Cinsel Yaşam Bdsm sevenler gelebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 sevgilimle sanal ilişkimiz var ve denemek istediğini söyledi şaşırdım ben de sanaldan nasıl olabilir ki var mı yapabilen Güncellemeler1 yıl Güncell Bdsm sevenler gelebilir mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sanaldan olmaz ki gadası 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kısıtlı olarak birşeyler olabilir tabii ki. fanteziye bağlı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesela nasıl? Yorumla YeahYes 1 yıl Fantazinizi bilmiyorum ki. Görüntülü yapıyorsanız. Söylediklerini yaparak itaat. Mandal mum vs nesnelerle falan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sanaldan sadece konuşarak ya da yazisarak olur oda gerçeği gibi hiç bir zaman olmaz... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Orası öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha fazlası da şöyle olur o şunu yap der sen kendine yaparsın... Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O işler sanaldan olmaz daha reel de ne yapacağını bile bilmiyorsun sanal da hiç olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmediğimi bildiğini sanan biri için fazla iddialısın Yorumla GaraGuru 1 yıl Ben genel olarak diyorum bunu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olabilir. Çünkü felsefesinde güç dengesi olan bir oyun bu ne de olsa. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sanaldan ufak tefek cezalar verir ama reeldeki hazzı vermez 2 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cevabı beğenme bana gel Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanal olur işte 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl ama Yorumla Handsomee06 1 yıl Sexting Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Geldim bdsm severim buyur dinliuorum 0 1 Yorumla sohpetmuhabbett 1 yıl Ben yapıyorum sanalda iyi oluyor itaat etmen önemli olan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen mi seviyorsun o mu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl O sevdiğini söyledi ben caktırmıyorum ona karşı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Caktirmiyosan sıcak bakiyosun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Evet istersen yaziyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet olabilir Yorumla Soran 1 yıl İstek attımm Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben yapıyorum seviyorumda 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sanaldan mı birçok kişi olmaz demiş Cevap sahibi 1 yıl Sanaldan evet seksting yapıyorum olmaz diyenler beceriksiz bir kıza nasıl zevk vericeğini bilmeyen abazalar Cevap sahibi 1 yıl Ben profesyonel yapıyorum bu işi Soran 1 yıl Hmm sprun olmazsa yazabilir miyim sana Cevap sahibi 1 yıl Olmaz yazabilirsin
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nekadar ilabilirki 0 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. Sanal olmaz o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dayanamazsin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neye dayanamam ask Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine mi sen gbggvj Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak. Yorumla Soran 1 yıl Hatırladım ama hatırlamadım gibi oldu silmişim ahshhdhdhdhhdhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazsana dhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sanaldan olmaz ki gadası
Kısıtlı olarak birşeyler olabilir tabii ki. fanteziye bağlı
Mesela nasıl?
Fantazinizi bilmiyorum ki. Görüntülü yapıyorsanız. Söylediklerini yaparak itaat. Mandal mum vs nesnelerle falan
Sanaldan sadece konuşarak ya da yazisarak olur oda gerçeği gibi hiç bir zaman olmaz...
Orası öyle
Daha fazlası da şöyle olur o şunu yap der sen kendine yaparsın...
O işler sanaldan olmaz daha reel de ne yapacağını bile bilmiyorsun sanal da hiç olmaz
Bilmediğimi bildiğini sanan biri için fazla iddialısın
Ben genel olarak diyorum bunu
Olabilir. Çünkü felsefesinde güç dengesi olan bir oyun bu ne de olsa.
Ne saçma şeyler sanal ve bdsm kafanız güzel sanırım
Sanaldan ufak tefek cezalar verir ama reeldeki hazzı vermez
Cevabı beğenme bana gel
Sanal olur işte
Nasıl ama
Sexting
Sanaldan sarmiyor ya
Talimatlı olabilir o en fazla
Geldim bdsm severim buyur dinliuorum
Ben yapıyorum sanalda iyi oluyor itaat etmen önemli olan
Sen mi seviyorsun o mu
O sevdiğini söyledi ben caktırmıyorum ona karşı
Caktirmiyosan sıcak bakiyosun o zaman
Evet istersen yaziyim
Evet olabilir
İstek attımm
Ben yapıyorum seviyorumda
Sanaldan mı birçok kişi olmaz demiş
Sanaldan evet seksting yapıyorum olmaz diyenler beceriksiz bir kıza nasıl zevk vericeğini bilmeyen abazalar
Ben profesyonel yapıyorum bu işi
Hmm sprun olmazsa yazabilir miyim sana
Olmaz yazabilirsin
30-35 bandıyla aran nasıl
bdsm falan saçma işler hiç uğraşma
Saçma
Nekadar ilabilirki
Sanal olmaz o
Sevgili Le sanal seks mi yapıyorsunuz
Nasıl ya 😄
Dayanamazsin
Neye dayanamam ask