1 yılsen bu durumu güreştir diye kibarca tanımlamışsın ben biraz daha açacağım bu durum çiftleşmek için birlikte olan hayvanlardan farksızdır boşalma amaçlı ya da çoğalma amaçlı bir eylem olur hepsi bu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bedensel tatminden öteye gidemeyen bir cinsellik olur.
Esasında tam bir birleşme icin öncelikle zihinsel olarak ortak bir paydada buluşmak gerekir ve bundan alınan kıvılcımlarla.
Daha ileri bir safhaya gidebilir.
Çoğu zaman, çoğunluk olarak insanlar zihinsel temas olmadan yaşıyor cinselliği. Buna etkin sebeb nedir bilemiyorum. İletişim muhtemelen en büyük etkendir bu konuda.
Stresler, hastalıkar , tabular falan filan eklenebilir.
Kısaca.34 Yorumla
Soran1 yılToplu rica ederim fjdjdj
Soran1 yılEvet djskdj
Yani cinsel organların birleşmesi bile cinsellik olduğu için evet cinsellik diyebiliriz kavram olarak.
Fakat dediğin gibi güreşe daha çok benziyor olabilir 😂
Canlılık git gide duyguların artması yolunda ilerliyor. O yüzden insanın da zevkini ancak ve ancak duygusaln zihinsel uyarım zirveye çıkartabilir.
Yoksa tozlanma seviyesinde kalmamız lazımdı jdjdjd
27 Yorumla
Soran1 yılTozlanma jcoshdoshdwohdks
Yalamak xnsksksksks
Soran1 yılAmaan yanlış anlasınlar nolcak🤣🤪
Soran1 yılTozlanma ncoshdos
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılBunu yabancılar yapmış zaten, önemli olan orgazm veya rahatlama ve tam. amlamiyla.
Bunu da üç boyutlu sanal göze takılan similasyon gözlükleri ile o ortamda o an ne yaşıyorsa (+18) yaşatıp insanların o hazzi almalarını sağlıyorlar10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Zihinsel temas dan kastettiğin aynı şeyleri düşünmek aynı fikirde olmak aynı şeyleri beğenmek gibi mi biraz daha açabilir misin?
12 Yorumla
Soran1 yılZihnini becermek🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsellik yaşayanacaksa sadece bedenen değil ruhsal olarakta birleşim sağlanmalı aksı durumsa sadece ihtiyaç ve bence çok yavan
30 Yorumla
1 yılCinsellik fizikseldi abi kim ne derse desin zihinsel temaz romantizmdir bence
10 Yorumla
1 yılCinsellik değildir diyemem ama zihinlerin sevişmesi bambaşka..!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılDime oyle
dime oyle 😂
goreşinde ayrı bir tadı var 😄
10 Yorumla İşte zihinsel temas sadece cinsellik üzerine kurulduğu için şehvet mahvediyor insanı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cinselik değildir ama zihinsel temas başka bir şey
10 YorumlaÖyle sertleşmem bile.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılİnsan sevmediği biriyle nasıl sevişir anlamak zor
10 Yorumla Hayır sadece ihtiyaç gidermektir.
10 Yorumla
1 yılSadece basit bir p*rno.
10 YorumlaEdirne Kırkpınar
15 Yorumla
Soran1 yılNXJDBXJKkzjjzjsoqos
Soran1 yılİletiyorum askim jckddk
Gizli Üye(25-29)1 yılZihinsel temas her şeyin temeli minik çita
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZihinsel temas hazzı doruklara çıkarır
10 Yorumla
1 yılDeğişiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılerkekler için evet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğildir
10 Yorumla
1 yıliki tarafta hisisce yapiyosa paralidir o
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılböyle mi güreş😂
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl
Gizli Üye(18-24)1 yılYok Sumo güreşi
10 YorumlaAsla değildir bence
10 Yorumla
1 yılDeğildir. Net.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeldim
014 Yorumla
Soran1 yılhttps://hizliresim.com/lsi01zw
Büyük konuştun😀
Geleceğin bilim insanı adayıyım😇 Yani bilmiyorum sizler kimya bölümüne nasıl bakıyorsunuz ama mezun olunca bilim insanı olmaya aday oluyoruz😇
Fizikle çap yapmak için de ortalama kasmaya çalışan bir 1. sınıf öğrenciyim😇Nickimin anlamını da biliyorsan, bu sevdamın sebebini anlarsın😇
Sana tavsiyem, bi insana, yaşından, başından, ve de sorduğu sorulardan dolayı ön yargı yapma ve onun idealleri ile dalga geçme😇 fatihin ülkeyi fethettiği yaşlardayız ve bu ülkenin evlatlarıyız😇 ummadığın taş başını yarabilir, hakkında hiç bir şey bilmediğin insanlara lise mezunu gibi çirkin yakıştırmalar yapma😇Liseli olup şu an ülke için önemli projelerde kan ter döken çocuklarımız var, onlara saygı duy😇 Bana duymuyorsan, onlara duy😇
Soran1 yılAtatürkün kurdurduğu okulun öğrencisiyim😇
Cevap sahibi1 yılÖncelikle ben düşündüğün gibi biri değilim. Eğer transkriptin gerçek ise ben öncelikle senden özür diliyor, sonra seni tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Ancak hala fikirlerine katılmıyorum. Tartışmaya gerek var mı bilmiyorum ama fazla yüzeysel ve muhalefet zehirlenmesinden dolayı oluşan fikirler gibi geliyor bunlar bana kusura bakma.
Soran1 yılSeninle ilgili bir şey düşünmüyorum ama tek düşündüğüm ön yargıların😇 bunlardan arınırsan özür dilemene gerek kalmaz ama başka insanlara da böyle davranırsan maalesef daha çok özür dilersin😇 Yine de bunu fark ettiğin için teşekkür ediyorum.
O da senin siyasi görüşün 😇
Soran1 yılSaygı duyarım😇
Cevap sahibi1 yılBen özür dilemekten asla çekinmem, yeri geldiğinde hatalıysam dilerim.
Soran1 yılGüzel🙃🙏
Cevap sahibi1 yılAyrıca şunu belirtmek istiyorum ben sana lise mezunu derken aşağılamak için demedim öyle bir şey asla demem, yaşından dolayı dedim. Bir insanın okuduğu veya okumadığı okuldan dolayı onu aşağılamam.
Soran1 yılNeden o halde profiline de baktım sen o kapasitede biri değilsin eminim lise mezunu bile değilsindir dediniz o halde🙃
Profilime sadece yaşıma bakmak için mi baktınız 🙃
Nickimin altında da yazıyor diye biliyorum🙃
Soran1 yıl19 yaşındaki bir birey sınıfta kalmadıysa liseden mezun olmuştur🙃😇
Cevap sahibi1 yılEvet ama birçok kişi mezuna bırakıyor artık daha iyi bir bölüm ve üniversite için, genellikle ortalama olarak 20 hatta yeri geliyor 21 yaşında başlıyor üniversiteye insanlar
Soran1 yılEvet bende mezuna kalmıştım kimya kazanabilmek icin🙃
Cevap sahibi1 yılBen hukukçuyum ama sayısal bir bölüm seçseydim zamanında kimyayı seçebilirdim, sevdiğim bir alan. Büyülü geliyor bana. Sana da başarılar dilerim tekrardan.
Soran1 yılTeşekkürler🙃
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar