Gizli Üye(18-24)1 yılçok zor ancak şöyle olur güzel değilsindir ama güzel kız arkadaşların vardır onlardan birini ayarlaman için seninle kanka olur eğer sen güzelsen olmaz hep seninle kötü şeyler düşünür fırsatını bulursa affetmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim vardı. Hayatımın en güzel hissiydi diyebilirim. Hatta bazen bana karşı farklı duygular beslemiyor mu diye şüpheye bile düştüğüm olmuştu. Yani o kadar nazik, düşünceli, o kadar komikti, peşimden koşuyordu ki. Kendimi kötü hissettiğimde anında kapımdan olup beni arabaya atıp akşama kadar gezdirirdi, moralimi yükseltirdi. Geceleri canım abur cubur çekerdi, saat kaç olursa olsun kapı kapı dolanıp o canımın çektiğini bulur bana getirirdi gizlice. Gecelere kadar telefonda konuşur şakalaşır dedikodu yapardık. Beni gizlice evden kaçırırdı. Bana çiçekler alırdı, nazımı tribini çekerdi. Her derdini bana anlatırdı yani düşün kardeş dediği arkadaşlarının bile bilmediği şeylerini biliyordum, bana o kadar güveniyordu. Bana en güzel tavsiyeleri verirdi, çok olgun biriydi. Sonra noldu, zerre tipim olmamasına rağmen ona gönlümü kaptırdım. Bana bacım kardeşim dediği için hiç açılamadım. Utandım. Sonra bu başkalarıyla konuşmaya başladı, bana anlattı, hoşlandığı kızları, aşk acılarını, vs. benim kıskançlık krizlerim tuttu. En sonunda aramız bozuldu.
Yani demem o ki senin istediğim kanka türünden var ama asla kanka kalamazsınız, bir noktadan sonra bir taraf farklı şeyler hissetmeye başlar.
24 Yorumla
Soran1 yıltam istedigim kanka işte… büyük konuşmaktan korkarım ama ben zor seven biriyim ya sevsem de kendime itiraf etmem o yüzden tam böyle birisi lazım banaa amaa yokkk
Cevap sahibi1 yılİnan bende öyleyim. İlk konuşmaya başladığımız zamanlar onu hiç sevmezdim. Bir ortak arkadaş aracılıyla tanışmıştık ve o ortak arkadaşım onu pek sevmezdi. O sevmediğinden ben de pek sevmezdim. O bana yazardı ben de ayıp olmasın diye cevap verirdim. Her allahın günü sabah akşam konuşurduk. Ben ayıp olmasın diye cevap verirken o benle konuşmaktan gerçekten keyif alıyordu. Sonra zamanla baya samimileştik. Sabah kalkınca ilk iş beni arardı, akşam benimle konuşmak için uyumazdı, bir olay olduğunda ilk bana anlatırdı falan… ben o zamanlar hala ona bağlı değildim yani içim ısınmıştı iyi biri olduğunu anlamıştım ama ona bağlı değildim, konuşmayı kessek umrumda olmazdı. Sonra bir olay oldu, ben arkadaşlığımızı sonlandırmak istedim. Ağlayarak beni aradı özür diledi. Ben tabi şoka uğradım. Benim hiç bağlı olmadığım kişi beni kaybetme korkusuyla gururunu hiçe saymış, ağlayarak bana yalvarıyor. Bilmiyorum belki o gün ona bağlanmaya başlamıştım. Affettirmek için hediyeler almıştı. Gözümde gittikçe değer kazanmaya başlıyordu. Tam 1,5 yıl böyle bir arkadaşlık sürdük. İkimizde birbirimize çok düşkündük. Ben tabi o zamanlar tüm ilgi alakası bende olduğu için ondan hoşlandığımı hiç farketmemiştim. Sonra araya konuştuğu kızlar girince bana olan ilgi alakası azaldı, benim g*tüm bir tutuştu, onu kaybetmekten korktum. Sonrası hep gittikçe kötüleşti aramız. Yani zor severim falan deme ben de öyle derdim hatta kızla erkek kanka olamıyorsa biri s*pık a*aza derdim. Ama öyle olmuyor. O kişi seni kendine öyle bir bağlıyor ki, onda ideal bir ilişki için kriterleri gördüğün an iş bitiyor.
Soran1 yılanladım çok teşekkür ederim yorumun için ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
1 yılYani bende olur diye düşünüyordum takiii kanka dediğim adamın bana aşık olduğunu öğrenene kadar ama tabiki herkes bir değil illa ki olabilecek insan vardır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
benim lidese vardı ikinci yılın sonunda hoşlandığını söyledi sonra eskisi giib olmadık yani arkadaşlımda bi yere kadar
00 Yorumla
1 yılOlmaz, erkek kanka bile olsa nefsi var ve onu hem kız olarak görür, hayalinde hep onunla olmak vardır, yok diyen yalan söyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılVar ama çok nadir çok milyarda bir denk gelirde o kadar özel davranma abartma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlabilir, çok kızın kankası oldum şu ana kadar. Tuhaf bir şey değil bu neden olmasın
03 Yorumla
Soran1 yıliyi benim de ol o zaman
Cevap sahibi1 yılOlayım
Cevap sahibi1 yılAçtım gizliyi
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı zamanda seks de yapabilecek biri olmalı dimi 😉
05 Yorumla
Soran1 yılne saçmalıyorsun
Cevap sahibi1 yılSanki istemezsin
Soran1 yılistemem ya ne alaka
Cevap sahibi1 yılNiye ateşle barut yan yana durmaz illa ki istersin o da ister
Cevap sahibi1 yılİki taraf da da hormonlar ve libido var sonuçta
1 yılOlmaz olduklarima karşı bir şey hissetmedim zaten
03 Yorumla
Soran1 yılhissetmediysen oluyormuş demek ki sadece arkadaş olarak baktıysan neden olmasın
- 1 yıl
Yaa 50 kız dan bir tane oldu oda cirkindi yani oyuzden hissetmedim bir set
- 1 yıl
Şey
Yok öyle bi sey
01 Yorumla
Soran1 yılneden?
Ben kankan olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Filmin sonunda biri birinsen hoslaniyor
00 YorumlaOluyor da zor çok nadir
00 YorumlaHayır olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılneden? açıklar mısın
Soran1 yıltipi değilse duygu olamaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
00 Yorumla Olabilir
00 Yorumla
1 yılYoktur olamaz
02 Yorumla
Soran1 yılya neden ki?
- 1 yıl
Her zaman bir art niyet besler içinde fazla samimiyetden maraz doğar
1 yılOlmazz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri