Gerçekten ciddi düşünen Kızın bekaretini aldıktan sonra evlenir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence yine de güvenme. Çünkü çevremde de sanal alemde de denk geldiğim bazı kişiler güvenip terk edildiler engellendiler pişman oldular üstüne küfür yemişler o... damgası görmüşler hakarete maruz kalmışlar. Öyle çok dert dinledim ki öyle çok yaşantılar var ki ibretlik şeyler cidden. Güvenmeyin arkadaş şu kızların sevgi uğruna yaptığı fedakarlıkların birini erkeklerin çoğu yapmıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇok zor ama aile eğitimi ile alakalı bizim burd abur o. c var mesela bu oc 3 tane kızı patlatmiş ve evlenicem diye bahane kurrmus evlenmemiş bu oc bana anlatırken birde şahlanarak sanki çok önemli bir şey yapmış gibi anlatıyor neyse 500 bin borcu olan gereksiz bir varlık kendisi durumu iyi olsa sikkkerdimmm hayatını zaten geberip gitmiş buna da veren kız mal dedim zaten konuyu şoyle özetleyyim ben kendi şehrimden yola çikarak anlatıyorum burada oc çok fazla girer ilişkiye evlencem der evlenmez çünku kizi elde etmiştir sonuçta artık bir önemi kalmamıştır bakaret kavramı bu yüzden var biz hiç yaşamadık merak da etmiyorum yani eşimle ilk deneyim olsun istiyorum onu da o şekilde kabul görürüm ama Türkiye genelinde çok duyuyorum ben böyle oclarini bacım hayat boyle işte elde edene kadar ayıya dayı derler
01 Yorumla- 1 yıl
Ama oldu da hadi kız çok ama çok istedi diyelim örnek veriyorum ben muhafazakar biriyim aşırı derece de mesela oldu da istedi yaptık bu doğru bir şey değil tabikide o benim namusum olur bitti ölüme kadar gider kendi vazgecse ben evlenicem diye bir düşünceye girme durumu olsa bile kesinlikle namus önemli olur namus iki bacak arasındadır bazı mallar orada değil desede bu doğru değil kesinlikle temiz olmayan kızı trilyon verseler almam
Çoğu erkek kandırmak için evleneceğim diyor kız bacaklarını açana kadar kırk takla atıyor.. sonrada ayrılıyor.. bu benim karakterime kişiliğime yakışmaz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılHangi bekaret olduğuna göre değişebilir, diktirdikten önce mi sonra mı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın ama sakın kumar oynama ( bekaretini kaybetmiş kızlar degersiz demiyorum madem bekarete önem veren bu riski göze alan bir adam o güne kadar sabretsin sakın )
00 Yorumla
1 yılEvlenen kadar sabrederdim ama seviyorsa evlensin bi zahmet kızın kızlığını almış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşin büyüsü bozuldu gitti artık amacına ulaştı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana veren kim bilir kimlerle neler yapmıştır diye ansızın bir şüpheye düşebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nisan varsa heralde evlenir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılAz ihtimal ama olabilir
00 Yorumla
1 yılİkisi arasında olan bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet evlenir evlenmesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç belli olmaz, bırakıp kaçması daha yüksek
02 Yorumla- 1 yıl
Neden
Cevap sahibi1 yılİnsanlar bu devirde güvenilir değil. Üstelik kendini evliliğe hazır hissetmez, seninle sadece cinsellik amaçlı takılmış ve sevmemiş olabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılErkeklere güvenme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSanmıyorum. Sadece çok mutlu olur.
00 YorumlaYardımcı olayım elinde tutman için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılevlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBok evlenir bekle sen
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem