Cinsel Yaşam Hangi yaş grubu ilginizi çekiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 019 Benim 40 50 arası Hangi yaş grubu ilginizi çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
katilturşu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Biraz daha artarsa bu yaşlar dedemi kaydetçem siteye 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 30-40 yaş arası olgunlar güzel oluyor ama 25-30 arası da güzel 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl 80/90 bir ayağı çukurda olsun derdi tasası olmaz yormaz beni 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Oha 😂 Yorumla angarali_ 1 yıl Birazda varlıklıysa hele ki 😂 Yorumla Ilerdearse 1 yıl @angarali_ ben çalışıyorum zaten ihtiyacım yok Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. bazen genç bir kızın amatörce heyecanı bazende tecrübeli bir kadının özgüvenli hali çeker beni. karışık bir durum yani 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi Yorumla
umutnc34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bu soruları aynı kişi mi soruyor yoksa siteyi bu akşam olgun erkek seven genç kızlar mı bastı? :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende öyle olgun yaşlı iyidir sen göbekli şişman ilgili çeker zayıf mı 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anneniz balık etli mi :d
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dinlemek isterim hislerini... Duygularını merak ettim 0 0 Yorumla
kalbimhaylaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% 1 yıl Fiziğe çok önem veriyorum yaş olarak 38 e kadar dayanır fiziği istediğim gibiyse 0 0 Yorumla
Denizli_Plus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hepsiii , Ama genç çıtır kızlar var ilgimi çeker bir de sanırım 30-40 arası arası 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benimde öyle 40 ve 50 arası aşırı çekici geliyor hele bakımlıysa offff 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Uyum onemli yaş ile sorun etmiyorum onemli olan uyumu yakalamak gerekir. 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. 20 30 yaş aralığı ama değişebilir karşımdaki kişiye bağlı 0 0 Yorumla
cayasktir01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% 1 yıl 30-45 arası 7 3 Yorumla Soran 1 yıl Sende mi canım ❤️ Yorumla cayasktir01 1 yıl biraz bende Yorumla joker28 1 yıl İyiymişşşş Yorumla
yagmurr8953 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 71% 1 yıl pipisi kalkmayan amcalar nasıl ilgini çekebilir ya 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Olay başka canım ya istersen anlatayım 😂 Yorumla yagmurr8953 1 yıl anlat Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Ne kadar genç o kadar hoş diyebilirim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl +30 seviyorum 5 3 Yorumla Soran 1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 22 Yorumla Soran 1 yıl Yaşıtınız eklim seni Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. peki hiç ilgi duyan oldumu sana 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Çok 😂 Yorumla Egecan18 1 yıl yani seni mutlu edebiliyorlar o zaman Yorumla Soran 1 yıl Seks olmadı ama ilgi veren oluyor öyle hemde çok Yorumla Egecan18 1 yıl ya diğer türlü ilgi duyan olur tabi ben seks manasında sormuştum hiç kısmen de olsa bişey yapmadınmı yanii Yorumla Soran 1 yıl Yok ya seks değil sadece kudurtma yı seviyorum Yorumla Egecan18 1 yıl hımmm onları azdırmayı seviyorsun Yorumla Egecan18 1 yıl istediğin kişiyi kolayca kudurtabiliyormusun Yorumla Soran 1 yıl 2 foto atmama bakıyor 😂 Yorumla Egecan18 1 yıl sanaldamı yani. ben gerçek hayatta diye sormuştum sanaldan olabilir banada atasana Yorumla Egecan18 1 yıl benide kudurtmanı isterdim Yorumla Soran 1 yıl Sen gençsin gençler pek azmıyor Yorumla
zolotoskinow Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 97% 1 yıl 18-24 tam ideal çıtır severim 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Senin kaç Yorumla zolotoskinow 1 yıl 42 . Senin Yorumla Soran 1 yıl 23 Yorumla zolotoskinow 1 yıl Hangi şehir tam idealsin yaa Yorumla Soran 1 yıl Sen nerdesin Yorumla zolotoskinow 1 yıl Konya Yorumla Soran 1 yıl Uzak Yorumla zolotoskinow 1 yıl Off 🤦 Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin Yorumla zolotoskinow 1 yıl Evet sen? Yorumla
bilinmeyenbiriq01 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Oha MK yok az olmuş 80 90 daha iyi 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Amaç başka canım ya Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Midem kalktı Yorumla Soran 1 yıl Birlikte olmuyorum ki Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Para için kullanmak bile iğrenç bir şey kendi babanı yerine koysana 20 lik kızlar para için babanı kullanmaya kalkıyor ne düşünürsün paraya ihtiyacın varsa git alın terin ile paranı kazan milletin çocuğunun rızkını yeme Yorumla Soran 1 yıl Para için de değil ya bilmiyon ki olayı Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Ne için peki anlamadım cinsellik değil sevgi değil para değil ne peki Yorumla Soran 1 yıl Dm bak Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Agzinin tadını biliyorsun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Tabii Yorumla mantıklıterminator 1 yıl Tattin o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yok 😂 Yorumla mantıklıterminator 1 yıl O zaman dene Yorumla Soran 1 yıl Sanaldan sarıyor 😂 Yorumla mantıklıterminator 1 yıl Gerçeğini istemezmisin Yorumla Soran 1 yıl Amacım farklı benim ya Yorumla mantıklıterminator 1 yıl Seksting mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla mantıklıterminator 1 yıl Ne o halde soylermisin Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. olgun erkek seven varmış hayret 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tabii Yorumla emreistanbulll 1 yıl valla hiç bulamadım bu zamana kadar... 45 181 85 kum kaslı Yorumla Soran 1 yıl Sen gençsin olgun değilsin ki Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yani ben ilgi alanındayım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kaçsın Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl 50 Yorumla Soran 1 yıl Ovvv Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl 😎 Yorumla Soran 1 yıl 💋💋💋 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. 2 yaşla kaybettik görüyor musun 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yak bir tane Yorumla eternity-a 1 yıl Yaktım gitti Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. 18_55. Benim yaşım 30 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Maşallah 18 sonsuz yapsaydın bari 😂 Yorumla 1qalander 1 yıl Yok o kadar Yorumla
S400cü Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Baban mi ilgini çekiyor yani 🤦🏻 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen sanane Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. 20, 26 arası cezbediyor beni... 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. 100 den aşağısına bakmıyorum 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kafa uysun yeter 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendi yaş grubum 30-45 arası her zaman 😊 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uygun kategori bana uyar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 18 ve + 1 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşi biliyorsun 😉 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Uygun olanları 0 9 Yorumla Soran 1 yıl O nedemek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uygun yaşlarda olanlarla güzel ve bana hitap eden kadınlar çekici olanlar Yorumla Soran 1 yıl Yaşınız kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 39 Yorumla Soran 1 yıl 35 45 arası sizi keser gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Performansına bağlı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında 40 oldum da Yorumla Soran 1 yıl Kaç istersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedim ya bana iyi gelmesi önemli performansı istekliliği önemli Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendi yaş gurubum 23-27 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kaç yaşındasın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 24.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Ben de 32 yaşındayım Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaş aralığım yok. Uyuma bakarım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Buda tercih Yorumla mrfatbee 1 yıl Frekans tutarsa yaş sormam.👍Yaşa takılmam. Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. 40 ve üzeri 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. 30-50 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen utanmasan mezardan çıkarıp sevcen 😂😂 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İstiyormusun gercekten 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla styxworld 1 yıl Gerçekten Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla styxworld 1 yıl Gizli olmasaydin Yorumla
Seanote Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 30 yaş 3 5 Yorumla ortaka 1 yıl Neden sana ulaşamıyorum o zaman Yorumla Seanote 1 yıl @ortaka ulaşman mı gerekiyordu🤔 Yorumla ortaka 1 yıl Evet Yorumla Seanote 1 yıl @ortaka Allah Allah Yorumla ortaka 1 yıl Öyle Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. senin yaş :D 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ağzınızın tadını biliyorsunuz Yorumla denizkaradeniz 1 yıl aynen çıtır sevdası bir başka oluyor Yorumla Soran 1 yıl Evlimisiniz Yorumla denizkaradeniz 1 yıl evet ne oldu ki Yorumla Soran 1 yıl Dm. Yorumla denizkaradeniz 1 yıl olur Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. hiç oldu mu peki 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef seks olmadı Yorumla by_naturalist 1 yıl cinsel anlamda demek istemedim.. görüştüğün vs anlamında demek istedim Yorumla Soran 1 yıl Konuştuğum olmuştu evet Yorumla by_naturalist 1 yıl g. bir çok kızda vardır bu ilgi ve istek ama görüşmeye tanışmaya ya da bir şeyler yaşamaya cesaret edemezler Yorumla Soran 1 yıl Bilemicem artık Yorumla by_naturalist 1 yıl istanbuldaysan.. dailog kurabilirz.. düşünürsen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Biraz daha artarsa bu yaşlar dedemi kaydetçem siteye
30-40 yaş arası olgunlar güzel oluyor ama 25-30 arası da güzel
80/90 bir ayağı çukurda olsun derdi tasası olmaz yormaz beni
Oha 😂
Birazda varlıklıysa hele ki 😂
@angarali_ ben çalışıyorum zaten ihtiyacım yok
bazen genç bir kızın amatörce heyecanı bazende tecrübeli bir kadının özgüvenli hali çeker beni. karışık bir durum yani
Çok iyi
Bu soruları aynı kişi mi soruyor yoksa siteyi bu akşam olgun erkek seven genç kızlar mı bastı? :)
Bende öyle olgun yaşlı iyidir sen göbekli şişman ilgili çeker zayıf mı
Anneniz balık etli mi :d
Dinlemek isterim hislerini... Duygularını merak ettim
Fiziğe çok önem veriyorum yaş olarak 38 e kadar dayanır fiziği istediğim gibiyse
Hepsiii , Ama genç çıtır kızlar var ilgimi çeker bir de sanırım 30-40 arası arası
Benimde öyle 40 ve 50 arası aşırı çekici geliyor hele bakımlıysa offff
Uyum onemli yaş ile sorun etmiyorum onemli olan uyumu yakalamak gerekir.
20 30 yaş aralığı ama değişebilir karşımdaki kişiye bağlı
30-45 arası
Sende mi canım ❤️
biraz bende
İyiymişşşş
Bakımlı olan her yaş grubu ( çocuk denecek 20 yaş altı hariç )
Hiç kimse ilgimi çekmiyor
Senin yaşın kaç ki. Olgun adam seven çok kız var çok hemde
pipisi kalkmayan amcalar nasıl ilgini çekebilir ya
Olay başka canım ya istersen anlatayım 😂
anlat
Ne kadar genç o kadar hoş diyebilirim.
+30 seviyorum
Senin yaş kaç
22
Yaşıtınız eklim seni
peki hiç ilgi duyan oldumu sana
Çok 😂
yani seni mutlu edebiliyorlar o zaman
Seks olmadı ama ilgi veren oluyor öyle hemde çok
ya diğer türlü ilgi duyan olur tabi ben seks manasında sormuştum hiç kısmen de olsa bişey yapmadınmı yanii
Yok ya seks değil sadece kudurtma yı seviyorum
hımmm onları azdırmayı seviyorsun
istediğin kişiyi kolayca kudurtabiliyormusun
2 foto atmama bakıyor 😂
sanaldamı yani. ben gerçek hayatta diye sormuştum sanaldan olabilir banada atasana
benide kudurtmanı isterdim
Sen gençsin gençler pek azmıyor
18-24 tam ideal çıtır severim
Senin kaç
42 . Senin
23
Hangi şehir tam idealsin yaa
Sen nerdesin
Konya
Uzak
Off 🤦
Evlimisin
Evet sen?
Oha MK yok az olmuş 80 90 daha iyi
Amaç başka canım ya
Midem kalktı
Birlikte olmuyorum ki
Para için kullanmak bile iğrenç bir şey kendi babanı yerine koysana 20 lik kızlar para için babanı kullanmaya kalkıyor ne düşünürsün paraya ihtiyacın varsa git alın terin ile paranı kazan milletin çocuğunun rızkını yeme
Para için de değil ya bilmiyon ki olayı
Ne için peki anlamadım cinsellik değil sevgi değil para değil ne peki
Dm bak
Agzinin tadını biliyorsun
Tabii
Tattin o zaman
Yok 😂
O zaman dene
Sanaldan sarıyor 😂
Gerçeğini istemezmisin
Amacım farklı benim ya
Seksting mi
Hayır
Ne o halde soylermisin
olgun erkek seven varmış hayret
Tabii
valla hiç bulamadım bu zamana kadar... 45 181 85 kum kaslı
Sen gençsin olgun değilsin ki
Yani ben ilgi alanındayım
Kaçsın
50
Ovvv
😎
💋💋💋
2 yaşla kaybettik görüyor musun 😂
Yak bir tane
Yaktım gitti
18_55. Benim yaşım 30
Maşallah 18 sonsuz yapsaydın bari 😂
Yok o kadar
Baban mi ilgini çekiyor yani 🤦🏻
Aynen sanane
Ölüme yakın zengin her kadın olur 🤪🤪🤪
Cinsellik ne alaka?
İhtiyarların nesini seviyorsunuz
20, 26 arası cezbediyor beni...
100 den aşağısına bakmıyorum
Bastonla gezmesi yeter diyorsun 🤣
kafa uysun yeter
Kendi yaş grubum 30-45 arası her zaman 😊
Uygun kategori bana uyar
18 ve +
İşi biliyorsun 😉
Teşekkürler
Rica ederim
👍
Uygun olanları
O nedemek
Uygun yaşlarda olanlarla güzel ve bana hitap eden kadınlar çekici olanlar
Yaşınız kaç
39
35 45 arası sizi keser gibi
Performansına bağlı
Aslında 40 oldum da
Kaç istersin
Dedim ya bana iyi gelmesi önemli performansı istekliliği önemli
Kendi yaş gurubum 23-27
Kaç yaşındasın
24..
Anladım Ben de 32 yaşındayım
Yaş aralığım yok. Uyuma bakarım.
Buda tercih
Frekans tutarsa yaş sormam.👍
Yaşa takılmam.
40-45
45e kadar
40 ve üzeri
30-50
18-40 arası
25 ve 40 lı kadınlar
25-30
30-45
sen utanmasan mezardan çıkarıp sevcen 😂😂
İstiyormusun gercekten
Neden
Gerçekten
Evet
Gizli olmasaydin
emekli maaşı da ister misn
yaşıtım kişiler şu an
30 yaş
Neden sana ulaşamıyorum o zaman
@ortaka ulaşman mı gerekiyordu🤔
Evet
@ortaka Allah Allah
Öyle
senin yaş :D
Ağzınızın tadını biliyorsunuz
aynen çıtır sevdası bir başka oluyor
Evlimisiniz
evet ne oldu ki
Dm.
olur
hiç oldu mu peki
Maalesef seks olmadı
cinsel anlamda demek istemedim.. görüştüğün vs anlamında demek istedim
Konuştuğum olmuştu evet
g. bir çok kızda vardır bu ilgi ve istek ama görüşmeye tanışmaya ya da bir şeyler yaşamaya cesaret edemezler
Bilemicem artık
istanbuldaysan.. dailog kurabilirz.. düşünürsen
Fark etmez istekli olsun
oha be
Ne oldu
20 30 arası