Evli değilim Şu an ama bana tuhaf geliyor hemen evlendiğin gece berabeer olmak. Tamam uzun süre bekleniyor o günü ama zaten düğün telaş diye yorgun olunmuyor mu? Ne bilim bana düsüncesi tuhaf geliyor. Eve gelir gelmez bi duş alıp kocama sarılıp uyarım heralde ertesi gün sabah yorgun olmasak belki de olabilir. Ya tüm gün ayakta olucaz düğünde kocam oynamaktan yorgun ve terli olucak bide heyecan olursa istediği perfomansı gösteremez ki dimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılGerdek gecesi yani eşinle ilk defa aynı yatağı paylaştığın gece, eğer yorgunsanız sevişmezsiniz illa sevişmelisiniz diye bir adet kural yok diye biliyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılİlk gece falan diyince genelde o anlamda olmuyor mu
- 1 yıl
Öyle bir durum yok, ilk gece yani evlendin ve artık eşinle yatağa gireceğin ilk gece oluyor. İstersen beraber olursun istersen olmazsın.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk gece birlikte olmak şart değil yarın sabah kalkınca dinlenmiş bı şekilde yapılabilir bende senin gibi düşünüyorum kaldı ki günler çuvala girmedi her gün birlik te siniz artık engel yok 😊
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk gece saçmalık gerçekten. Biz eve geldiğimizde zaten 45 dk eşimin saçındaki tel tokaları çıkarmak sürmüştü. Duştu oydu buydu derken gece 3 olmuştu. mışıl mışıl uyumuştuk.
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten de öyle. Biz bir saat yengemin iğnelerini çıkarmıstık başörtüsünden. Biz çıkasaya kadar 1 saat geçmişti bide düğün bitse bilene insanlar hemen gitmiyor bi damat evine gidiliyor bizde. En iyisini yapmışsınız bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
1 yılBana da tuhaf gelmişti zamanında hatta yapmayalım çok yorgunum demistim:///
34 Yorumla
Soran1 yılAnlayıslı karşıladı mı? Bana hep şey diyor imam nikahı da olsa normal nikah da olsa sen istemediğin sürece sana dokunmam sen istediğinde anca dokunurum bu nişan, nikah, düğün olsada olmasada fark etmez. Hayal kırıklığı yaşasın da istemiyorum eğer o gün keyfim olmazsa ve istemezsem
- 1 yıl
İlk gece yaptik Yani normalde Sen istemeden sana dokunmaması lazım yani erkeği üç kere reddetme hakkın varmış imam nikahında ama normalde de istemiyorsan yapmamalı İlk gecede O nasıl olur bilmiyorum Ne kadar anlayışlı davranırlar Benimki davranmamıştı
Soran1 yılReddetmek istemem çok isterse beraber oluruz da ne bilim yorgun terli belki de gergin olucaz tüm düğün telaşından ne kadar keyif alınır bilmiyorum
- 1 yıl
Aynen bende o fikirdeyim hadi benim zamanımda evlilik öncesi birliktelik yoktu bi kadar yaygin degilildi belki o gecenin heyecanı baska olur gelinlik çıkarmak falan öyle düşün takılma bu kadar hersey oacagina varir
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir gün sonrada yapilabilir. Evlenip duşa girince o birlikteliğin hevesi tüm yorgunlukları atıyor o yüzden genelde o gün işi bitiriyorlar ama ertesi günde bırakan olursada hak veririm
00 Yorumla
1 yılÖyle bir zorunluluk yok ki adı gerdek gecesi diye illa ilk gece yapmak zorunda değilsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılGenelde ilk gece diyince herkesin aklı oraya gidiyor. Sevgilim de demişti sen istediğin ve hazır olduğun an olur fark etmez diye ama sanki olmazsa ilk gecede alınır mı ki bi beklenti içinde olur mu ki diye düsünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet haklısın. Zaten ilk gece acı çekeceğim utanırım korkusuyla sonraki günlere kalıyor.
