Cinsel Yaşam Gece çok arzulu kalkıyorum ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Duş alsam da geçmiyor Gece çok arzulu kalkıyorum ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlgi odağını değiştirmek belki fayda sağlayabilirGörsel uyaranlar dan uyku öncesi uzak durmalısın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yap duş al yat ya da sexting yaparak rahatlat duş al yat 0 0 Yorumla
berkkeppra Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şu an bende de oldu. Kanalları boşaltacam gibi duruyor... 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu ilişkiye girmemiş kızlarda çok olur. Çabuk etkileniyorsun demek ki 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o zaman manita bulcan bir gece ansızın gelicek oda 😂😂 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilin ya da body'in yok mu? 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Ne güzel işte kendini şımart 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İtinayla dindirmek lazım 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendini rahatlatman lazım 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seks yapp gunduz bol boll 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Yataktan çıkmadan devam et 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O seviyeye geçemedim daha 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hiç sevişmedin mi? 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir daha yap bir daha yap kısıtlama 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O zaman her fırsatta yap 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Almadan rahat edemeyeceksin 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Seks yapmalısın artık dolmuşsun ateşin sönmüyor 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parmak sok 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biseyle rahatla 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duş başlığını sok 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Bnde aynı 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir şey yapma 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. boş ver yapma 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Helva yapsanaaa 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Sextng güzel oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
İlgi odağını değiştirmek belki fayda sağlayabilir
Görsel uyaranlar dan uyku öncesi uzak durmalısın
mastürbasyon yap duş al yat ya da sexting yaparak rahatlat duş al yat
Şu an bende de oldu. Kanalları boşaltacam gibi duruyor...
Bu ilişkiye girmemiş kızlarda çok olur. Çabuk etkileniyorsun demek ki
o zaman manita bulcan bir gece ansızın gelicek oda 😂😂
Ohhh oh ne güzel, kadın dediğin zaten arzulu olur😘
Sevgilin ya da body'in yok mu?
Ne güzel işte kendini şımart
İtinayla dindirmek lazım
Kendini rahatlatman lazım
Sana bir erkek lazım o da hemen lazım
Seks yapp gunduz bol boll
yok mu arzunu dindirecek biri
Yataktan çıkmadan devam et
Ona iyi davran henüz acemi