Sürekli hukuk danıştığım biri vardı. Benim avukatım falan değil ama. Beğenirdim. Bi gün bana nasılsıniz yazdı orta yerden. Ben de Avm de tek başıma takılıyorum dedim. Buluşalım mı dedi. Tabi gelin dedim. O hava bozuk sen evime gel dedi. Konum attı. Gittim evine. Sevişmeye başladık. İlişkiye girerken bir de değil birkaç kez benimle evlen dedi. Ben bişey demedim. İlişkiye girmeden deseydi palavra derdim. Yatağa atmaya çalışıyor derdim. Ama direkt İlişkiye girerken söyledi. Ben biseyler hissediyorum kendisine. Telefonda konuşuyoruz. Ama maalesef sizli bizli. Bulusacağiz. Beni ne bekliyor bilmiyorum ama niye öyle dedi anlamadım. Ben kayıtsız kaldım. Kendisi 38 yaşında ve hiç evlenmemiş. Ama bence o 45 falan.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Konuyu çok uzatma evlenmek istiyorsa devam etmelisin bence hem yuva kurmuş olursunuz
İnşallah ne diyeyim 🙂
Amin Allah yardımcınız olsun
Çocuğu artık nasil titrettiysen sana evlilik teklifi etmiş 😂
38 yaşındaymış öyle dedi ama 45 var gibi hiç evlenmemiş. Yaşımı sonra söylerim dedi
Anladım kuzum 🥰
Yorum bomba🙃
O yaşa kadar neden evlenmedin diye sorarlar ayrıca sende yani ilk cagirdiginnda evine koşarak mi gittin
Evet hoşlanıyordum
Ne bilim hani şimdi adamın tipini ve senin fiziğini bilemem de kocaman bir soru işareti
Ben hoşlandım. Fiziğim de iri göğüslü iri kalçali balık etli
Belliki o an yaşadıklariniz yasattiklarin fena azdirmis adamı
Bi kaç kere teklif etti ben bisey demedim. Ama 40lı yaşlarda hiç evlenmemiş. Benle şu an nedense sizli bizli. Perşembe e buluşacağız. 2. Kez. Ve beni beğendiğini ve yetenekli olduğumu söylüyor. Kendisinin de sanata ilgisi varmış. Amatörüm sizin gibi profesyonel değilim dedi. Ayrıca güzel buluyor.
Yani bu buluşmalar sürekli evde ve her defasında seks üzerine oluyorsa sıkıntı bence adamın derdi free seks
Evinde 1 kez buluştuk. Şimdi dışarda olacak. Detaylıca konuşacağız dedi. Bir de benle sizli bizli
Senden mi çekiniyor mesleğinden dolayi mi yani afeedersin de skkerken sizli bizli konuşmadı heralde
Valla bilmem ki perşembe dışarda buluşacağız uzunca detaylı bişeyler konuşacağiz
Ben saçma buldum o kadar şey yaşa sonra sizli bizli konuş ben sinirlenirdim
Bence de...
Çocukça bişey
Kesinlikle sonu hayrolsun
Bunda son yok gelir gider 3 gün sonra da ayrılır felan sen zevkine bak seks yaparken zevk verdiyse devam
Aranızdaki yaş farkı kaç bilemem ama garanti veriyorum ki niyeti yok ve tamamen kendini güzel ve degerlibhisset diye yapıyor
Ya evlilik ayağına çakacak işte sana ya 😂
Yani en azında öyle diye düşünüyorum olayı komple değerlendirmek lazım
Sizli bizli seks. Ne yiyip ne içiyorsunuz? İlk buluşmayı evinde yapacak kadar gozukara bir kadın? Bu işin en baştan sonu bozuk,
Adam yatakta nasıl delirdi ise işte oradan bakmak lazımm ondan hep
Sevişirken söylenen sözlerin yüzde 9% yalan söyler erkek
Adam abazaliktan ölüyordu düzenli seks olsun kstedi herhalde evlen madem
O anki turkuyla soylemıs cıddı olsa sonrasındada soylerdı
İşte perşembe buluşacağız
Bulusana kadar hıc bahsettımı sen nıye hemen yatagına gırdın cokmu ısteklısın
Maalesef sizli bizli. Ama hayranlığını gizleniyor. Güzelsin diyor ve yeteneklisin diyor. Sanata ilgisi varmış ama amatörce, naif. Sizin gibi değilim diyor.
Perşembe detaylıca konuşuruz dedi
Ne güzel saygılı biri. Düşünebilirsiniz
Sen kaç yaşındasın
E yatakta iyimi bari adam?
Nasilnkiskandim
Hikaye degisik mis nasil kurgu?
Ayşe sen misin :((
Evlen knk sende madem
hangi dizi
Uydurmuyorum ana lütfen.
Senin yaş kaç
Romantik olmuş bence