02 Yorumla
Soran1 yılYa hem ben heyecanlı olucam hem sevgilimin üstünde baskı olur ilk gece iyi performans gösterecem diye. Yorgun olucaz ikimizde. Srvgilim bidr benden 5 yaş büyük hayal ettigi gibi olmazsa bi sonrakilerinde kendisini daha da çok zorlamasını istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk gece yapmak zorunda değilsin tabi ne zaman hazır hissedersen o zaman yapılabilir
00 YorumlaYıllarca bekleyen adam o 1 gunu beklemez:))
42 Yorumla- 1 yıl
Sende nasıl oldu
1 yılTakılma o kadar öyle bir. kural yok
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle kural yok ama genelde ilk gece diyince direkt o akıllara geliyor
- 1 yıl
Geçmişten gelen toplum algısı
Sen ozguvensiz pasif çapsız biriyle görücü usulü mu evleneceksin pek sanmam
Soran1 yılSevgilim var. Sen istediğn zaman olur sen istemediğin sürece nişan, nikah, düğün fark etmez hazır hissettiğinde dokunurum anca diyor. O gün yorgun veya fazla heyecanlı korkarsam falan diye konuyu açtım rahat ol sen istemeden dokunmam sen istediginde anca olur diyor
- 1 yıl
Gayet normal iste
Gizli Üye(25-29)1 yılÜstüne bi de hastaydım ben beklemedi
424 Yorumla- 1 yıl
Regliyken mi yaptı
Cevap sahibi1 yılYok korona olmuşum
- 1 yıl
Haaaa. O daha beter 😄😄😄
Cevap sahibi1 yılBoşadım zaten gitti rhfhh
Cevap sahibi1 yılBencil ve sapkın
Cevap sahibi1 yılDayanmadım boşandım
Cevap sahibi1 yıl1,5 yıl kadar
Cevap sahibi1 yılAllah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah
- 1 yıl
Gizli olmasaydın eski eşinle alakalı sorular sorardım
Cevap sahibi1 yılNe sorcan sor
- 1 yıl
Buradan değil
Cevap sahibi1 yılBu da sapık heralde dhhgh
- 1 yıl
Yaşanmışlıklariniz hakkında fikir edinmek için soru cevap yapmak istedim yalnızca
Cevap sahibi1 yılHayır
- 1 yıl
Halen geçemedik ozeelee 😀
O zaman ikinci geceye bırakın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılertesi gün daha iyi :)
00 Yorumla
1 yılHerkes için geçerli bu sadece senlik değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılKarşındaki öküz değilse anlayış gösterir
00 Yorumla
1 yılNe gerek var dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİnan umrunda olmuyor yorgunluk falan
06 Yorumla
Soran1 yılSevgilim oynamayı çok seviyor ve çabuk terliyor. Ben oynamam hiç sevmem ama kalabalık beni çok yoruyor. Sanmıyorum ikimizde o gün istekli olucağımızı
- 1 yıl
Emin ol deli dehşet isteyeceksinşz yaşadık da söylüyoruz
Soran1 yılYa tamam istek simdiden var da ama o gün yorgun terli falan olucaz. Kalabalık ortamda sıkılmıs olucaz hiç hayal edemiyorum aynı gece beraber olmayı. Erstesi gün olabilir ama aynı gün pek canım isteyeceğini sanmıyorum
- 1 yıl
Hafif bir duş alıp ön sevişmeyi yapıp deli dehşet yapıyorsun
Soran1 yılSevişme tarzı tamam da ne bilim o halde beraber olmak ister miyim bilmiyorum. Yorgun bitkin olucaz ve belki gece geç saatlerinde anca eve gelmiş olucaz. Duştan sonra öpüp sarılmak biraz cilveleşme tamam da o halde beraber olmaktan zevk alamayız ki
- 1 yıl
Emin ol alacaksın gğven bana
kank kim evliliği bekliyor sence artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİstediğin zaman gündüz yaparsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yorgun bir gün ardından olsun diye olmamali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Nen sabırsızlıkla merak ediyorum
00 Yorumla
1 yılama bedeb
00 Yorumlaee işin eğlencesi orada
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem