucu.
sorum erkeklere. sevgiliniz ben gibi hassas olsa yine de hayvan gibi devam eder miydiniz? biraz anlayışlı olup hafif davranmaz mısınız?
yani ne istiyor tam olarak anlamıyorum ben. seks kölesi mi olacağım her isteğine tamam diye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer