İkizler burcu ile sakın asla olmaz 😂hshshHsjajajahahahah burçla alakası yok ama ikizler burcunun allah belasını versin ahahahah canı cehenneme hahshshah
Akrepler abartılıyor bence. balık kadını denemedim ama boğa ve yengeç kadını inanılmaz dişiler yatakta. Resmen kıvranıyorlar çok itaatkar oluyorlar erkeğine, özellikle yengeç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
karaktere göre değişir
İkizler burcu ile sakın asla olmaz 😂hshshHsjajajahahahah burçla alakası yok ama ikizler burcunun allah belasını versin ahahahah canı cehenneme hahshshah
Neden öyle dedin
İkizler burcu ile yatmayın 😂ikizler burcu seks yapmasını bilmiyo ahahsj
Nasıl tespit ettin🫣
Bunu çoğu kadın söylüyor. Hamdolsun ki öküzüz
Kocan ikizler mi yoksa
@iskender_bey İkizler burcu ile hayat geçmez. Çok herşeye karışıyor ayrıca çok fazla baskı kurmaya çalışıyor bu yüzden olmaz
Yatakta zayıf olduğunu sööyler kadınlar ama fazlasını bilmiyorum
@iskender_bey ooooo hiçbirşry bilmiyor
İyidr. Bilmemesi kazançtır. Elensin. Doğal seçilimde seçilmesin. 😂
@iskender_bey burçla alakası yok karakterlem kişilikle alakalı
balık olarak benim kadar azgını yoktur. kız arkadaşım bile hasta şehvetime. bagımlılık yapmışım ona öyle diyor.
Balık kadını isteksiz oluyor
sanmam. bence sana güvenmemiştir güvense dişi aslan olur onlar da yatakta
Olabilir
Senin burç ne
Boğa
boğalar da çok istekli kadınları fena oluyor. bir de yengeç kadınları da inanılmaz, herşeye açıklar. bence akrepten daha iyi.
Kesinlikle
Akrepler abartılıyor bence. balık kadını denemedim ama boğa ve yengeç kadını inanılmaz dişiler yatakta. Resmen kıvranıyorlar çok itaatkar oluyorlar erkeğine, özellikle yengeç.
Koc balık ve yengec sanırım
İkizlerden daha iyisi yok
başak istekli miymiş harbi
Başak kadini özelikle istekli
nerden biliyosun
Partnerim var başak kadini
Akrep kadını ve Koç kadını
Akrep fena
Akrep kadını mesela
Aslan ve akrep der susarımm
Aslan iptal, özellikle kadını pasif, akrep okey
Aslan kadını mı pasif şaşırdım valla