Cinsel Yaşam Erkeklerin büyük kısmı öpüşmeyi koklaşmayı sever mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Olur da sevgilim olursa baş başa kalınca biraz öpüşmek koklasmak istiyorum da böyle koynuna yaslanıp boynumu falan opturmek Güncellemeler1 yıl Kadınların saçlarını arkaya çekip şap diye öpüyorlar canım çekiyor Erkeklerin büyük kısmı öpüşmeyi koklaşmayı sever mi? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. severim ama eşimle sadece 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bence mantıklı Yorumla Rijit 1 yıl Hem hastalık riski yok hem tüm zevkler alınmış oluyor. Zaten bence içe girmekten daha zevkli şeyler bunlar. Sence de öyle mi Yorumla Soran 1 yıl Bence de öyle katılıyorum Yorumla Rijit 1 yıl Sen peki yaşayacak mısın bu tarz bişey nasıl karar verdin Yorumla Soran 1 yıl Şu an düşünmüyorum ama hoşuma giden biri çıkarsa neden olmasın Yorumla Rijit 1 yıl Mesela oral yapmak isterdim sürekli emerdim Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yani zaten kızların en çok sevdiği koklaşmak öpüşmek emilmek ya da okşanmak bunu her erkek yapması lazım 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ohooo sen ne dion şöle bile yaparlar 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl aaaa sevilmezmi saatlerce sevişmek mükemmel, olgun seven bir partnerle, birde siyah çorap mini etekliyse,minyon, küçük göğüslü biri ile mükemmel olur 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. tabiki sever... kadınlarda göğüslerin öpülmesinden kulak memensini ve boyundan öpülmesini severler 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Herhalde severiz. Ona mn sevişme denir zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sarılıp öylece sessizce dururuz öpüşüp koklaştıktan sonra:) 0 10 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öpüşürken vücudunu okşamak hoşuna gider mi peki Yorumla Soran 1 yıl Tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Detaylı anlatmak istiyorum sana uyumlu olursak belki ne dersin Yorumla Soran 1 yıl Uyumlu olsak n'olacak ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten yaşamak istemez misin Yorumla Soran 1 yıl İsterim ama muhtelemen aynı yerde yaşamıyoruz nerdesiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani buluşmak için bir otobüs biletine bakar önemli olan bence karşılıklı arzu istek , Bursa da yaşıyorum sen Yorumla Soran 1 yıl Çok uzaksiniz Erzurum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haklısın daha yakın olmanı ummuştum nasip diyelim umarım iyi biri çıkar karşına Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ciddi düşünüyorsam yapmak istemem bu tamamen benim görüşüm diğer erkekler bunu yapar diyemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sadece erkekler değil kadınlarda sever ilgi karşılıklı olunca harika 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Enn sevdiğim 😂 0 2 Yorumla Professore 1 yıl Hiç yapmadığı o kadar belli ki 😂 Yorumla Soran 1 yıl 😌🥹 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok iyi olur bende severim 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkekte tutmaz o taktik 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki severiz sevilmez mi ya o 😊 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Okur olur yeriz yeriz 😂 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Ben severim öözellikle böyle asansörde sjsjsj 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ooo kim istemez ki. 😊 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Öpüşmek iyidir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Şahsen severim. 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Sever tabi 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
severim ama eşimle sadece
Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı?
Bence mantıklı
Hem hastalık riski yok hem tüm zevkler alınmış oluyor. Zaten bence içe girmekten daha zevkli şeyler bunlar. Sence de öyle mi
Bence de öyle katılıyorum
Sen peki yaşayacak mısın bu tarz bişey nasıl karar verdin
Şu an düşünmüyorum ama hoşuma giden biri çıkarsa neden olmasın
Mesela oral yapmak isterdim sürekli emerdim
Yani zaten kızların en çok sevdiği koklaşmak öpüşmek emilmek ya da okşanmak bunu her erkek yapması lazım
ohooo sen ne dion şöle bile yaparlar 😂😂
aaaa sevilmezmi saatlerce sevişmek mükemmel, olgun seven bir partnerle, birde siyah çorap mini etekliyse,
minyon, küçük göğüslü biri ile mükemmel olur
tabiki sever... kadınlarda göğüslerin öpülmesinden kulak memensini ve boyundan öpülmesini severler
Herhalde severiz. Ona mn sevişme denir zaten
Sarılıp öylece sessizce dururuz öpüşüp koklaştıktan sonra:)
Öpüşürken vücudunu okşamak hoşuna gider mi peki
Tabi
Detaylı anlatmak istiyorum sana uyumlu olursak belki ne dersin
Uyumlu olsak n'olacak ki
Gerçekten yaşamak istemez misin
İsterim ama muhtelemen aynı yerde yaşamıyoruz nerdesiniz
Yani buluşmak için bir otobüs biletine bakar önemli olan bence karşılıklı arzu istek , Bursa da yaşıyorum sen
Çok uzaksiniz Erzurum
Haklısın daha yakın olmanı ummuştum nasip diyelim umarım iyi biri çıkar karşına
Teşekkür ederim
Ciddi düşünüyorsam yapmak istemem bu tamamen benim görüşüm diğer erkekler bunu yapar diyemem
Valla diğerlerini bilmem ama ben çok ama çok seviyorum😍😍😍
sadece erkekler değil kadınlarda sever ilgi karşılıklı olunca harika
Enn sevdiğim 😂
Hiç yapmadığı o kadar belli ki 😂
😌🥹
Severiz ama mutlu son olmalı
Çok iyi olur bende severim
Evet severiz tabi
Her erkekte tutmaz o taktik
Ben o sevişmeyi uzatmayı severim
Tabiki severiz sevilmez mi ya o 😊
Okur olur yeriz yeriz 😂