Cinsel Yaşam Sevgilim neden öyle yapıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bosalmaya yakın kendinden geçiyor dudağını sıkıyor ah ah oh diyo sonradan seni aricam diyo teli kapatıyor geri arıyor neden Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar böyle şeyler karşılıklı degilmi? Bana sorması gerekmez mi sende yaptın mı beni cıldırıt erit diyo Sevgilim neden öyle yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sen haz al diye sesi abarttığını düşünüyorum:) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bana sormuyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dürüst olayim mi sen tatmin olmadan ben bitirmezdim 0 55 Yorumla Soran 1 yıl Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten rahatsız edici ben böyle durumda sadece sürtünürdüm elime bile almazdım ki partnerim tatmin olsun insan az empati kurar Yorumla Soran 1 yıl Telefonda konuşuyoruz Yorumla Soran 1 yıl Ona trip attım uyucam dedim sanada dedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sinir oldum iyice şeytan diyo seni tatmin et güzelce oda uyusun k. bakma ama ne tuhaf insanlari buluyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Bide 5 senedir konuşuyoruz biliyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzülsem mi sana kızsam mı bilmiyorum yazık ya valla :/ Yorumla Soran 1 yıl Sevgilisiyim ama tek taraflı düşünüyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sevgilim olsan seni tatmin ettikten sonra sarılıp beraber uyumak isterim ben anlamıyorum ben mi yanlış düşünüyorum diye yalnızım sinir oldum seninkine Yorumla Soran 1 yıl Görüntülü konuşuyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çoğunlukla sen gösteriyorsun dimi Yorumla Soran 1 yıl Evet nerden bildin Yorumla Soran 1 yıl Özelde konuşmuyorum kimseyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım özür dilerim, yani ya uygun bir dille konuş derim böyle böyle gün geçtikçe daha kötü hissetceksin Yorumla Soran 1 yıl Trip attım böyle yapmaya devam et dedi noldu diye sormadı BİLe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adam tatmin olmuş umrunda değilsin o yüzden:/ Yorumla Soran 1 yıl Sevgiliyiz sözde noldu iyimizin demek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgiliden çok sen ihtiyaç giderici olmuşsun Yorumla Soran 1 yıl Normalde noldu neden böyle davranıyorsun demesi gerekmez mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yahu beni tatmin etmissin diyelim ve sen trip atsan uyuyamam sen gülümsemeden Yorumla Soran 1 yıl Sildim numarasını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazcak ve sende dönceksin Yorumla Soran 1 yıl Dönmem sinirliyim Li o kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 yıl az bir süre değil Yorumla Soran 1 yıl Bu kişi bana seni seviyorum dedü babamla tanıştı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni seviyorum denmez sevgi hissedilen birşeydir Yorumla Soran 1 yıl Kardeşi durup dururken engelledi beni Yorumla Soran 1 yıl 2 tane kardesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biterse kurtulursun biliyor musun Yorumla Soran 1 yıl Ben tanışmak icin yazmıştım oysa Yorumla Soran 1 yıl Onlara Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya bırak biraz çekil hiçbir şekilde iletişim kurma Yorumla Soran 1 yıl Pişman olurnu sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsa bile değişmez yine aynı olur barışınca Yorumla Soran 1 yıl 5 senedir konuşuyoruz bana diyor ceki düzen ver evlenelim yoksa beniİdare et bi yerinde. Delirecgm dyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çeki düzen ne küfür etcem olmicak ulan kızı karşına alıp tatmin olup uyuyon bide ettiği lafa bak Yorumla Soran 1 yıl Evlenemeyecekse neden umut veriyor ki Yorumla Soran 1 yıl Annesi diyor insallah oğlumu kandırmazsın evleneceğim diye kendi oğluna bakmıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey sorcm birlikte oldun mu bunla Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevindim ayrılırsan bari o olmamış olur ve cinselliği bitir konuşursan Yorumla Soran 1 yıl Karşıyım diyorum öyle de böyle de evlenwcem senınle diyo Yorumla Soran 1 yıl Sevgililer yapmıyo mu o işi sanıyorsun diyo hangi çağdayız diyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam evlenince yaparız birlikte de Yorumla Soran 1 yıl Nasıl uyur yA Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevmiyo diyorum anlamıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Normalde de böyle yapınca kavga ederdim haklı görürdü kendini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen hiç sevilmemişsin ki bunun yaptığını sevgi saniyorsun :( Yorumla Soran 1 yıl Bana diyo senin psikolojin bozuk psikolya git Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Manipüle ederek seni istediği gibi kullaniyor bide sen hastasin diyo Yorumla Soran 1 yıl Sonuçta böyle şeyler karşılıklı bana diyor hadi hadi bitir beni Yorumla Soran 1 yıl Bir kere gösteriyor hep ben gösteriyorum Yorumla Soran 1 yıl Göstermeme rağmen üstünü çıkar azdır beni diyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Günaydın ya bişey sorcam hiç tatmin oldun mu onunla dürüst ol Yorumla Soran 1 yıl Haddini bil Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boşaldıktan sonra ortalığı temizliyordumda sen neden bizim mahremimizi ortalıkta anlatıyorsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Anlaamdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mahremimizi neden burada konuşuyorusn Yorumla Soran 1 yıl Senınle mi mahremim? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lan şaka yaptık be kardeşim ne takıldın ya Adam boşaldı peçete ile temizliyor etrafı işte Yorumla Soran 1 yıl Korktum aq Yorumla Soran 1 yıl Osun sandım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀😂😀😂 şaka yapıyosun 😀😂😀 Aklını alırım ama taksitle 😉😘 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kusura bakma ama seninki bencil düşüncesiz şimdi böyle yapan reelde bir posta s. k. er döner arkasını uyur 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. O ne lan öyle erkekmi o 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla ayazwinston 1 yıl Kadınını bsltmadan birakana erkek demem kardeşim Yorumla
Kedonuz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İşini görüp ilgisiz bırakıyor kullanıyor 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O ara patlıyo olabilir 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bunu ona sorsan gözümde canlandı iyyy 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Boşalup geliyor işte tekrar 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Seni boşaltmıyor mu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır bana diyor beni kendimden geçir erit bilmem ne ben o isi bitince ayrı yapıyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senle ilgilenmek lazım Yorumla Soran 1 yıl İlgilenmek? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahatlatmak olarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hakketmiyor seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen haz al diye sesi abarttığını düşünüyorum:)
Bana sormuyor
Dürüst olayim mi sen tatmin olmadan ben bitirmezdim
Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
Gerçekten rahatsız edici ben böyle durumda sadece sürtünürdüm elime bile almazdım ki partnerim tatmin olsun insan az empati kurar
Telefonda konuşuyoruz
Ona trip attım uyucam dedim sanada dedi
Sinir oldum iyice şeytan diyo seni tatmin et güzelce oda uyusun k. bakma ama ne tuhaf insanlari buluyorsunuz
Bide 5 senedir konuşuyoruz biliyor musun
Üzülsem mi sana kızsam mı bilmiyorum yazık ya valla :/
Sevgilisiyim ama tek taraflı düşünüyor
Ya sevgilim olsan seni tatmin ettikten sonra sarılıp beraber uyumak isterim ben anlamıyorum ben mi yanlış düşünüyorum diye yalnızım sinir oldum seninkine
Görüntülü konuşuyoruz
Çoğunlukla sen gösteriyorsun dimi
Evet nerden bildin
Özelde konuşmuyorum kimseyle
Anladım özür dilerim, yani ya uygun bir dille konuş derim böyle böyle gün geçtikçe daha kötü hissetceksin
Trip attım böyle yapmaya devam et dedi noldu diye sormadı BİLe
Adam tatmin olmuş umrunda değilsin o yüzden:/
Sevgiliyiz sözde noldu iyimizin demek yok
Sevgiliden çok sen ihtiyaç giderici olmuşsun
Normalde noldu neden böyle davranıyorsun demesi gerekmez mi
Yahu beni tatmin etmissin diyelim ve sen trip atsan uyuyamam sen gülümsemeden
Sildim numarasını
Yazcak ve sende dönceksin
Dönmem sinirliyim Li o kadar
5 yıl az bir süre değil
Bu kişi bana seni seviyorum dedü babamla tanıştı
Seni seviyorum denmez sevgi hissedilen birşeydir
Kardeşi durup dururken engelledi beni
2 tane kardesi
Biterse kurtulursun biliyor musun
Ben tanışmak icin yazmıştım oysa
Onlara
Ya bırak biraz çekil hiçbir şekilde iletişim kurma
Pişman olurnu sence
Olsa bile değişmez yine aynı olur barışınca
5 senedir konuşuyoruz bana diyor ceki düzen ver evlenelim yoksa beni
İdare et bi yerinde. Delirecgm dyo
Çeki düzen ne küfür etcem olmicak ulan kızı karşına alıp tatmin olup uyuyon bide ettiği lafa bak
Evlenemeyecekse neden umut veriyor ki
Annesi diyor insallah oğlumu kandırmazsın evleneceğim diye kendi oğluna bakmıyor
Bişey sorcm birlikte oldun mu bunla
Yok
Sevindim ayrılırsan bari o olmamış olur ve cinselliği bitir konuşursan
Karşıyım diyorum öyle de böyle de evlenwcem senınle diyo
Sevgililer yapmıyo mu o işi sanıyorsun diyo hangi çağdayız diyo
Tamam evlenince yaparız birlikte de
Nasıl uyur yA
Sevmiyo diyorum anlamıyorsun
Normalde de böyle yapınca kavga ederdim haklı görürdü kendini
Sen hiç sevilmemişsin ki bunun yaptığını sevgi saniyorsun :(
Bana diyo senin psikolojin bozuk psikolya git
Manipüle ederek seni istediği gibi kullaniyor bide sen hastasin diyo
Sonuçta böyle şeyler karşılıklı bana diyor hadi hadi bitir beni
Bir kere gösteriyor hep ben gösteriyorum
Göstermeme rağmen üstünü çıkar azdır beni diyor
Günaydın ya bişey sorcam hiç tatmin oldun mu onunla dürüst ol
Haddini bil
Boşaldıktan sonra ortalığı temizliyordumda sen neden bizim mahremimizi ortalıkta anlatıyorsun
Anlaamdım
Mahremimizi neden burada konuşuyorusn
Senınle mi mahremim?
Lan şaka yaptık be kardeşim ne takıldın ya
Adam boşaldı peçete ile temizliyor etrafı işte
Korktum aq
Osun sandım
😀😂😀😂 şaka yapıyosun 😀😂😀
Aklını alırım ama taksitle 😉😘
Kusura bakma ama seninki bencil düşüncesiz şimdi böyle yapan reelde bir posta s. k. er döner arkasını uyur
O ne lan öyle erkekmi o
Ne alaka
Kadınını bsltmadan birakana erkek demem kardeşim
İşini görüp ilgisiz bırakıyor kullanıyor
O ara patlıyo olabilir
Bunu ona sorsan gözümde canlandı iyyy
Boşalup geliyor işte tekrar 😄
Seni boşaltmıyor mu
Hayır bana diyor beni kendimden geçir erit bilmem ne ben o isi bitince ayrı yapıyorum.
Senle ilgilenmek lazım
İlgilenmek?
Rahatlatmak olarak
Hakketmiyor seni