Ne kadar bkire olsam da yüksek libdom. Ve erkeğin beni o konuda kullanması gerçekten hoşuma gider. Aşağılaması da. Erkeğime ob je gibi olmak isterim. Başkasına değil. Sürekli östrojenim yükselsin istiyorum aşırı dişi olmak tatlı açık kıyafetler giyip saf olmak ve kullanılmayı istiyorum erkeğim tarafından. Her kadın böyle mi düşünüyor ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBuna harika mı diyor cidden yorumdakiler? Bence sen ya erkek değilsin ya da ciddi bir sorunun var. Lütfen bir psikoloğa git. Cidden hiçbir kadın "obje" yerine konmak istemez ve konmamalı ama senin hayatında yaşadığın bazı olaylar seni etkilemiş ve sen böyle düşünüyor olabilirsin. Lütfen yardım al en kısa zamanda
014 Yorumla
Soran1 yılEvet exim bana objemsin diyodu ama garip olan hoşuma gidiyodı
- 1 yıl
Bence lütfen yardım ol. İçten içe başka bir şey olabilir. Kimse obje olmak istemez sen insansın kendine bunu yapma asla
Soran1 yılNe yapmiyim neyden bahsediyosun? Kendime fiziksel olarak zarar vermiyorum çok ciddi sıkıntı varmış gibi anlatıyosun. Sadece tek bir erkekten o da sevdiğim kişi tarafından nedense kullanılmak hoşuma gidiyor o da bunu öğrendi ve sürekli nude istedi benden ben de hep attım aşağıladı falan sexting yaparken. Hoşuma gitti çok. Bilmiyorum ya
- 1 yıl
"obje" olarak görmesi hoş diyorsun ne diyeyim sana? Yarın gitse 2 erkek daha hadi grup yapalım ne diyeceksin? Sen de insansın yapma bak derim.
Soran1 yılYa sen iyi misin ben tek bir erkekle diye üstüne basarak söylüyorum kıt mısın
- 1 yıl
İnşallah o da öyle düşünüyordur
Soran1 yılKim
- 1 yıl
Sevdiceğin
Soran1 yılExim*
- 1 yıl
Her neyse işte ama hoş değilmiş benim gözümde. Kadını değil misin sonuçta. Seni yüceltmesi el üstünde tutması lazım
Soran1 yılTam tersi oldu
- 1 yıl
İşte bu hoş mu cidden? Ya içten içe sende bunu istiyorsan veya istediysen sana yazık değil mi cano
Soran1 yılEvet aldatıldm ztn
- 1 yıl
Ya kurban olurum off sen ciddi misin? Maalesef benim dediğime gelmişiz demi? Seni kırmak veya üzmek için demiyorum ama böyle olma be. Anlıyorum sen bunu fantezi olarak görüyorsun ki niyetin kötü değil ama insanlar senin gibi iyi niyetli değil be cano
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
O nasıl kafa öyle beni kullansın ne demek her yaş Erkek seni ospu olarak görüp kullanmasını istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBu evlilikte veya ilişkide başarı sağlar ve ilişkiyi sürekli sıcak tutar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAh seni itaatkar köle ruhlu ateşli bakire.
Bir de düşün bu hissi olgun ve dominant biriyle yaşadığını.
02 Yorumla
Soran1 yılDimi.
Cevap sahibi1 yılEvet canım benim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tercih meselesi nasil hosuna gidiyorsa odur. Ama böyle seven biri olmasi lazim. Bence güzelmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke böyle bir kadınla evli olsam Onunla beraber birçok fantastik düşüncelerimizi yaşasak ve birbirimize yaşatsak çok güzel bir mantık oturtmuşsunuz hayran kaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa varya ben senin gibi tipleri inan çok iyi biliyorum
Sen yatakta ağladıkça seni daha çok skmk gerekiyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılLibidonun yüksek olması açlıktan, ama diğer düşüncelerinde herkes sana katılmayacaktır. Bana sorarsan da harika fikir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her kadın böyle düşünmeyebiliyor ama düşünenlerde var
00 Yorumla
1 yılValla bende aynıyım hiç deneyimim olmadı ve çok yüksek libidoluyumdur Kader arkadasimsin
00 Yorumla
1 yılO zaman evlen ablacım kendini burada eskitme
00 YorumlaBoyle kadın varmıymış ya
00 YorumlaFarklı bı modelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBunlar son derece insani düşünceler.
01 Yorumla
Soran1 yılHımm
1 yılErkeğine özgü esc okcak kız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYöneteyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne ateşli ama
00 YorumlaOoooo harika
00 Yorumla
1 yılNe güzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri