Yetişkin içerik üreticisi olmak istemem doğru mu? Zevk ve kolay para kazanmak sonuçta. Avantajları ve dezavantajları neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılUzunca kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum bu konuda. Elbette ki bu senin tercihin ve kimse karışamaz ama maalesef ki "obje" muamelesi göreceksin ve tabiri caizse senin bir fiyatın olacak. İnsanların sana "şu parayı atsam bana şunu yapar mısın "gibi sözleri hoşuna gitmiyorsa baştan sıkıntı. Bir süre sonra normal bir hayatın bile olamayabilir. İnsanlar vücudunu veya ne bileyim tam olarak ne çekiyorsan onu her yere atmak isteyecek. Böyle bir hayat düşünüyorsan zaten evlenmeyi falan unut bence çok zor olur ki uzun vadede bu yaptıkların aklıma gelip canını yakabilir. Ha dersin yüzümü de göstermem ama insanlar bir süre sonra onun için bile sana şu parayı sana öderim yeterki göster diyecek ve sen göstereceksin. Bu dediğim şu an sana şey gelebilir ama kolay para kazanma yolunu seçmeye olumlu bakan biriysen bir gün bunu neden yapmayasın ki? İnan bana kendine saygın varsa bunu asla yapmazsın dostum. Bu tarz işlere girenler bir süre sonra cinsellikten bile iğrenebiliyor. Belki şu anda sana en çok zevk veren şey bir süre sonra kendinden bile iğrenmene sebep olacak o şey olabilir. Bana göre bu tarz bir yolu düşünme bile ama sen bilirsin 😇. İnan bana senin için diyorum ve para için cidden değmez. İnsan gibi görülmeyeceksin bir ömür maalesef ve bu hayatı inan kimse istemez.
03 Yorumla
Soran1 yılŞu an yazdıklarının tam tersini dusunuyorum ama dediğin gibi ileride senin yazdığın gibi dusunme ihtimalim yüksek. Ayrıca bir fiyatımın olacağını kabullenmem zaten gerekiyor
- 1 yıl
Aynen öyle insan muamelesi görmeyeceksin. İnan sen bilirsin beni alakadar etmez ama kimse bu hayatı istemez. 50-60 yaşında amcalar sana dm den saçma sapan bir şekilde yürüdükten sonra bir süre sonra kendinden tiksinmeyecek misin
- 1 yıl
Değmez be kendine yazık etme gurban olduğum. Gencecik güzel bir kadınsın etme yani bu hayat güzel değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılAvantajları birsürü. Dezavantajı, muhafazakar toplum tarafından baskılanmak ve dışlanmak. Fakat işin içine girince anlarsın, en saygın iş olduğunu. O kadar çok insan hem de her mevkiden bir sürü saygın insan size tapacak bu işi yaptığınız için. Onların hayranlığı ve saygısı diğerlerinin eleştirileriniz ezer geçer. Güzel bir iş, utanılacak bir şey değil. Kaliteli yaparsanız çok kazanırsınız
03 Yorumla
Soran1 yılSuanda bile Instagram dm de bir sürü yazan var ki dedigin gibi bir kısmı cidden saygın insan. Sadece iş yorgunlugunu benimle atmak istiyorlar
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. İşe girdikçe göreceksiniz artık modern toplum bu işi normal ve değerli görüyor. Eski algı yok. O saygınlığı bir görünce diğer yobazlar umrunuzda olmayacak. Instagram hesabınız içerik hesabı mı, öyleyse bakabilir miyim rica etsem
Soran1 yılHayır Şu an için değil ama yakında ona döndürmeyi dusunuyorum. Bakip tadını çıkarabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
1 yıleskort musun
02 Yorumla
Soran1 yılOf hesabı açmayı dusunuyorum esc değil
- 1 yıl
ne hesabı ne içerikleri o nerede yapıcan anlamadım ki
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapıyorsan o sektör hakkında bilgin vardır. Çekersin ama onu pazarlamada lazim. Başarılı plan paraya para demez. İyi kazanırsın gibime geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZevk ve para kazanmak için kitlen olmali reklam vermelisin vs vs bir anda olmaz sure alir hem onlarca yüzlerce insanla ugrasana kadar bir iki kişi olsa onlar destek olsa daha sağlıklı guvenilir olmaz mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılgüveneceğin kimse yoksa girme rezil olursun, kadro varsa gir
02 Yorumla
Soran1 yılArkadaş grubum var güvendiğim zaten onlarla çekeceğiz
- 1 yıl
ben 120 bin kaybettim o olaydan, model kactı arşivle..
Gizli Üye(25-29)1 yılavantajları zevk ve para
dezavandajları hiv, aids ve diğer cinsel hastlaıklar, vajina mantarı veya ağız enfeksiyonu, ilerleyen zamanlarda travmatik bunalımlara kadar gider02 Yorumla
Soran1 yılHerkesle yapmam zaten belirli 3-5 kisiyle ki zaten Şu an da onlarla yapiyorum
Cevap sahibi1 yılkolay gelsin
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Avantajı yok ama dezavantajı herşeyi herkesle. her şekilde yapman gerek
04 Yorumla
Soran1 yılAvantajı para kazanmak ve zevk
- 1 yıl
Zevk yönü tartışmaya açık;) para evet var zevk de sorun yaşarsın herkes yakışıklı olmuyor
Soran1 yılYakisiklilik önemli değil ki önemli olan cinsel güç
- 1 yıl
Onu da işte alamayabilirsin her zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılDezavantajları toplumda fazlaca tanınmak, gerisi bence hep avantaj
02 Yorumla
Soran1 yılBelirli bir kesim tanır
Cevap sahibi1 yılİşte o rahatsız edici bence, ama onun dışında hiç olumsuz yön yok. bir partner bulur bulmaz ilk işim profile video çekmek olacak benim de
Gizli Üye(30-35)1 yılNe bilelim biz p rnocu muyuz? Şahin k mıyız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn güvenli ve iyi para grtireni kadın kadına görüşme
13 Yorumla
Soran1 yılYanlış
Cevap sahibi1 yılBence en güvenlisi
- 2 ay
en çok parayı çok kişiye ulaşmaktan bulursun kadın kadına güvenli de değil yüz yüze hertürlü tehlikeli
1 yılsosyal medya çok zahmetli ya
11 Yorumla- 2 ay
güvenli en azından
1 yılAbla link Verde izleyelim seninde işine gelir
00 Yorumla
1 yılAnlatırım ama açıktan olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılAkrabalara denk gelmen olumlu
02 Yorumla
Soran1 yılGörüşmüyorum çoguyla umrumda da değil
- 1 yıl
Bu daha da olumlu
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnun yerine eskorttt... @luk yapsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇift olarak video çekmek İstersen beklerim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHerkes kolaycı, buna kimse bir şey diyemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenle bir filmde oynamak istermiydin ;))
00 YorumlaOnlyfans gibi mi?
00 YorumlaGüzel ama zor olur
00 YorumlaYa bi git
00 YorumlaOl destek oluruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Aile napcan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İllaki vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Haram broo.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTr de kimliğin ifşa olursa sıkıntı
03 Yorumla
Soran1 yılOlan bir sürü kişi var
Cevap sahibi1 yılÇoğu sorun yasıyorlar onlarda
Cevap sahibi1 yılAma kimliğini iyi saklarsan bişey olmaz
Gizli Üye(30-35)1 yılKimle üretiyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılArkadaslarim var
Cevap sahibi1 yılErkek mi
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin tercihin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnstada abone kasabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzelsen olabilir
00 Yorumla
1 yılO ne demek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlim var mı ekibe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri